عرضه رسمي Ps3 40 Gig در عربستان صعودي!!!

Saeed.x360

کاربر سایت
با سلام
كمي تعجب كرديد نه؟!
به نقل از سايتهاي PS3Fanboy و سايت Albawa امروز سعيد عبدالقادر (said Abdul Kader ) كه يكي از رئيسان كمپاني بزرگ تجارتي عربستان يعني MECL هست.اعلام كرد كه مدل جديد كنسول نسل بعد سوني يعني PS3 40 GIG قرار هست همزمان يا با اندكي تاخير نسبت به استراليا و اروپا در اين كشور عرضه شود. قرار هست اين مدل به قيمت 1799 ريال سعودي به همراه يك bundle كه فيلم Spider man 3 بصورت Blue-ray ميباشد عرضه شود. همچنين قرار شده كه پكهايي موسوم نيز بنام Starer كه شامل يك PS3 60 GIG به همراه يك Sixaxis اضافي به همراه دو بازي Motorstorm , Resistance به قيمت 2199 ريال صعودي عرضه شود.
ps340.jpg

یعنی میشه یه روز بیایم تو این فروم ببینیم یه خبر با این عنوان تو انجمن اخبار بازیها زده شده :

عرضه رسمی کنسول های نسل جذیذ در ایران ........ !

یعنی میشه یه روز بیایم تو این فروم ببینیم یه خبر با این عنوان تو انجمن اخبار بازیها زده شده :

امين جان
تا موقعي كه اين آقايان... برمنصب اين مملكتند اين كشور و يا چه جوانهايي مثل ما روز خوش نخواهند ديد. الان تمام دنيا بهم متصل شده و واقعا يك دهكده جهاني بوجود اومده حتي اين كشورهاي عربي. اما با عقايدي واقعا فاشيستي كه برما حاكم شده داريم يك ديوار اطراف خودمون درست ميكنيم. واقعا ببخشيد!

اره میشه!
اگر ایران به بازار جهانی چیه بپیونده اون وقت چیزی به نام گمرکی نخواهیم داشت اجناس خارجی راحت میتونند میان ایران!
الان ایران 15 سال داره تصمیم میگیره همچین کاری بکنه یا نه!!!!!!!!!!!!!
البته این کار یک کم با دین و مذهب رسمی کشور مشکل داره.
در کل یک روزی همچین چیزی میشه نگران نباش دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره!
روزی که نیاز باشه میاد.
ولی اگر بیاد من فکر میکنم ایران قطب دوم گیم بشه.:p

امکان که... خودتون قضاوت کنید:

1. وزارت ارشاد از انحنای سطح بالایی PS3 اشکال شرعی میگیره و میگه که باعث تحریک کودکان میشه...

2. وزارت فرهنگ هم فیلم Spider Man 3 رو بدلیل ترویج بدحجابی و اشاعه فرهنگ غرب ممنوع اعلام میکنه...

3. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم اطلاعیه میده که این وسیله جدید سرطان زاست و باعث ترویج خشونت و بی بند و باری در بین جوانان میشه....

4. حوزه علمیه قم هم اطلاعیه میده که در ساخت دیود های لنز بلوری این وسیله ، یک سرمایه گذار صهیونیست شریک بوده و باید تحریم بشه....

5. 5 رو هم خودتون بگید....
:dots:

آخرین ویرایش:
مثل اينكه بعضيا جدي جدي خوشي زده زير دلشون./:)
عرضه رسمي وقتي تو يه كشور راه ميافته كه منافع سازنده رو تضمين كنه. اينهم بمعني رعايت كپي رايته. رعايت كپي رايت بمعني خريد بازي بصورت ارجيناله. خريدن بازي ارجينال بمعني..........
OFF topic با عرض معذرت:
در ضمن هر چيزي كه آخرش يه جهاني يا آزاد داشته باشه الزاما چيز خوبي نيست.
اگه يكم مطالعه اقتصادي بكنين ميبينيد ورود سريع به سازمان تجارت جهاني همون بلايي رو سر ما مياره كه 2 سال پيش سر آرژانتين آورد. همون بلايي رو سر ما مياره كه سالها سر كشورهاي آمريكاي جنوبي آورد. هركاري نياز به صبر درايت و زمان سنجي داره.
در مورد دهكده جهاني هم يكم در موردش مطالعه كنيد بد نيست. به هر حال هر تئوري يه سري اصول داره و از پياده شدنش يه سري اهداف دنبال ميشه.
اما اگه سادش رو ميخوايد اينرو بخاطر بياريد كه اين دهكده جهاني علاوه بر امريكا و فرانسه ، افغانستان و بوسني و ويتنام و عراق و فلسطين و امريكاي جنوبي و افريقا و ...... هم داره

آخرین ویرایش:
ديده بوديم 1 يا 2 تا off تو يه تاپيک باشه
ولی اينجا واسه اولين بار ديدم که همه پست ها off هست و هيچ ربطی به عنوان تاپيک نداره
ميگم جوونا دلتون پره بريد کاری رو کنيد که 30 سال پيش جوونای ديگه کردند ، ميشينيد تو فروم شعار ميديد ؟

ديده بوديم 1 يا 2 تا off تو يه تاپيک باشه
ولی اينجا واسه اولين بار ديدم که همه پست ها off هست و هيچ ربطی به عنوان تاپيک نداره
رضاجان . حرفهاي بچه ها نظرات شخصيشون هست. درثاني خوب هست كه بچه ها رعايت كردن و حرفهايي كه بايد ميزدند رو تو Spoiler گذاشتند تا تاپيك شلوغ نشه. درضمن اين مساله ناخوداگاه بچه ها رو تحريك ميكنه و حرفهاشون هم بي معني و بي ربط نبود.
راستي يك مساله خيلي مهم :
يكي حساب كنه با اين تفاسير و قيمتهايي كه دادم به پول ما چقدر ميشه چون من الان به واحد ارزها دسترسي ندارم:confused::blushing:

آخرین ویرایش:
يكي حساب كنه با اين تفاسير و قيمتهايي كه دادم به پول ما چقدر ميشه چون من الان به واحد ارزها دسترسي ندارم:confused::blushing:
من آخرین باری که رفتم مکه ریال 255 تومان بود که با این اوضاع چیزی در حدود 450 تا 460 هزار تومان میشه. با تورم ، سهم امام و... :biggrin1: چیزی در حدود 480 میشه.
ولی بازم میگم اگر به بازار جهانی بریم این مشکلات نیست.
ميگم جوونا دلتون پره بريد کاری رو کنيد که 30 سال پيش جوونای ديگه کردند ، ميشينيد تو فروم شعار ميديد ؟
یک مثالی هست میگند شیکمش سیره!
اصولا از اولین دولت که بوجود اومده تا به امروز هر ملتی که شکمش سیر شده شروع کرده به همین تظاهرات و...
بیخیال بحث سیاسی بشید.
حالا عرب ها مطمئنی قانون کپی رایت دارند؟
آخه ما که پارسال بودیم خودم گرانتوریسمو 3 ازش خریدم که وقتی بازش کردیم نسخه 2 اش بود!
یک سری بازی دگه هم داشت که همش کپی بود.:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or