عرضه بازی God of War: Chains of Olympus در March 2008

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
خب قرار بود وقتی پروژه ی God of War 3 برای کنسول PS3 شروع به کار کرد , سازنده ی بازی God of War: Chains of Olympus تاریخ دقیق عرضه این بازی را اعلام کند .
امروز GameSpot مصاحبه ایی ترتیب داده بود با شرکت سازنده ی این بازی و مشخص شد که بازی God of War: Chains of Olympus برای کنسول PSP در تاریخ March 4, 2008 منتشر خواهد شد !
اما یک خبر خوب :
دموی قابل بازی God of War: Chains of Olympus اخرای همین ماه یعنی ماه سپتامبر برای کنسول PSP عرضه میشود !

g2qjpreviewthli8.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

با تشکر از مهدی عزیز
این شماره 100% به کل ماجرا ارتباط داره. این شماره قبل از قسمت اوله اتفاق میافته.

پ.ن. تازه یه نبرد تاریخی با ارتش ایران هم داره:-":biggrin1:.

با تشکر از مهدی عزیز
این شماره 100% به کل ماجرا ارتباط داره. این شماره قبل از قسمت اوله اتفاق میافته.

پ.ن. تازه یه نبرد تاریخی با ارتش ایران هم داره:-":biggrin1:.

اشتباه میکنی فریدون جون :biggrin1: .
این بازی دارای یک داستان کاملا مستقل هست .
گویا داستان این بازی درباره اسلحه کریتوس میباشد که عذابی از المپ بوده و بر او نازل شده ;) ... .

آخرین ویرایش:
همونطور که فریدون جان گفت این قسمت کاملا ارتباط داره با دو قسمت قبلی ولی نکته ای که توجه نشده اینه که این شماره داستان مختلفی رو بیان میکنه(یه چیزی شبیه به Metal Gear Solid 3 که داستانش قبل از دو قسمت قبلیش اتفاق افتاد) داستان این شماره تا اونجا که مشخص شده برمیگرده به قبل از قسمت اول بازی و 10 سالی که زیر نظر خداهای یونان آزمایش میشده به نظر من داستان این شماره بعد از کشتن زن و فرزندش اتفاق میافته جایی که قسم میخوره که انتقام اونا رو از Ares بگیره توی این ده سال هم خداهای یونان ماموریتهای مختلفی رو به Kratos دادند تا اونو برای مبارزه با Ares آماده کنند و همونطور که حدس میزدم طبق گفته سایت رسمی سونی داستان این بازی به یکی از همین ماموریتها مربوط میشه که جهان( فکر کنم منظورش همون یونان باشه) در تاریکی فرو رفته و باید به دنیای زیرزمینی سفر کنه و با ترسناکترین موجودات اون زمان مبارزه کنه امیدوارم که تو این نسخه با Erebus خدای تاریکی هم جنگ بکنه

فکر کنم سازنده های God Of War با ماه March قرارداد بستند اون از دو قسمت قبلی اینم از این که march 2008 افتاد پس عرضه God Of War 3 هم از همین الان معلوم شد رفت:-" march 2009 منتظر این ابربازی هستیم

آخرین ویرایش:
همونطور که فریدون جان گفت این قسمت کاملا ارتباط داره با دو قسمت قبلی ولی نکته ای که توجه نشده اینه که این شماره داستان مختلفی رو بیان میکنه(یه چیزی شبیه به Metal Gear Solid 3 که داستانش قبل از دو قسمت قبلیش اتفاق افتاد) داستان این شماره تا اونجا که مشخص شده برمیگرده به قبل از قسمت اول بازی و 10 سالی که زیر نظر خداهای یونان آزمایش میشده به نظر من داستان این شماره بعد از کشتن زن و فرزندش اتفاق میافته جایی که قسم میخوره که انتقام اونا رو از Ares بگیره توی این ده سال هم خداهای یونان ماموریتهای مختلفی رو به Kratos دادند تا اونو برای مبارزه با Ares آماده کنند و همونطور که حدس میزدم طبق گفته سایت رسمی سونی داستان این بازی به یکی از همین ماموریتها مربوط میشه که جهان( فکر کنم منظورش همون یونان باشه) در تاریکی فرو رفته و باید به دنیای زیرزمینی سفر کنه و با ترسناکترین موجودات اون زمان مبارزه کنه امیدوارم که تو این نسخه با Erebus خدای تاریکی هم جنگ بکنه

فکر کنم سازنده های God Of War با ماه March قرارداد بستند اون از دو قسمت قبلی اینم از این که march 2008 افتاد پس عرضه God Of War 3 هم از همین الان معلوم شد رفت:-" march 2009 منتظر این ابربازی هستیم

سونی توی heavenly sword و lair خراب کرد خدا کنه تو این یکی خراب نکنه!!!:((
اگه توی gow 3 که خراب کنه دیگه .....:evil::evil::evil:
از دوستان مخصوصا از جناب QuinT درخواست میکنم همزمان با عرضه نسخه دمو این بازی تو همین ماه (september) یک پیش نمایش از این بازی بنویسند
با تشکر

سونی توی heavenly sword و lair خراب کرد خدا کنه تو این یکی خراب نکنه!!!:((
اگه توی gow 3 که خراب کنه دیگه .....:evil::evil::evil:
از دوستان مخصوصا از جناب QuinT درخواست میکنم همزمان با عرضه نسخه دمو این بازی تو همین ماه (september) یک پیش نمایش از این بازی بنویسند
با تشکر

چشم . سعی خواهم کرد که یک پیش نمایش کامل از این بازی رو تقدیم شما کنم ( به زودی ...) .

اشتباه میکنی فریدون جون .
این بازی دارای یک داستان کاملا مستقل هست .
گویا داستان این بازی درباره اسلحه کریتوس میباشد که عذابی از المپ بوده و بر او نازل شده ... .
با احترام بگم خدمت نه. این طور نیست. این ماجرای کرینوس برمیگره به اون ده سالی که به خدایان خدمت میکنه. خدایان قول داده بودن که در عضای ده سال خدمت خاطرات کریتوس رو پاک کنن و به اون ارامش روحی ببخشن تا از اعضاب وجدان راحت بشه. ولی اون در این راه تمام خصلتهای انسانی خودش رو از دست میده و تبدیل میشه به این کریتوسی که میبینید. اخر این قسمت یعنی پایانش میشه سراغاز قسمت اولی بازی. یعنی جای که کریتوس به اخرین ماموریتش فرستاده میشه، کشت اریس خدای جنگ.
حالا یه داستان ربط داشت یا یه قسمت مستقل بود. همون طور که از اسم بازی پیداست یه نسخه جانبی میمونه مثل Resident Evil: CODEVERONICA.

پ.ن. مهدی جون از روی هوا نگفتم به خدا :biggrin1:. خدای جنگ یکی از محبوب ترین بازی های زندگیم هست و مشتاقانه اخبارش رو دنبال میکنم. اگر درست نبود نمیگفتم.

همون طور که osos گفتن داستان بازی بر میگرده به قبل از وقایع شماره اول بازی. همون مقدمه بازی که توسط گایا روایت میشد ؛ داستان بازی PSP هستش.
البته اون سپاهی که Kratos رو مجبور میکنه که از Ares (خدای جنگ) کمک بگیره ؛ سپاه ایران نیست فقط یه گروه بزرگ از یونانی ها هستن که برضد Kratos شورش کردن...

داستان بازی به طور دقیق از لحظه مرگ خانواده Kratos هست تا ابتدای شماره اول:

Chains tells an original story set between the unfortunate death of Kratos' family and the start of the original God of War, which sees the warrior tracking down monsters in a fantastical version of ancient Greece.

از همین حالا هم معلومه که بازی با چه جمله ای تموم میشه: :cheesygri

ARES !!! GOD OF WAR... Destroy My Enemies, and My Life Is Yours

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
این مسئله هم که میگن داستان بازی کاملا مستقل هست ، منظور اینه که بازی رو از روی نسخه ی PS2 ، پورت نکردن رو PSP. بلکه کلا یک بازی جدید هستش...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

سپاه ایران نیست فقط یه گروه بزرگ از یونانی ها هستن که برضد Kratos شورش کردن...
با احترام کامل باید بگم اون ارتش ارتش ایرانه:blushing:. چرا؟ سربازهای ایرانی رو راحت میتونید تشخیص بدید. روی بادبان کشتی ها آرم و نشان مقدس:love: فربهر :love: حک شده.
البته تو یه سایتی این موضوع رو به وضوح دیدیم ولی باز هر چی شما بگی:cheesygri.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or