عذرخواهی در مورد Mass Effect

Good Boy

کاربر سایت
حتما اطلاع دارید که شبکه FOX NEWS چند روز پیش,حملات زیادی به بازی Mass Effect کرده بود و این بازی را یک بازی غیر اخلاقی خوانده بود.

....................................
ولی حالا کارشناس(روانشناس) آن برنامه یعنی خانم Cooper Lawrence طی مقاله ای در روزنامه New York Times از همه, درباره حرف هایی که در اون برنامه زده,عذرخواهی کرده و گفته که اطلاعات غلط به او در مورد این بازی داده شده بود.
همچنین او نویسنده کتاب The Cult of Perfection است که از فروش خوبی در امریکا برخوردار بود ولی بعد از زدن آن حرف ها فروش کتاب این خانم به شدت کم شده است.
نکته جالب اینکه ایشان اصلا این بازی را بازی نکرده است!:cheesygri

آخرین ویرایش:
واقعا من ناراحت شدم وقتی نظرات اینها رو درمورد این شاهکار شنیدم... چون واقعا Mass Effect یه بازی تمام عیار هست که هر 100 سال یه بار میاد و به خاطر یه صحنه نباید بازی رو خورد کرد...

نکته جالب اینکه ایشان اصلا این بازی را بازی نکرده است
اگه از اول میدونستم خودم رو الکی عصبانی نمیکردم:-"

ولی حالا کارشناس(روانشناس) آن برنامه یعنی خانم Cooper Lawrence طی مقاله ای در روزنامه New York Times از همه, درباره حرف هایی که در اون برنامه زده,عذرخواهی کرده و گفته که اطلاعات غلط به او در مورد این بازی داده شده بود.
خدا ميدونه اين خانوم Cooper Lawrence پشت پرده چقدر پول گرفته كه حرفاشو پس گرفته ;)
به نظر من اين بازي جز گرافيك هيچي نداره

سلام
من که این بازی رو بازی نکردم . می خواستم بپرسم مگه اینقدر صحنه های غیر اخلاقی داره که دارن اینجوری بهش گیر میدن؟:confused:
یا علی مدد

از همون اولم معلوم بود يارو اصلا بازي رو بازي نكرده
سوني يه پولي بهش داده اونم رفته درباره ي بازي اين حرفا رو زده
اين بازي يه شاهكاره واقعيه و بهترين بازيه نقش افريني/اكشني كه تا حالا بازي كردم

سلام
من که این بازی رو بازی نکردم . می خواستم بپرسم مگه اینقدر صحنه های غیر اخلاقی داره که دارن اینجوری بهش گیر میدن؟:confused:
یا علی مدد

نه حسن جان اونقدرها هم صحنه هاش در مقایسه با خیلی از بازیها بد نیست.
مهم داستان قوی و گیم پلی قوی و گرافیک فوق العاده بالای بازیش هست.
..........................
در ضمن کتاب این خانم در آمازون برای فروش موجود هست و خب میدونید که هر جنسی که در آمازون برای فروش باشه, یک سری از آدم هایی که از اون جنس استفاده کردن میان و نقد یا همون Review در موردش می نویسن.
حالا بعضی ها در نقد کتاب این خانوم نوشتن:
"ما این کتاب رو مطالعه نکرده ایم ولی از اون متنفریم.":cheesygri
..........................
موفق باشید.
کیوان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or