عدم وجود شوک در جویستیک

• Thread starter Thread starter 8800gt
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

8800gt

کاربر سایت
سلام
من هیچ وقت از جویستیک استفاده نکرده بودم ولی یه دونه دیدم چشمم رو گرفت خریدم منتها تو هیچ بازی شوک نداره.چند تا بازی که تو ذهنم بود که جویستیک هم ساپورت میکنن رو نصب کردم که یکیش X-Men Origins - Wolverine(TM) بود که یکی اینکه توش آنالوکگ برعکس کار میکنه مثلا وقتی آنالوگ رو میزنم بره جلو تو بازی برعکس عمل میکنه و میاد عقب و غیره و اینکه شوک نداره
بعد پرنس 2 رو نصب کردم و ایندفعه دکمه ها درسته ولی باز شوک نداره
تو سبک مسابقه ماشین هم که Dirt 2 رو نصب کردم که اصلا جویستیک رو ساپورت نمیکنه
دوستان لطفا راهنمایی کنند( من در مورد جویستیک تازه کارم ، در اصل اصلا از جویستیک خوشم نمیاد:p )

سلام
من هیچ وقت از جویستیک استفاده نکرده بودم ولی یه دونه دیدم چشمم رو گرفت خریدم منتها تو هیچ بازی شوک نداره.چند تا بازی که تو ذهنم بود که جویستیک هم ساپورت میکنن رو نصب کردم که یکیش X-Men Origins - Wolverine(TM) بود که یکی اینکه توش آنالوکگ برعکس کار میکنه مثلا وقتی آنالوگ رو میزنم بره جلو تو بازی برعکس عمل میکنه و میاد عقب و غیره و اینکه شوک نداره
بعد پرنس 2 رو نصب کردم و ایندفعه دکمه ها درسته ولی باز شوک نداره
تو سبک مسابقه ماشین هم که Dirt 2 رو نصب کردم که اصلا جویستیک رو ساپورت نمیکنه
دوستان لطفا راهنمایی کنند( من در مورد جویستیک تازه کارم ، در اصل اصلا از جویستیک خوشم نمیاد:p )
اول از همه شما نباید توی این انجمن این تاپیک را بزنید
این تاپیک بیشتر به انجمن مشکلات می‌خوره
بعدش فکر کنم منظور شما گیم پد باشه
چون جوی استیک اینه
بعد گیم پد چی خریدید؟

اول از همه شما نباید توی این انجمن این تاپیک را بزنید
این تاپیک بیشتر به انجمن مشکلات می‌خوره
بعدش فکر کنم منظور شما گیم پد باشه
چون جوی استیک اینه
بعد گیم پد چی خریدید؟

گفتم که تو این یک مورد تازه کارم. مارکش Viera هستش. از کنترل پنل چک کردم هیچ مشکلی نداره و شوکش کار میکنه . نمیدونم تو بازیها چرا شوک نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or