H Has_1390_san عضو جدید Nov 22, 2020 #1 سلام ایکس باکس 360 جیتگ شده، لیست بازی ها رو در منوی My Game بدون عکس نشون می ده. چطور این مشکل رو حل کنم؟ ممنون
سلام ایکس باکس 360 جیتگ شده، لیست بازی ها رو در منوی My Game بدون عکس نشون می ده. چطور این مشکل رو حل کنم؟ ممنون
reach usa کاربر سایت Nov 22, 2020 #2 سلام تا نوشته شده توسط Has_1390_san: سلام ایکس باکس 360 جیتگ شده، لیست بازی ها رو در منوی My Game بدون عکس نشون می ده. چطور این مشکل رو حل کنم؟ ممنون بیشتر... سلام تا اونجا که یادمه وقتی کنسول جیتگ میشد دیگه عکس بازیها مثل قبل نمیومد Freestyle این مشکل رو حل میکنه
سلام تا نوشته شده توسط Has_1390_san: سلام ایکس باکس 360 جیتگ شده، لیست بازی ها رو در منوی My Game بدون عکس نشون می ده. چطور این مشکل رو حل کنم؟ ممنون بیشتر... سلام تا اونجا که یادمه وقتی کنسول جیتگ میشد دیگه عکس بازیها مثل قبل نمیومد Freestyle این مشکل رو حل میکنه
H Has_1390_san عضو جدید Nov 22, 2020 #3 سلام می شه لطفا بیشتر توضیح بدی که باید چکار کنم که عکس بازیها نشون داده بشه؟ ممنون
S saalehh کاربر سایت May 23, 2021 #4 نوشته شده توسط Has_1390_san: سلام ایکس باکس 360 جیتگ شده، لیست بازی ها رو در منوی My Game بدون عکس نشون می ده. چطور این مشکل رو حل کنم؟ ممنون بیشتر... منم این مشکل رو دارم. میشه راهنمایی کنید چطور حل میشه؟؟ ممنون.
نوشته شده توسط Has_1390_san: سلام ایکس باکس 360 جیتگ شده، لیست بازی ها رو در منوی My Game بدون عکس نشون می ده. چطور این مشکل رو حل کنم؟ ممنون بیشتر... منم این مشکل رو دارم. میشه راهنمایی کنید چطور حل میشه؟؟ ممنون.