عجیب اما واقعی، مجله Famitsu یک عنوان انحصاری برای Xbox 360 معرفی می کند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

xbox_360_logo.jpg

مجله Famitsu، یکی از مجلات معتبر در سطح ژاپن به شمار می آید که به غیر از امتیازات و نقد و برسی هایی که انجام می دهد، در زمینه معرفی بازیهای جدید نیز بسیار عالی عمل میکند. در همین راستا آقای Munetatsu Matsui سردبیر این مجله در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که قرار است یک بازی انحصاری برای کنسول 360 از سوی این مجله در ژاپن معرفی شود. آقای Matsui در ادامه اظهار داشت، در شماره ماه مارس این مجله، هشت بازی 360 در بخش "گزارشهای ویژه" قرار خواهد گرفت که برخی از آنان تا به حال معرفی نشده اند. نکته قابل توجه در مورد مجله فامیتسو این می باشد که بسیار کم پیش آمده است خبری مبنی بر کنسول 360 را منشتر کند و بیشتر دیده شده است اطلاعاتی مبنی بر PS3 ,Ninitendo و ویتا را پخش نماید.
جدیدترین شماره این مجله در 30 ماه January منتشر میشود.

آخرین ویرایش:
قطعاً یه بازی ژاپنی پسنده :دی البته احتمال داره هم نباشه ولی می خوره اینجوری باشه تو مایه های همون بلیچ و وان پیس ـی که برای ps3 معرفی شدن ! البته یه احتمال بسیار کت و کلفت هم این وسط هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
Shenmue III !

خیلی عجبیبه ما که به عمرون ندیدم این مجله چیزی به نفع 360 بگه..یعنی آخه مگه ماکرو مرض داره خبر انتشار بازی رو بده دست مجله ای که به جزء ژاپنی ها خواننده دیگه ای نداره..

واقعا عجیبه!ولی خب چیزی که مشخصه اینه که بازی از سازندگانِ شرق.میتونه یکیش تائیدِ FF XIII Versus برای 360 باشه؟!:d
اون که خیلی وقته مولتی شده فقط باید کار به یه جا میرسیده که برای 360 هم قابل نمایش باشه :دی ببین کی گفتم (سالیانیه روی این شرط بستم :دی)
اون که دیگه انحصاری نیست
yahoo_4.gif
گفته 8 تاس که خیلیاش تا حالا معرفی نشدن :دی یکیش هم انحصاری :دی باور کنید شنمو 3 ـه اون پست اولم هم سر در همینجاس :دی

اگه قراره بازی جدید معرفی بشه امیدوارم یه چیزی از سری Tales باشه، البته آخرش هم یه بازی بر مبنای ناروتویی، چیزی معرفی میکنن که به درد من یکی نمیخوره :دی

8 عنوان احتمالان ژاپنی که یکیش (یا چندتاش) انحصاری هست. اونم از طرف بهترین مجله ژاپن. این نشون میده که ژاپن; دیگه حیاط خلوتِ سونی و نینتندو نیست!.

یه جوری میگن عجیبه انگار Famitsu مجله رسمی سونی یا نینتندو ِ ! Famitsu یه مجله آزاد ِ که بنا بر جبر جغرافیایی خبر و مطلب می نویسه؛ اولین بار هم نیست که راجع به 360 و بازی هاش می نویسه؛ آخرین بارش هم نخواهد بود.

8 عنوان احتمالان ژاپنی که یکیش (یا چندتاش) انحصاری هست. اونم از طرف بهترین مجله ژاپن. این نشون میده که ژاپن; دیگه حیاط خلوتِ سونی و نینتندو نیست!.
بله . فروش X360 در این کشور کاملا نشون دهنده این حقیقت است :))
واقعا رقابت سختی با ps2 داره LOL

این احمق )MS( عوض این همه خرج و ساخت بازی انحصاری برای این بازار لعنتی بیاد 2-3 تا بازی خوب برای بقیه بازار عرضه کنه. ای تو اون روحش

قطعاً یه بازی ژاپنی پسنده :دی البته احتمال داره هم نباشه ولی می خوره اینجوری باشه تو مایه های همون بلیچ و وان پیس ـی که برای ps3 معرفی شدن ! البته یه احتمال بسیار کت و کلفت هم این وسط هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
Shenmue III !

Yu Suzuki هنوز زنده مونده :d بعد از اون فاجعه Shenmue II رو دریم کست میخواد چه گلی به سر این سری بزنه :d

شخصا خیلی دوست دارم Versus برای XBOX هم تایید بشه:d

Yu Suzuki هنوز زنده مونده :d بعد از اون فاجعه Shenmue II رو دریم کست میخواد چه گلی به سر این سری بزنه :d

شخصا خیلی دوست دارم Versus برای XBOX هم تایید بشه:d
درست صحبت کن پسر شنمو شاهکاره شاهکار :دی
آقا من سرم رو گرو میذارم این ورسوس مولتی شده خیالت راحت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or