ظرفیت خط تلفن

• Thread starter Thread starter Milena
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Milena

کاربر سایت
سلام دوستان! من اینترنت 512 محدود گرفتم، سرعت دانلودش از 60 بالا نمیره. اولش فک کردم که چون 1 به 8 هست اینجوریه. ولی دیروز من یه چیزی از ISP گرفتم که مربوط به حداکثر ظرفیت خط تلفن بود و باز سرعت دانلود 60 بود. یعنی ظرفیت خط تلفن من 60 ـه؟ خوب الان چیکار باید بکنم؟ ( لامصب 1 سال هم گرفتم بدبخت میشم اگه همین 60 بمونه)

داداش ربطی به ظرفیت نداره به وفور دیده شده رو خط تلفن اینترنت با سرعت های 8 مگ و 10 مگ داده شده !
اون ISP به احتمال زیاد پروفایل شمارو روی 512 تنظیم کرده به خاطر SNR خطتتون ، چون اگه با سرعت بالاتر ست میکردن SNRتون پایین میومده در نتیجه لینک مودتون یا ثابت نمیشده یا لینکتون میپریده !

داداش ربطی به ظرفیت نداره به وفور دیده شده رو خط تلفن اینترنت با سرعت های 8 مگ و 10 مگ داده شده !
اون ISP به احتمال زیاد پروفایل شمارو روی 512 تنظیم کرده به خاطر SNR خطتتون ، چون اگه با سرعت بالاتر ست میکردن SNRتون پایین میومده در نتیجه لینک مودتون یا ثابت نمیشده یا لینکتون میپریده !

خوب الان تکلیف چیه؟ من باید با اینترنت 60 سر کنم ؟
--------------
یه خورده زیر دیپلم حرف بزنید! SNR چیه؟ یه بار چون دیسکانکت زیاد بود زنگ زدم سرعت دانلود رو از 70 کرد 60 :)) باید چیکار کرد SNR من بره بالا! مرسی!

آخرین ویرایش:
خوب الان تکلیف چیه؟ من باید با اینترنت 60 سر کنم ؟
--------------
یه خورده زیر دیپلم حرف بزنید! SNR چیه؟ یه بار چون دیسکانکت زیاد بود زنگ زدم سرعت دانلود رو از 70 کرد 60 :)) باید چیکار کرد SNR من بره بالا! مرسی!
از کدوم ISP سرویس گرفتید ؟!
برید داخل تنظیمات مودم قسمت Status
ببینید SNR و سرعتی که براتون بستن چقدره(Current Rate,SNR Margin) ! به احتمال زیاد براتون 512 بستن که سرعتتون 60 70 هستش !
زنگ بزنید پشتیبانی بگین سرعتتون رو زیاد کنن ، اگر زیاد کردن و جواب نداد ثبت خرابی کنید !

آخرین ویرایش:
اینو پیدا کردم : زنگ بزنم به ISP چی بگم؟
[TABLE="class: td_table_s, width: 655"]
[TR="class: tr_bold"]
[TD="colspan: 7"]Line Rate :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_bold"]Downstream Line Rate (Kbps):[/TD]
[TD]575[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_bold"]Upstream Line Rate (Kbps):[/TD]
[TD]255

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اینو پیدا کردم : زنگ بزنم به ISP چی بگم؟
[TABLE="class: td_table_s, width: 655"]
[TR="class: tr_bold"]
[TD="colspan: 7"]Line Rate :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_bold"]Downstream Line Rate (Kbps):[/TD]
[TD]575[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: td_bold"]Upstream Line Rate (Kbps):[/TD]
[TD]255
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
از کجا سرویس گرفتید ؟! اگه از مخابرات گرفتید که فک نکنم سرعتتون رو تغییری بدن !
512 براتون بستن زنگ بزنید به پشتیبانی بگید کندی سرعت دارید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or