طريقه نصب 360 به تلوزيون sony bravia

• Thread starter Thread starter babak9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پشت تلویزیون یه سری جای فیش های 5 تایی هستند که به رنگ های سبز-آبی-قرمز-سفید-قرمز هستند که کابل compnent hd رو به اینا وصل کن. سفید و قرمز آخری هم مال صدا هستند. (در کل فیش زرد رنگ بیرون می مونه که مال حالت sd ) اون سر کابل هم توجه کن رو حالت HD-TV باشه.

ببخشید این سوالو میپرسم،یکم بی ربطه
با کابل HD وصل کنیم با کیفته یا با کابل HDMI؟
کابل HD نداریم ! برای کیفیت HD دو تا کابل هست، یکی HDMI و یکی Component که میگن HDMI کیفیت بهتری داره. ( چند تا Trailer از بازی ها هم هست که مقایسه کرده HDMI رو با Component که HDMI بهتر بوده از نظر نورپردازی بیشتر )

کابل HD نداریم ! برای کیفیت HD دو تا کابل هست، یکی HDMI و یکی Component که میگن HDMI کیفیت بهتری داره. ( چند تا Trailer از بازی ها هم هست که مقایسه کرده HDMI رو با Component که HDMI بهتر بوده از نظر نورپردازی بیشتر )
اگه بخوايم با hdmi وطل كنيم چي چون پورتا نميرن تو هم

پشت تلویزیون یه سری جای فیش های 5 تایی هستند که به رنگ های سبز-آبی-قرمز-سفید-قرمز هستند که کابل compnent hd رو به اینا وصل کن. سفید و قرمز آخری هم مال صدا هستند. (در کل فیش زرد رنگ بیرون می مونه که مال حالت sd ) اون سر کابل هم توجه کن رو حالت HD-TV باشه.
اقا صدا دارم ولي تصوير ندارم ميشه واضح تر بگين هر كاري ميكنم نميشه

اقا صدا دارم ولي تصوير ندارم ميشه واضح تر بگين هر كاري ميكنم نميشه

چه جالب من تصویر دارم صدا ندارم.کسی می دونه مشکل چیه؟
شما 6 تا رنگ داری درست ؟
5 تاش واسه hd باید به tv بخوره 3 تا تصویر 2 تا صدا
سیم زرد فقط به جایی نمیخوره

کابلی که برای من تو پک کنسول بود چیزه عجیبیه!
یه فیش 3 تایی هست برای tv معمولی.ولی به جز این از اون جایی که به کنسول وصل می شه کابل یه شعبه زده و یه کابل دیگه با یه سر فیش عجیب هست که نمی دونم به چه درد می خوره.قبل از اینکه hdtv بخرم فکر می کردم مخصوص ورودی hdmi هست.
لطفا راهنمایی کنید اگه سر در نیاوردید بگید عکشو بگیرم بزارم.

ببینید اصولا نحوه اتصال کابل ها در همه تلویزیون ها یکی هست!
حالا من یه توضیح کلی در رابطه با کابل های TV صدا و تصویر X360 و و نحوه اتصالشون به پورت های مربوطه میدم! بقیه مسائل دیگه به خودتون مربوطه! هرچند که در کل هیچ فرقی نمی کنه که می خواین X360 رو به TV وصل کنید یا Home Theatreـتون رو...

HD Component Cable: این کابل در پک های Pro و Elite موجود است. شکل زیر :

360_component_cable.jpg

همونطور که می بینید دارای 6 کابل مجزا است که در حالت HD فقط پنج کابل ( صدا : سفید - قرمز | تصویر : آبی ، سبز ، قرمز ) و در حالا SD (غیر HD ) همانند کابل های Composite از 3 کابل ( صدا : سفید - قرمز | تصویر : زرد ) استفاده می شود.

همونطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید ، دارای یک سوئیچ هست ( که با برچسب سفید رنگ مشخص شده ) و برای استفاده در HDTVـها سوئیچ باید در حالت HDTV قرار گیرد.

نحوه استفاده بصورت خلاصه در شکل زیر :

حالت HD

ProToHDTV.jpg

حالت SD

xbox-360-launch-guide-hooking-it-up-20051117113158574-000.jpg

D-Terminal HD Cable : این کابل سابقا در پک های Premium کنسول های بازار ژاپن وجود داشت. تصویر زیر :

d_terminal_x360.jpg

در این نوع کابل به جای 3 کابل آبی/سبز/قرمز ((Y, Pr, Pb)) ، یک نوع دیگر از اتصالات HD به نام D-Terminal به کار رفته که منحصرا فقط در محصولات ژاپنی و عرضه شده در ژاپن مورد استفاده قرار میگیرد.
پورت D-Terminal مورد استفاده درJ-HDTV ها:

190px-D4_terminal.jpg

در این کابل نیز همانند HD Component دارای یک سوئیچ است و برای گرفتن تصویر HD سویچ باید در حالت HDTV قرار گیرد. البته در حال حاضر هیچ نوع TV موجود در بازار ایران از D-Terminal پشتیبانی نمی کند. ( قبل از اینکه سوال بپرسین خودم جوابتون رو میدم : متاسفانه هیچگونه مبدلی برای D-Terminal وجود ندارد و در کل پورتی بی استفاده محسوب می شه.)

HDMI Cable : این کابل فقط در پک Elite موجود است. شکل زیر :

HDMI_Cable.jpg

دارای یک کابل است که ( صدا و تصویر از همین یک کابل منتقل می شوند ) و در حال حاضر دارای بالاترین کیفیت ممکن است.

360_hdmi_540x405.jpg

1105hook.15.jpg

نحوه اتصال :

HDMI_console.jpg

A/V Composite Cable : این نوع کابل ساده ترین نوع کابل صدا و تصویر X360 است که فقط در پک های Arcade موجود است.
دارای 3 کابل ( صدا : سفید - قرمز | تصویر : زرد ) است و قابلیت ارائه تصاویر HD را ندارد.
نحوه اتصال هم مانند حالت SD در کابل های HD Component می باشد.

arcadepack-1.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or