knight کاربر سایت Feb 2, 2006 #1 از نظر من اين بازي يكي از بهترين بازي هاي استراتژيكي است كه تازه منتشر شده و قابل رقابت باcivilisasinاست.
از نظر من اين بازي يكي از بهترين بازي هاي استراتژيكي است كه تازه منتشر شده و قابل رقابت باcivilisasinاست.
Grim Reaper کاربر سایت Feb 2, 2006 #2 نوشته شده توسط knight: از نظر من اين بازي يكي از بهترين بازي هاي استراتژيكي است كه تازه منتشر شده و قابل رقابت باcivilisasinاست. بیشتر... به نظر من هم بازی خیلی خوبیه ولی تازه منتشر نشده!
نوشته شده توسط knight: از نظر من اين بازي يكي از بهترين بازي هاي استراتژيكي است كه تازه منتشر شده و قابل رقابت باcivilisasinاست. بیشتر... به نظر من هم بازی خیلی خوبیه ولی تازه منتشر نشده!
hamed-ddd کاربر سایت Sep 14, 2006 #3 نمیخوام تو ذوقت بزنم ولی بازیش واقعا ضد حال بود.....عصر امپراتوران 3:عصر اکتشافات ....نسخه دومش یعنی عصر شاهان با وجود گرافیک دو بعدیش خیلی از این بهتره.....به هر حال من بازی توتال وار یا حتی جنگهای صلیبی 1 رو ترجیح میدم موفق باشی
نمیخوام تو ذوقت بزنم ولی بازیش واقعا ضد حال بود.....عصر امپراتوران 3:عصر اکتشافات ....نسخه دومش یعنی عصر شاهان با وجود گرافیک دو بعدیش خیلی از این بهتره.....به هر حال من بازی توتال وار یا حتی جنگهای صلیبی 1 رو ترجیح میدم موفق باشی