سلام
والا بعد از دو صفحه جلو اومدن این تاپیک جرات کردم یه پست کوچیک بدم.
تنها کسی که فکر می کنم از بین سیاوش - پارسیا - مصطفی و کوروش کمی خوش بینانه حرف زد همین ممد خودمون بود. سلام ممد جان... بالاخره این Torment رو بازی کردی ؟؟ اقا من Sourceـم گم شده. اگه Sourceـی که بهت دادم رو گم نکردی یه ندا به من بده...
حالا ...
میشه منم نظرمو بگم ... اگه با RPG و دوشکا و Sniper نزنین منو ...
میشه بپرسم بازی بد از بیلیزارد دیدین ؟؟؟
نه ... جوابش مشخصه...
پارسیا و سیاوش که WoWبازی کردن.. به نظرتون بازی بدیه.. WC3 بازی بدی بود.. WC3FT بازی بدی بود.. D2بازی بدی بود.. نه... به خدا نبود..
چرا صبر نمیکنیم... اگه مشکل Necro و sorceress یا Pala هست... فرقی میکنه اگه به جای sorceress اسمشو بیلیزارد بزاره حسن یا جواد... مهم المان های بازی و اون کارکتر هستش.
اینم که محمد گفت درسته. بیلیزارد هیچ ابایی از کنسل کردن بازی نداره یا اینکه بازی رو دو سال بندازه عقب.. تا اون چیزی که دلش میخواد بشه.
فکر کنم الان منم که فقط از دیابلو 3 تا حدودی راضیم. اونم به خاطر اینکه بیلیزارد پشتشه... نه یه استودیوی داغون.. می دونیم که کارشو خوب بلده.. این جور که خودنم بازی هنوز تو Act II هستش و دارن روش کار می کنن.
به نظر من صبر کنیم تا یکم بازی بره جلوتر از نظر ساخت... یکم.. بزاریم بیلیزارد این دو تا هندونه گنده ای رو که برداشته جمع و جور کنه .. WoLK و Starcraft II ..
من که به نظرم هنوز زوده بزنیم تو برجک این دیابلو و بیلیزارد...
هنوز 3 ماه نشده که رسما بازی اعلام شده..
به نظرم بازی زودتر از 2 سال دیگه نمی یاد...تا بیلیزارد مطمئن باشه بازی عالی و خوب شده..
پ.ن : دیابلو بدون بیل روپر هم میشه... اگه بیل روپر کارش خوب بود Hellgate و Mythos رو جمع و جور می کرد ( مهم گروه کاری هستش نه شخص )...البته در وارد بودن بیل کوچولو هیچ شکی وجود نداره... روپر - برداران شفر و ...
پ.ن : بیلیزارد بدون بیل کوچولو WoW و BC رو داد بیرون به هیچ جاشم بر نخورد...
در کل صبر ...
صبر ...
از روی دو تا گیم پلی با دو تا کارکتر اونم حدود 19 دقیقه قضاوت نکنیم.
مطمئن باشین اگه بد بشه این دیابلو، بیلیزارد رو با خاک یکسان می کنم...هر کی خواست بیاد باهم بریم...
یا علی...