طرفداران بازی Resident Evil بیشتر اکشن را پسند ‌می‌کنند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

از موارد زیر بیشتر دوست دارید کدام یک را در بازی Resident Evil

• مجموع رای دهنده‌ها
    177

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

با معرفی بازی جدید Resident Evil 6 و اکشن شدن این بازی، انتقادات بسیاری به سوی کپکام صورت گرفت که در این 16 سال کمتر شاهد آن بودیم. در همین راستا نیز شرکت بزرگ کپکام در یک نظر سنجی از طرفداران سری Resident Evil خواست تا بگویند چه مواردی را بیشتر در سری بازی های Resident Evil پسند می‌کنند و دوست دارند بازی آنها چه ویژگی‌های داشته باشد. این نظر سنجی از سه گزینه اصلی survival / horror / action برخوردار است که به شاخ‌های مختلفی چون
Fighting and combat : جنگ و مبارزه در بازی.
Involment in a story : داستان گیرا و درگیر کننده.
Violence : خشونت در بازی.
Be a Hero : نقش یک قهرمان را ایفا کردن.
Fantasy life : سرگذشت و یک زندگی فانتزی.
Tricks and skills : داشتن مهارت‌ها و قابلیت‌ها.
Short play periods : کوتاه بودن مدت بازی.
Suspense and tension : داشتن حس اضطراب و تنش در بازی.
تقسیم می‌شود. کپکام از هواداران خود خواست تا بگویند کدامیک از موارد بالا را بیشتر دوست دارند در سری بازی‌های RE ببینند و تجربه کنند که نتیجه به دست آمده بسیار جالب و در عین حال عجیب بود، طبق آماری که MCV digital magazine آن را منتشر کرده است، 41 درصد شرکت کنندگان به گزینه Fighting and combat رای دادند، یعنی "جنگ و مبارزه در بازی" و همچنین 39 درصد دیگر نیز به بخش Involment in a story یعنی داستان گیرا و درگیر کننده اشاره کرده‌اند که باید بگوییم گزینه اضطراب و تنش در بازی فقط توانست 13 درصد آرا به خود اختصاص دهد. شرح کامل این رای گیری را در تصور زیر شاهد هستید.

شما همچنین می‌توانید در نظر سنجی درست شده در بالای تایپیک شرکت نمایید و بگویید کدامیک از موارد بالا را دوست دارید در بازی Resident Evil مشاهده کنید.

resident_survey.jpg

آخرین ویرایش:
اقای Mr.Death من چیکار کنم که شما معما دوست داری یا ترس زیاد یا حرفهای فلسفی. من یک بازی ترسناک اکشن میخوام اگه قبلا بازی اویل معما بازی بوده حالا دیگه اکشن بازی هست و باید بگم نمیشه که تا اخر عمرش معمایی بمونه که اخه شما ترس بدون اکشن دیدی. شما همش حرف حرف حرف زدی اخرش میخوای بگی چرا بازی شده اکشن خب چرا پیچ و تاب میدی. عزیزم شما اکشن دوست نداری ما که دوست داریم. در اخر یک حرفه ای کلا حوصله نداره بیاد برای یک مشت غیر طرفدار این حرفارو بزنه شما باید بری قدیم نشینی با فن های قدیم اویل این اویل جدیده برای ما نسل جدیدا هست دوست نداری بازی نکن. من که ایول 5 رو عاشقم

اقای Mr.Death من چیکار کنم که شما معما دوست داری یا ترس زیاد یا حرفهای فلسفی. من یک بازی ترسناک اکشن میخوام اگه قبلا بازی اویل معما بازی بوده حالا دیگه اکشن بازی هست و باید بگم نمیشه که تا اخر عمرش معمایی بمونه که اخه شما ترس بدون اکشن دیدی. شما همش حرف حرف حرف زدی اخرش میخوای بگی چرا بازی شده اکشن خب چرا پیچ و تاب میدی. عزیزم شما اکشن دوست نداری ما که دوست داریم. در اخر یک حرفه ای کلا حوصله نداره بیاد برای یک مشت غیر طرفدار این حرفارو بزنه شما باید بری قدیم نشینی با فن های قدیم اویل این اویل جدیده برای ما نسل جدیدا هست دوست نداری بازی نکن. من که ایول 5 رو عاشقم

دو کلمه از مادر عروس!
s103.gif

از رای که بالا بچه ها دادن مشخصه که بیشتر طرفدار چه سبکی هستن باشه از این به بعد سونیک و رایمن هم به خاطر شما اکشن میشن اصلا هر چی شما بگین

Resiident Evil 5 بازی خوبی بود ولی اویل خوبی نبود ، اگه به اسم یه بازی دیگه میومد بهتر بود ، حتی Save هاشم به صورت Check point ی در اومده بود و دیگه دستگاه تایپی نبود ( که یه جورایی حکم امضای اویل رو داشت)
باز 4 یه ذره به سنتها پایبند بود.........

واقعا اصالت سری RE رو بردن زیر سوال. Resident Evil بازی ای نبود که هر کسی بتونه تمومش کنه، ولی الان دیگه فقط شده بکش برو جلو. کاش حداقل چند تا معمای درست حسابی تو بازی قرار بدن هر بچه ای نشست نتونه بازی رو راحت تموم کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or