شایعه طرح مایکروسافت برای ایجاد بازار بازیهای دیجیتالی استفاده شده (used)

خیلی خوبه! امیدوارم سونی هم سریع تقلید کنه و تبدیل به یک چیز استاندارد بشه! بتونیم بازی های دیجیتالیمون رو بهم دیگه بفروشیم خیلی حال میده!

مثلا من یه بازی رو میخرم و مفت میدم به ممد فروبری،‌ان بازی میکنه مقت میده به تغی، تغی به نغی و .... در نهایت برمیگرده به خودم! البته به شرطی که این وسط قانونی وجود نداشته باشه که درصدی تو جیب کسی بره و خودمون بتونیم تعیین کنیم چند بفروشیم!

اگه سیستم راه اندازیش خوب باشه چیز جالبی میشه! هرچند فکر میکنم طوری طراحیش میکنن اینکاری که من میگم رو نشه انجام داد!

خیلی خوبه! امیدوارم سونی هم سریع تقلید کنه و تبدیل به یک چیز استاندارد بشه! بتونیم بازی های دیجیتالیمون رو بهم دیگه بفروشیم خیلی حال میده!

مثلا من یه بازی رو میخرم و مفت میدم به ممد فروبری،‌ان بازی میکنه مقت میده به تغی، تغی به نغی و .... در نهایت برمیگرده به خودم! البته به شرطی که این وسط قانونی وجود نداشته باشه که درصدی تو جیب کسی بره و خودمون بتونیم تعیین کنیم چند بفروشیم!

اگه سیستم راه اندازیش خوب باشه چیز جالبی میشه! هرچند فکر میکنم طوری طراحیش میکنن اینکاری که من میگم رو نشه انجام داد!
1 درصد امکان نداره همچین کاری کنن. در بهترین حالت میشه که باید سر هر بار استفاده تو یه اکانت دیگه چند دلار تقدیم شرکت سازنده بازی کنیم .

استیم چندساله دنبال این موضوع هست ولی حقیقتش به همین راحتی نیست، تلاش استیم آخر رسید به سیستم Trade که اجازه میده بازیهای استفاده نشده رو رد و بدل کنید یا آیتم هایی که تو بازی بدست میارید.

اگه همچین چیزی بشه که عالیه ولی متاسفانه نمیشه. اگه بزارن بازی رو با یه سری افراد (حتی تعداد محدودی) به اشتراک بذاری به نظر عالی میتونه باشه.

استیم چندساله دنبال این موضوع هست ولی حقیقتش به همین راحتی نیست، تلاش استیم آخر رسید به سیستم Trade که اجازه میده بازیهای استفاده نشده رو رد و بدل کنید یا آیتم هایی که تو بازی بدست میارید.

استیم که جدیدن بتای Sharing رو راه انداخته...میشه بازیای دیجیتالی رو بهم قرض داد ولی همزمان1 نفر نمیتونن استفاده کنن....شایعه شده PS4 , X1 هم قصد دارن همینکار رو بکنن...اگه بشه خیلی خوب میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or