طراح سابق Rare به playtonic games پیوست

JohnnySilverhand

کاربر سایت
121989
هنرمند باتجربه Rare آقای اد برایان (Ed bryan) طراح بسیاری از شخصیت های عناوین Banjo-Kazooie, Donkey Kong 64, Grabbed by the Ghoulies و سری Viva Pinata است و بیشتر او را بخاطر طراحی شخصییت Mumbo Jumbo از سری بانجو کازویی میشناسند.

استودیو Playtonic که عنوان جدید خود یعنی Yooka Laylee and the Impossible Lair در ماه اکتبر منتشر کرد در حال حاضر شامل بسیاری از طراحان شخصیت باتجربه مانند استیو مایلز (banjo kazooie و DKC) مارک استیونسون (DK64, DKC) و کوو بیلیس (Killer Instinct, Battletoads) میشود.

برایان پیش از این برای طراحی یکی از شخصیت های Yooka Laylee یعنی Dr. Puzz همکاری کرده بود و از سال 2011 برروی کتاب ها و appهای کودکان کار میکرد.

حال با حضور آقای برایان استویدو Playtonic از تیم کامل طراحان عنوان بانجو کازویی بهره میبرد.

منبع

تا باشه همشون برن Playtonic
نینتندو هم آیپی بانجو رو بخره
دور همی فرنچایز رو احیا کنند

تا روزی دیگر و رویای دوردستی دیگر بدرود :D
نینتندو بخواد کی ip رو میده؟..... مایکروسافت؟ عمرا :D تا ابد این بازی ها رو نگه میدارن که کنار اسم Rare فعلی بپوسه خیالت راحت (چقدر هم Rare :)))

• Like
Reactions: g4mer
تا باشه همشون برن Playtonic
نینتندو هم آیپی بانجو رو بخره
دور همی فرنچایز رو احیا کنند

تا روزی دیگر و رویای دوردستی دیگر بدرود :D
از لج پلی تونیک هم ک شده میده ی استدیو دیگه گند میزنه به فرنچایز :D
واقعا وقتی میبینم ماکرو چه بلایی سر معدن طلا اورد دوس دارم استیو بالمرو با دستای خودم خفش کنم=)) (بیل گیس رو دوس دارم واس همین زورم به بالمر میرسه:D)
حالا که ماکرو یکم سر عقل اومده و بینشش حرفه ای تر شده که اونم ّنظرم به لطف استدیوهای سونی هست بد نیست Rare رو هم سر و سامون بده و اب رفته رو به جوب برگردونه

• Like
Reactions: che-jaleb
خسته نشدی این همه به Rare تیکه می ندازی؟! بابا فهمیدیم Rare زیر دست مایکرو نابود شدش
تو کل این نسل Rare یک بازی GaaS ساخت و یک یک پک بی نهایت ارزشمند از بازی های قدیمیش رو منتشر کرد، همین طور با کمک دو استدیو دیگه دو تا از Ipهای قدیمیش رو احیا کرد. شایعات هم از احیای Perfect Dark هست تا ساخت نسخه ی جدید بانجو و Conker.
اگر مصاحبه ی رییس استدیو کریگ دانکن رو می خوندی گفته بود که ما تمایل داریم ip جدید بسازیم و ip های قدیمیون رو برون سپاری کنیم.
SoT هم اصلا بازی بدی نیست، اتفاقا خیلی هم فان هست و قشنگ رنگ و بوی بازی های Rare رو داره. کسایی اینجا از این بازی انتقاد می کنن که بازی رو حتی یک ساعت هم تجربه نکردن:D
در کل مشکل Rare دقیقا از همون جایی شروع شد که چندتا از اعضای کلیدیش رفتن وگرنه مجبور نبودن برای تیم دومشون این همه مدت زمان بزارن تا تیم تکمیل بشه(البته باز هم مثل اینکه اگهی زدن برای استخدام). اگر نرفته بودن پروژه دومشون رو می دیدیم این نسل.
در هر صورت Rare برای مایکروسافت بشدت مهمه، می خوای قبول نکن اما Rare جز معدود شرکتی هایی هست که تو تمام کنفرانس های مایکرو به یک نحوی حضور داره.
Rare این نسل پوست اندازی کردش (بخاطر اشتباهات احمقانه نسل پیش) و مطمئنن نسل بعد بهتر عمل خواهد کرد.
عجیب این شرکت داره می پوسه، لول!

خسته نشدی این همه به Rare تیکه می ندازی؟! بابا فهمیدیم Rare زیر دست مایکرو نابود شدش
تو کل این نسل Rare یک بازی GaaS ساخت و یک یک پک بی نهایت ارزشمند از بازی های قدیمیش رو منتشر کرد، همین طور با کمک دو استدیو دیگه دو تا از Ipهای قدیمیش رو احیا کرد. شایعات هم از احیای Perfect Dark هست تا ساخت نسخه ی جدید بانجو و Conker.
اگر مصاحبه ی رییس استدیو کریگ دانکن رو می خوندی گفته بود که ما تمایل داریم ip جدید بسازیم و ip های قدیمیون رو برون سپاری کنیم.
SoT هم اصلا بازی بدی نیست، اتفاقا خیلی هم فان هست و قشنگ رنگ و بوی بازی های Rare رو داره. کسایی اینجا از این بازی انتقاد می کنن که بازی رو حتی یک ساعت هم تجربه نکردن:D
در کل مشکل Rare دقیقا از همون جایی شروع شد که چندتا از اعضای کلیدیش رفتن وگرنه مجبور نبودن برای تیم دومشون این همه مدت زمان بزارن تا تیم تکمیل بشه(البته باز هم مثل اینکه اگهی زدن برای استخدام). اگر نرفته بودن پروژه دومشون رو می دیدیم این نسل.
در هر صورت Rare برای مایکروسافت بشدت مهمه، می خوای قبول نکن اما Rare جز معدود شرکتی هایی هست که تو تمام کنفرانس های مایکرو به یک نحوی حضور داره.
Rare این نسل پوست اندازی کردش (بخاطر اشتباهات احمقانه نسل پیش) و مطمئنن نسل بعد بهتر عمل خواهد کرد.
عجیب این شرکت داره می پوسه، لول!
باشه آقا شما راست میگی من منتظرم نسل بعد بیاد ارزش rare ببینم :D ولی خیالم راحته و میدونم که خبری نمیشه و در حد همون sot مسمونه و میدونم که اگه نینتندو سر GC ضرر نمیکرد و Rare میخرید این استودیو هنوز نام طلایی خودش همراه با یه بانجو و پرفکت دارک شاخ رو سوییچ داشت تا اینکه مدیر استودیو که اصلا معلوم نیست کدوم خریه و چرا همچین سیاست چرتی داره دنبال استودیوهای دوزاری واسه ip قدیمی باشه دارم ارزش این Bt جدید که که واسه سارا 5 ساله از تهران ساخته شده با جوکای بی مزس رو میبینم لول بله لول چون Rare داره میپوسه خودت داری میگی مشکل از جایی شروع شد که اعضای کلیدی رفتن کی باعث شد اینا برن؟ مایکروسافت
تسکه نمیدازم چیزی که هست رو میگم

playtonic یه chris seavor و خالقین پرفکت دارک رو هم برگردونه رسما Rare واقعی رو ساخته شما هم برید دنبال کمال جوییتون:-j

آخرین ویرایش:
باشه آقا شما راست میگی من منتظرم نسل بعد بیاد ارزش rare ببینم :D ولی خیالم راحته و میدونم که خبری نمیشه و در حد همون sot مسمونه و میدونم که اگه نینتندو سر GC ضرر نمیکرد و Rare میخرید این استودیو هنوز نام طلایی خودش همراه با یه بانجو و پرفکت دارک شاخ رو سوییچ داشت تا اینکه مدیر استودیو که اصلا معلوم نیست کدوم خریه و چرا همچین سیاست چرتی داره دنبال استودیوهای دوزاری واسه ip قدیمی باشه دارم ارزش این Bt جدید که که واسه سارا 5 ساله از تهران ساخته شده با جوکای بی مزس رو میبینم لول بله لول چون Rare داره میپوسه خودت داری میگی مشکل از جایی شروع شد که اعضای کلیدی رفتن کی باعث شد اینا برن؟ مایکروسافت
تسکه نمیدازم چیزی که هست رو میگم

playtonic یه chris seavor و خالقین پرفکت دارک رو هم برگردونه رسما Rare واقعی رو ساخته شما هم برید دنبال کمال جوییتون:-j
تا جایی که من در جریانم Rare رو ماکرو نقدا از نینتندو خرید جناب :D
ی نصیحت دوستانه دارم برات دوست عزیز
انجمن مدرسه نیست یکم سنجیده تر نظر بده اینطوری حرفه ای تر هم به چشم میایی

مرسی از نصیحتت دوست عزیز ولی قبل اینکه چیزی بگی برو ببین که نینتندو سهام دار rare بوده و نه مالک و میفهمی که من بی دلیل حرف نمیزنم موفق باشید :D

من نظرات میخونم این حس بهم دست داد
مثلا دوستمون ساندویچ خریده از مدرسه یهو rare دویده دویده ساندویچشو از دستش ربوده :">
یا مثلا پول جیبشو ازش کش رفته :)
ارث پدرشو خورده B-)
یا سی دی بازیشو شیکونده /:)
تو بازی راهش نداده @-)
کلا از این جور کارا
دوستمون شاکی شده داره ناراحتیشو بیرون میریزه
و تا آخرین نفسش تا rare تو سطح جهان بی آبرو نکنه کنار نمیکشه

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟