طراح ارشد Infamous: Second Son استودیوی Sucker Punch را ترک کرد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
DesigningSecondSon610.jpg

Jaime Griesemer طراح ارشد بازی Infamous: Second Son امروز طی خبری در تویئتر شخصی خود گفت که استودیوی Sucker Punch را ترک کرده است.
او در توئیتر خود نوشت:
"...بله، من استودیوی Sucker Punch Productions رو ترک کردم. فعلا هم حقیقتا نمی خوام در موردش صحبت کنم."
او قبلا نیز طراح استودیوی Bungie نیز بوده است. و بر روی سری های مختلفی از فرنچایز Halo کار کرده بوده است.
اینطور که مشخص است رفتن او از SP تاثیر منفی بر روی Infamous: Second Son نخواهد گذاشت، زیرا این بازی مراحل ساخت خود را به اتمام رسانده و مدتی است که بازی Gold نیز شده است.
[source]

بابا دیگه این فلان کس فلان جا رو ترک کرد داره حال به هم زن میشه از هر دو جبهه . ینی چی آخه ؟؟

من زیاد یادم نمیاد اوایل نسل قبل هم از این خبرا بود ؟

یکی یکی میریم خونه هامون :دی این میره با اون - اون میره با اون :| یکی یکی میریم خونه هامون . میریم پی زندگیامون :|

خب انگار ایشون به عنوان طراح ارشد در سال 2011 به استودیو پیوست و روی InFamous 2 و Festival of Blood هم کار کرده بود قبل از I:SC!

آخرین ویرایش:
پیشنهاد میشه در راستای تاپیک رزولوشن یه تاپیک هم در مورد افرادی که استدیو یا شرکتی رو ترک میکنن زده بشه و اخبار در اون قرار بگیره :|:d

خب ممنون از ایشون برای طراحی های عالیشون در استودیو و امیدوارم در آینده کارهای خوب ایشون رو در استودیویی دیگه هم ببینیم.
واقعا چرا اینا از استودیویی که سالها در اون تلاش و کار میکنن رو میزارن میرن؟!! سخته خیلی ... :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or