طراح ارشد کاراکتر THE LAST OF US استودیوی N@UGHTY DOG را ترک کرد

واقعا من دلیل این کارارو نمیفهمم یعنی یک نفر نیست از سونی بیاد بگه اونجا چه خبره؟:|
همه دارن میرن خب
خدا نکنه نیل و بروس برن وگرنه خودم میرم هم سونی هم ناتی داگ رو آتیش میزنم

همیشه با شروع یک نسل استودیوهای کوچیک تر و کم در آمدتر آسیب می دیدن اما گویا نسل هشتم برعکسه...یه حسی بهم می گه ناتی داگ دیگه اون اوباهت نسل هفتمش رو نخواهد داشت...به هر حال از قدیم گفتن از هر چی که تعریف بیش از اندازه کنی زمین خوردنهای بیش از اندازشم باید دید،ما هم خیلی این ناتی داگو تو سر ماکرو فنها می کوبیدیم...حالا هم این شده نتیجش=((

اه جایه من خالی شد میخواستم برم تو شرکتND
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
واقعا که ND اینهمه پیشرفت داشته بعد نمیدونم چرا داره کارکنانشو داره از دست میده
آخه چرا؟؟

حالا چه قدرم دوستان روحیشون رو باختند! lol توی استدیوهای بازیسازی همیشه از این اتفاق ها افتاده و خواهد افتاد (منتها یک سری استدیوها مثل ND خیلی زیر زره بین قرار دارند)
قرار نیست کسی داخل یک استدیو تا ابد بمونه که!!
ایشون 2011 اومده استدیو و الان خارج شده؛ ND قبل 2011 سر Uncharted بی طراح نبوده که!
مدیرها و مسئولان استدیو خودشون بهتر از هر کس دیگه ای میدونن دارن چیکار میکنن پس اگر بعد از این زمان عنوانهای ضعیفی ازشون دیدید بعد روحیتون رو از دست بدید

----
پس فردا دیدین آبدارچی استدیو هم رفت بعد خبرگذاری های معروف خبرش رو درج میکنن!

آخرین ویرایش:
بابا اینقدر به دلنون بد راه ندین مگه چی شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تا زمانی که بروس استرالی و نیل دراکمن رو داریم:x غمی نداریم .............
زیاد به دلتون بد راه ندین ..... مثل اینکه استدیوی ناتی داگ رو الکی فرض کردین ..........
تازه با وجود این دوتا جگر:d هستش که این آقا همچین شخصیت ها تقریبا خلق کرده اگر این اساتید نبودن همچین کس مشهوری نمیشد که الان ما با رفتنش ناراحت بشیم :))

THE LAST OF US 2 منتظر این عنوان باشید..........^:)^

من نمیدونم چرا جو گیر میشن بعضی ها ! ناتی داگ یه استدیویی هست تقریبا با 250 نفر پرسنل و 3 نسل درخشان سابقه با اونواع و اقسام کارکنان , فکر میکنید چه خبره مثلا 4 نفر برن یا 4 نفر بیان ؟! مهم رییس ها هستند یعنی Christophe Balestra و مخصوصا Evan Wells که از زمان کراش هم بوده و خودش بهتر از هر کی میدونه چیکار کنه . الان این طراح که رفته فکر میکنید از هوا اومده بود اونجا ؟ 3 سال کار کرد پس قبلش مثلا بازی هایی مثلا U2 و U3 بد کار کرده بودند ؟ این حرفا خیلی بچگونس که بگیم یکی رفت پس فلان میشه ! مگه قراره اعضا ثابت باشن همیشه یا اصلا بوده زمانی ؟ مگه اوایل نسل 7 ناتی داگ اعضاش 250 نفر بود ؟ مگه هر کی اومد اعلام شد یا گفتن خداس کارش ؟ الکی که نیست استدیو به این ابهت و غولی مدیر داره و کارو پیش میبرن و اعضا هم از زیر دست همین رییس ها تا الان اومدن و خواهند اومد و میرن ! خیلی طبیعیه این جریان ها و مهم اون ناتی داگه که رفت تو نسل هشتم که بازم مثل قبل به شاهکار ساختن ادامه بده ...

شوخی میکنید! انچارتد 4 بد باشه! عمرا! با یکی از بهترین بازی های نسل بعد طرف هستید. خیالتون راحت.این چیزها هم طبیعی هست.:x
تازه کرش عزیز میخواد تولید شه!:bighug:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or