شایعه طبق گفته یک فروشگاه کانادایی بازی Street Fighter V: Champion Edition برای Nintendo Switch عرضه می شود

• Thread starter Thread starter GT5
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GT5

کاربر سایت
Street-Fighter-V.jpg

طبق توییت اکانت EB Games Canada (بزرگ ترین فروشگاه بازی های ویدیویی در کانادا) بازی Street Fighter V: Champion Edition برای کنسول Nintendo Switch عرضه می شود.
EB-Games-Canada.jpg

تا حالا هیچ یک از شرکت های Nintendo و Capcom به نقشه ای برای پورت Street Fighter V بر روی کنسول Nintendo Switch اشاره ای نکرده اند، پس اگر این توییت از EB Games Canada حقیقت داشته باشد، برای اولین بار است که بازی بر روی این کنسول عرضه می شود.
طبق گفته EB Games Canada، بازی برای پیش سفارش در فروشگاه آماده است، ولی آخرین بار که شرکت Capcom بازی Street Fighter V: Champion Edition را معرفی کرد، گفت که این بازی در تاریخ 14 فوریه 2020 عرضه می شود و کاراکتر Gill به عنوان یک fighter (مبارز) باز...

Continue reading...

جدا من حوصله گزارش و تاپیک زدن واسه شایعات رو ندارم
وگرنه صبح تاپیک اینو میزدم و با فونت سایز 700-800 پزشو به رقبا میدادم (اونم سر چی، SFV) :))

ولی جدا حوصله ندارم
به قول آریما، این دایرکت لعنتی نمیاد که، اون جوری خبر دایرکت رو پوشش دادن بیشتر حال میده :>
در نهایت هر چیزی که بتونه روی سوییچ پورت شه، پورت میشه، هیچ ترمزی نداره این مسیر :دی
من فقط منتظرم یه سوییچ قویتری چیزی معرفی شه که یه موج خفن تر از این پورت ها بریزه رو سرمون :دی

جدا من حوصله گزارش و تاپیک زدن واسه شایعات رو ندارم
وگرنه صبح تاپیک اینو میزدم و با فونت سایز 700-800 پزشو به رقبا میدادم (اونم سر چی، SFV) :))

ولی جدا حوصله ندارم
به قول آریما، این دایرکت لعنتی نمیاد که، اون جوری خبر دایرکت رو پوشش دادن بیشتر حال میده :>
در نهایت هر چیزی که بتونه روی سوییچ پورت شه، پورت میشه، هیچ ترمزی نداره این مسیر :D
من فقط منتظرم یه سوییچ قویتری چیزی معرفی شه که یه موج خفن تر از این پورت ها بریزه رو سرمون :D
والا این بارو که ترمز داشت، پستشون سوتی بوده تهیه کننده بازیم گفته فعلا خبری نیست. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or