خبر رسمی طبق گفته کارگردان بازی Like a Dragon: Infinite Wealth، این اثر به سرویس Game Pass نخواهد آمد

MJ_KING

کاربر سایت
بازی‌های اخیر استودیو RGG که در سال 2023 عرضه شدند، مثل Like a Dragon: Ishin! و Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name توانستند عملکرد خوبی داشته باشند و حتی به سرویس Game Pass هم اضافه بشوند؛ اما حالا این استودیو اعلام کرده که بازی اصلی جدید آن‌ها از این فرانچایز یعنی Like a Dragon: Infinite Wealth، به Game Pass نمی‌آید.

like-a-dragon-infinite-wealth-300x169.jpg

ماسایوشی یوکویاما کارگردان بازی مذکور، در گفت و گویی با Automaton-Media اعلام کرد: «درحال حاضر هیچ برنامه‌ای برای حضور Infinite Wealth روی Game Pass وجود ندارد.»

با این حال‌، یوکویاما به این هم اشاره کرد که لانچ بازی Like a Dragon Gaiden روی این سرویس اشتراکی، مثل «دادن کارت ویزیت به بازیکنان دیگر کشورها» برای تجربه این اثر بوده و باعث جلب علاقه مخاطبان جدید به این فرانچایز شده است.

از طرفی قابل درک است که چرا Like a Dragon: Infinite Wealth به گیم پس نمی‌آید، چرا که این اولین عنوان 70 دلاری سگا و طولانی‌ترین بازی این مجموعه است؛ به همین خاطر این تصمیم برای جلوگیری از کاهش فروش بازی، منطقی بنظر می‌رسد.

Like a Dragon: Infinite Wealth در تاریخ 26 ژانویه 2024 (6 بهمن 1402)، برای ایکس باکس سریز ایکس/اس، ایکس باکس وان، پلی استیشن 5، پلی استیشن 4 و رایانه‌های شخصی، منتشر خواهد شد.

اینکه بگن خوبه، تکلیفمون معلوم میشه.
نخریم فرداش بیاد تو سرویس!

از طرف یه زخمی این داستان 😁
احتمال دوباره زخمی شدنت هست
چون طبق نظر همون چندتا سایتی که این خبر رو کار کردن و حرفهای خود کارگردان، نگفته هیچوقت نمیاد. صرفن به نوعی تایید کرده که day one نمیاد.

احتمال دوباره زخمی شدنت هست
چون طبق نظر همون چندتا سایتی که این خبر رو کار کردن و حرفهای خود کارگردان، نگفته هیچوقت نمیاد. صرفن به نوعی تایید کرده که day one نمیاد.
نظرم این مورد خاص نیست که بخوام بخرم.
ولی اگه این داستان از اول مشخص بشه خیلی خوبه.
الان بالدورز گیت خیالمون رو راحت کرد که رو سرویس نمیاد(به این زودی)
ولی در کل وجود پلاس و گیم پس باعث شدن منی که راحت بازیا رو میخریدم الان همیشه دو به شک بمونم ولسه خرید!

بدون شک این یکی هم مثل نسخه‌های قبلی برای گیم پس میاد و حالش رو می‌بریم! :D ولی طبیعیه که الآن این طوری بگن که افرادی که خیلی تشنه هستن، صبر نکنن و سریع بازی رو بخرن.
کلاً سری Yakuza فروش نجومی نداره و این ۶۵ میلیون نسخه‌ای که توی ۱۸ سال اومده، در مجموع حدود ۲۱ میلیون نسخه فروختن. مثلاً نسخه هفتم که کیفیت خوبی داشت و برای PS4, PS5, X1, XS و پی‌سی اومد، بعد از ۳ سال و خرده‌ای به ۲ میلیون نسخه هم نرسیده.
البته ضرر هم نمی‌کنن و همین میزان فروش هم براشون سود خوبی به همراه داره، چون کلاً یه جوریه که نصف محتوای هر نسخه، بازیافت نسخه‌های قبلی هست. :D از بخش زیادی از محیط گرفته تا خیلی از مینی‌گیم‌ها و انیمیشن‌ها و... تقریباً ثابت هستن و فقط هر چند نسخه یه بار، یه تغییر اساسی می‌کنن و بعدش همین طور ادامه می‌دن تا سال‌ها بعد. یا بخش زیادی از بازی صداپیشگی نداره و ملت موقع صحبت کردن با همدیگه، مثلاً می‌گن: «عـَـع» و «هـای» و یه دفعه زیرش ۲۵ خط دیالوگ می‌نویسه! :دی با این حال انقدر جذابیت داره و توی هر نسخه اتفاقات خفن و سورپرایزها و ماجراهای تلخ و شیرینی اتفاق می‌افته که اگه یکی درگیر این مجموعه بشه، بدجوری به دام اعتیاد می‌افته و نمی‌تونه ولش کنه!
در کنار اینکه هزینه تولید بازی‌ها زیاد نیست، عرضه روی گیم پس و پلاس هم باعث می‌شه سود خوبی به جیب بزنن و برای همین مطمئناً Yakuza 8 دیر یا زود برای این سرویس‌ها میاد. من که فعلاً باید برم سراغ Ishin و Gaiden و ایشالا Kiwami 1,2 رو هم از روی گیم پس برندارن که بعدش بتونم اون‌ها رو هم تجربه کنم.

آخرین ویرایش:
چقدر بدم میاد از این سری بازی، هیچ وقت نشد لذت ببرم ازشون، همشون رو از پر داخل استیم هم دارم چندین ساله دارن خاک میخورن تو لیبراری...
شاید بهترین نسخه برای شروع این سری در عین تعجب ishin باشه.

• Like
Reactions: Paradise Lost
شاید بهترین نسخه برای شروع این سری در عین تعجب ishin باشه.
نه بهترین نسخه برای شروع همون زیرو هست هم گیم پلی و مینی گیمهای خوب داره هم بهترین داستان در سری داره گرافیکش در حدی هست که بشه رفتش ولی ایشین داستان کندی داره و اسپن آف هست. مینی گیمهاش هم خوب نیست و از طرفی با این که ریمیک هست ولی فیزیک و انیمشین حرکتی برای زمان یاکوزا 3 هست یعنی حداقل انیمشین ها ی زیرو و کیوامی 1 و حتی یاکوزا 4 و5 هم بهتر از ایشین هستن از نظر گرافیکی هم با اینکه با موتور آنریل ساخته شده ولی با یکوزا 6 و 7 و کیوامی 2 و جاجمنتها تفاوتی نداره البته به نظرم یاکوزا 7 و جامنتها گرافیک بالاتری نسبت به ایشین دارند

یک سری از چالش بر انگیز ترین تروفی اچیومنت هارم دارن، مخصوصا 100 درصد کردن اکتیویتی ها، من کیوامی رو تا حد زیادی نزدیک به پلت رسوندم و کارهای سختش رو انجام دادم، ولی دیگه وقت نشد که کامل بهش برسم وپلتش کنم، اما در اینده حتما میترکونمش، فعلا خیالم راحته که سختش رو انجام دادم... (بازی های کارتی که پاره شدم تا یاد گرفتم :D یه گاید خیلی پرملات تو استیم هست که شدیدا به درد میخوره، منظور برای 100 درصد کردن اکتیویتی ها)

در کل هم خیلی از بازی خوشم میاد، به مرور همه ی نسخه هاش رو میزنم (بیشترشون رو دارم، تا الان هم فقط 4 و 5 و کیوامی رو بازی کردم، ایشین هم مدت هاست دوست دارم بزنم و تو لیستمه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or