ضعف و نقات مثبت Ps3 و Xbox360 از دید شما

vahidmaster

کاربر سایت
سلام دوستان,از چند سال پیش که ماکروسافت و سونی نسل جدید کنسولهای قدرتمند خود را معرفی کردند(Ps3 و Xbox360) همان موقع بود که بعضی ها رفتند ایکسباکس خریدند و بعضی هم Ps3 و از همان زمان بود که به چند دلیل رقابت بین دارندگان این 2کنسول آغاز شد:
1- در همان ماههای اولیه بعد از چند وقت گیمرها متوجه شدند که بعضی از بازیها برای کنسول آنها نیامده ولی برای کنسول دومی که اونا نخریده بودند آمده,و در کل متوجه انحصاری بودن بعضی بازیها شدند,که این از همان ابتدا برای صاحبان هردو کنسول ناخشایند بود!

2- خریداران بعد از مدتی که با کنسولشان بازی میکردند و کلنجار میرفتند و قابلیتهای کنسولشان را کشف کردند متوجه شدند که یک سری قابلیتهای سخت افزاری و نرم افزاری در کنسول آنها هست که در کنسول طرف مقابلشان نیست!

3- بعد از مدتی که کنسولها هک شد,دارندگان هر دو کنسول هرچند وقت یکبار درگیر آپدیت و هکهای جدید و لو نرفته بودند که این بر قیمت و تفاوت خرید بازی اورجینال تا کپی نقش بسزایی داشت!

از همان زمان تا الان بود که رقابت تنگاتنگ بین گیمرها و دارندگان کنسول Xbox360 و Playstation3 شکل گرفت که ما در بیشتر سایتها و مقالهها و اخبارها با آن شاهد هستیم!
میدانم که در این سایت بازیسنتر که حدود چند هزار کاربر دارد رقیبان زیادی بین کنسول Xbox360 و Ps3 وجود دارد,پس در این تاپیک میخوام که نظرهاتونو نسبت به نقاط ضعف کنسول طرف مقابلتون و نقاط مثبت کنسول خودتون بگید!

من که فقط ایکسباکس360 رو میپسندم,چون تو همین سال 2012 قراره بازیهای قولی براش بیاد,و یکی دیگه از دلایلم بخاطر بهتر بودن سیستم آنلاینش نسبت به ps3 هست.ps3 هم بخاطر بازیهای انحصاریش خوبه ولی چه فایده که بهترین بازی هم اگه آبلاین قوی نداشته باشه فقط میتونه چند ساعت گیمر رو راضی کنه و بعد تکراری میشه ولی من همین بازی Gears Of War رو شاید دویست سیصد ساعت تاحالا آنلاین بازی کردم و باتلفیلد رو خیلی

من فقط چیزایه خوبو میگم

ps3

1 بلوری درایوش
2 بازیهای انحصاریش
3 پشتیبانی از 3d
4 واسه انلاین بازی کردن لازم نیست پولی بدی .
5 دستش نصبت به دسته ایکس باکس سبک تر هست تا مصرفش هم کمتره ولی دسته ایکس باکس خوشگل تره
6 تقریبا میشه گفت تمام مدل هایه ps3 وایرلس داشتن به غیر از اون سری اول ها منظورم فت ها بود ولی ایکس باکس فت تا اخرین سالی که تولید شد توش گیرنده وایرلس نذاشتن ولی میشد براش تهیه کرد
حالا ایکس باکس
1 خرج کم تر واسه ما ایرانیا داره
2میشه بازی های کپی رو انلاین زد ولی ps3 رو نمیشه ولی بدیش اینه که باید پول پرداخت کنید
3 از پشتیبانی 3d تو ایکس باکس خبر ندارم دروغ چرا

من ایکس باکس بیشتر میپسندم .به خاطر خرج کمش

من هر دو کنسول رو دارم، یه مقایسه‌ای کردم که اینجا مینویسم:

1. کپی خور
Xbox به طور کامل کپی خوره (که واسه کشوری مثل ایران خیلی خوبه) ولی PS3 خیلی سخت داره کپی خور میشه و بیشتر بازی‌های جدید رو نمی‌شه به صورت کپی روش بازی کرد
تو این قسمت Xbox برنده میشه

2. آنلاین
با ps3 میشه مجانی آنلاین بازی کرد، ولی باید حتما بازی‌ها اریجینال باشن
تو Xbox میشه حتی با بازی‌های غیر اریجینال آنلاین بازی کرد ولی باید اشتراک gold خرید
طوری که من سبک سنگین کردم آنلاین بازی کردن با Xbox به صرفه تره
تو این قسمت Xbox برنده میشه

3. قدرت کنسول
نمی‌خوام خیلی سرش بحث کنم، قدرت هر دو خیلی نزدیک به هم هستش ولی ps3 یه مقدار قوی‌تره (چقدر تخصصی توضیح دادم!) که اونم فقط توی بازی‌های انحصاری معلومه
(در ضمن توی بیشتر بازی‌های غیر انحصاری Xbox از PS3 بهتر بوده)
با این حال توی این قسمت PS3 برنده میشه

4. منو ها و Userinterface
کسی که ps3 نداشته و برای اولین بار به منوهای xbox نگاه می‌کنه یه کم تعجب میکنه
PS3 منوهای خشک و منظمی به اسم ((XMB)) داره (که توی psp هم ازش استفاده شد)
منوهای رنگارنگ Xbox یه طرف، آواتار Xbox هم برای خودش دنیاییه
Xbox قابلیت هایی مثل پخش آهنگ وسط بازی، مدیا سنتر ویندوز، وصل شدن به شبکه‌های اجتماعی و... داره
ps3 یه مقدار ساده تر کار کرده ولی مزایایی هم داره که میشه به آلبوم عکس و ... اشاره کرد
از اونجایی که این مورد خیلی سلیقه‌ای هستش من نظری نمی‌دم و میگم هر جفتشون رو دوست دارم!

5. Controller
به نظر من عامل مهمیه!
اول از همه اینکه برای دسته Xbox باید باتری خرید در صورتی که دسته PS3 باتری داخلی داره و فقط کافیه با کابل USB به دستگاه وصل کرد تا شارژ بشه
از نظر شوک (Vibration) دسته‌ی PS3 بهتره، همچنین دسته PS3 سنسور های حرکتی داره (که فقط توی چندتا بازی ازشون استفاده شده)
دسته Ps3 با امواج Bluetooth کار میکنه و Xbox با وایرلس (که تو این مورد PS3 بهتره)
از لحاظ فرم دسته (با اینکه من با کنسول‌های سونی بزرگ شدم) من دسته Xbox رو ترجیح میدم (trigger های ps3 نسبت به Xbox واقعا مزخرف هستن! آنالوگ هاش هم به روانی Xbox نیستن)

6. بازی‌های انحصاری
یه دورانی بود که سونی به بازی های انحصاری خودش می‌بالید، ولی Microsoft هم سریع دست به کار شد
چند تا از بازی‌های مهم رو نام میبرم
PS3: Killzone - God of War - Metal Gear Solid - Uncharted - Heavy Rain - Gran Turismo - inFamous - LittleBigPlanet - MotorStorm - Resistance
Xbox 360: Halo - Alan Wake - Forza - Gears of War - Crackdown - Fable - Dead or Alive - Perfect Dark - Project Gotham Racing - Left 4 Dead
این مورد هم به شدت سلیقه ای هست ولی من PS3 رو فقط به خاطر MGS دوست دارم! و با انحصاری های دیگه‌ش خیلی حال نمیکنم

7. کینکت و موو
من از هیچکدوم استفاده نمیکنم (Wii رو ترجیح میدم!) پس نظر خاصی ندارم!

8. سایر موارد
- PS3 درایو Blueray داره (که Xbox نداره)
- Xbox صدای بیشتری داره (وقتی از روی دیسک بازی اجرا میشه خیلی رو اعصابه)
- PS3 آداپتور داخلی داره (Xbox یه آداپتور بزرگ داره)
و...

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:56 PM ارسال شده بود ----------

از پشتیبانی 3d تو ایکس باکس خبر ندارم دروغ چرا

بعضی از بازی‌هاش قابلیت 3d دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or