ضرر 138$ میلیونی شرکت Take-Two (سال مالی 2009)

Silent Death

کاربر سایت
borderlands41.jpg

شرکت Take-Two دیشب اعلام کرد که در سال مالی 2009 ضرر 138$ میلیونی را متحمل شده است. این شرکت سال مالی گذشته را با 97$ میلیون سود پشت سر گذاشته بود.

درآمد این شرکت نیز از 1.5$ بیلیون در سال گذشته, به 968$ میلیون تنزل پیدا کرد. (سال مالی که 31 October به پایان رسید.)

درآمد این شرکت در کوارتر چهارم سال جاری (Q4) افزایش پیدا کرد و به 343.3$ میلیون رسید, که این رقم در سال گذشته 323.3$ میلیون بود.

اطلاعات کامل تر را در سایت رسمی Take-Two می توانید دنبال کنید.

منبع

حالا جالبیش اینجاست که امروز Borderlands مرز فروش 2 میلیون رو رد کرد ...
ولی بخاطر اینکه مردم یکم امیدوارتر بشن این شرکت تاریخ عرضه بازی مافیا دو رو بین دو ماه جولای و می ( فک کنم ) اعلام کرد ...
ممنون بابت خبر .

یعنی چی؟ میخواست ضرر نده؟ سالی که GTA رو میده بیرون معلوم که باید سودش بیشتر باشه.
اتفاقا یکی از اینایی که توی منبع کامنت گذاشته بود همینو گفته بود! گفته بود Take-Two باید برای سال هایی که GTA برا عرضه نداره یه فکری بکنه! :دی
پ.ن: راستی امسال GTA:EFLC بود که!

سال ديگه پيش بيني ميشه كه رشد مالي شركت بيش از پيارسال هم بشه. برنامه ريزي اين شركت براي Q4 سال 2009 به طور قطع سير سعودي شركت رو تضمين مي كرد. با شلوغ شدن Q4 اين شركت نه تنها فقط به اين دليل بلكه براي كار بيشتر روي IP هاي خود مجبور شد بازي ها رو به عقب بندازه.

Borderlands و NBA 2K فروش عالي براي اين شركت داشت و كلا بقيه در آمد درشت T2 از سري بازيهاي GTA بوده.

جوايزي كه GTA:CT و GTA:BOGT بردن نشانه اي از موفقيت هاي T2 هست. NBA 2k فروش فوق العاده اي داشت و Borderlands هم به طور كلي يك franchise تبديل شد.
پيش بيني ميشه كه Spec Ops هم همانند Borderlands به يك franchise بزرگ و پر سود تبديل بشه.

ولي برنامه هاي حال حاظر T2 چه براي Q1 سال 2010 و چه براي ادامه ي سال واقعا خيره كننده هست. جالب اينجاست بازيهايي كه اين شركت براي سال بعد داره همه سطح بالا و فوق العاده پر فروش هستند. به نظرم T2 ميتونه حتي با Q1 سال ديگه بار خودشو ببنده ولي با زهم چند تا از بازي ها مانند Max Payne 3 و Mafia 2 به Q3 و Q2 تاخيير خوردند.

در كل اين شركت محبوب ترين ناشر من هست :biggrin1: و با سياست هاي درست و بافكر توانسته سال گذشته را هم فوق العاده با موفقيت بگزرونه و سال بعد هم كلا همرو درو خواهد كرد.

من امروز تويه كنفرانس پيشنهادي و مالي T2 شركت كردم و چند تا نظر هم دادم كه هنوز جوابي از T2 نيومده.

من خیلی از این اصطلاحات اقتصادی سر در نمیارم!!
اینکه T2 امسال نسبت به پارسال سود کمتری کرده ضرر میشه؟؟
با توجه به اینکه پارسال GTA IV رو داشتن و تقریبا همه ی بازیهای مهم امسالشون افتاد برای سال بعد طبیعیه! یعنی نینتندو هم امسال ضرر کرده؟
واقعا Take-Two loses $138 million in 2009 باید ضرر ترجمه بشه؟ (سوال)

من خیلی از این اصطلاحات اقتصادی سر در نمیارم!!
اینکه T2 امسال نسبت به پارسال سود کمتری کرده ضرر میشه؟؟
با توجه به اینکه پارسال GTA IV رو داشتن و تقریبا همه ی بازیهای مهم امسالشون افتاد برای سال بعد طبیعیه! یعنی نینتندو هم امسال ضرر کرده؟
واقعا Take-Two loses $138 million in 2009 باید ضرر ترجمه بشه؟ (سوال)

بله اسمش میشه ضرر . اما سود هم داشته قابل توجه بعضی ها که میگن وقتی ضرر داشته باشی نمیتونی سود داشته باشی :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or