صدا برداری عنوان جدید کوجیما آغاز شده

vivanred

کاربر سایت
سلام باز هم به E3 نزدیک میشیم و شایعات در مورد بازی بعدی استاد کوجیما به اوج خودش میرسه.

1279566536.jpg

جدید ترین خبر از Hideo Kojima خالق سری بازی های Metal Gear Solid در تویتش قرار گرفته اون چیزی نیست جز این که فرموده که صدا برداری برای بازی جدیدش رو آغاز کرده.

شخص مرموزی که در عکسی مشاهده میکنید یکی از شخصیت های بازی هستش .

jfthy-1.jpg

این عکس از استدیو صدا برداری هستش و همون جور که در دو صفحه نمایش میبینین عکسی هستش از یکی از بخش های میان پرده ی بازی .

ما کوچکترین سرنخی پیدا نکردیم که متوجه بشیم این عکس کی هستش یا این که پروژه بعدی چی میتونه باشه .

کوجیما چند وقت قبل گفته بود که پروژه ای که یک سال روش کار کرده بی معنی شده . اما این خوب هستش که میبینیم که در حال صدا برداری برای بازی هستش.

استدیو کوجیما برای E3 دو عنوان نا مشخص برای معرفی دارد.

منبع

به نظرم که عنوان 100% یک MGS هستش مثل سرباز ها ی این سری لباس پوشیده حتی از این عکس بی کیفیت هم میشه اون جلیقه که برای حمل تیر و نارنجک تن سرباز های MGS هستش رو تنش دید .

من که میگم یک عنوان MGS هستش با محوریت شخصیت اصلی اکیبا واقعا عالی میشه من یکی که ازش استقبال میکنم شدید در حد دکترا .

من که میگم یک عنوان MGS هستش با محوریت شخصیت اصلی اکیبا واقعا عالی میشه من یکی که ازش استقبال میکنم شدید در حد دکترا .
منم این وسط معروفتر میشم :d :d :d
ولی عمرا چنین اتفاقی بیفته! :d فکر کنم هنوز از گزشته ی پدر و پسر خیلی چیزای ناگفته مونده باشه :d آکیبا رو اگر به بن بست رسیدن شاید بکنند شخصیت اصلی... که نمیرسند :d

اگه این اتفاق بیفته ایده من به سرقت رفته :|
پ.ن : عکس مث Killer 7 استاد سودا میمونه :دی !
=))=))=))=))=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: War Has Change
اگه اکیبا بخواد بشه که اصلا متال گیر نسازند بهتره.یه زمانی با بیگ باس و سنیک بازی میکردیم حالا چهار تا بچه بشن شخصیت اصلی متال گیر ... دم ب دم هم باید مکالمه های مسخرش با مریل از کودک بشنویم.

یکی بود تو نسخه ی اول خیلی شبیه اون هست. الان هرچی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد :دی.
یکی اسمش رو بگه خب ...
شاید یه بازسازی باشه؟
آرهههههه؟ یه باز سازیه؟ :دی.

حالا تو قبلیا حضور داشه یا نه رو نمیدونم :d

دقیقا بر عکس دوستان به نظر من یکی از بهترین کاراکتر ها هستش که میشه ازش یک نسخه فرعی ساخت حالا دوستان نمیدونن دقیقا اکیبا کی بود و از کجا به MGS4 راه پیدا کرد و تاریخ چه .... رو نمیدونن به نظر من بهترین کاراکتر مبهمی هستش که میشه در کنار پیش برد داستان های 1و2و4 داستان آکیبا رو هم پیش برد یک چیزی تو مایه های ریدن که الان داریم میبینیم اکیبا هم برای خودش داستانی داشته که به MGS4 راه پیدا کرده .

دوستانی که درست بازی رو بازی کرده باشن یک پیش نما میاد وقتی اسنیک وارد مقر FOX میشه با دسته اون ها و آکیبا برای اولین بار آشنا میشه در MGS4 یک تیک میزنه به MGS1 که در اون جا نشون میده که آکیبا دقیقا کی بوده .

اگه کسی MGS1 رو یادش باشه میدونن کیه .

برای اون های که نمیدونن آکیبا نسخه های قبل حضور داشت در شماره 1 بازی حضور داشته همون زندان بانی بود که مریل وقتی در شماره 1 در زندان بود عاشقش میشه و میخواد کمک کنه که فرار کنه که مریل میزنه لهش میکنه و نشون میده باسن به هوا و شلوارش همیشه داره از کونش میفته از اون جا به بعد یک دسته اتفاق های میفته که هیچ کس نمیدونه اما بعدش به عشق مریل وارد گروه FOX میشه که در آخرین شماره از MGS 4 با مریل ازدواج میکنه .

آخرین ویرایش:
دقیقا بر عکس دوستان به نظر من یکی از بهترین کاراکتر ها هستش که میشه ازش یک نسخه فرعی ساخت حالا دوستان نمیدونن دقیقا اکیبا کی بود و از کجا به MGS4 راه پیدا کرد و تاریخ چه .... رو نمیدونن به نظر من بهترین کاراکتر مبهمی هستش که میشه در کنار پیش برد داستان های 1و2و4 داستان آکیبا رو هم پیش برد یک چیزی تو مایه های ریدن که الان داریم میبینیم اکیبا هم برای خودش داستانی داشته که به MGS4 راه پیدا کرده .
آره جالب میشه:
Metal Gear Johnny: Shit Eater

مرد حسابی آکیبا هم آخه شد کاراکتر؟ :دی مثلاً از لخت شدنش تو MGS1 بازی بسازن؟ :دی
راستی بابای آکیبا هم تو MGS3 بود

توی اون زندانه ؟! :biggrin1:

آره خودشه :دی a whole clan of Johnnies

آخرین ویرایش:
خدایی Akiba هم کاراکتره که ازش بازی بسازن ؟! :دی به نظر من که بین کاراکترهای اصلی و فرعی بدترین شخصیت پردازی رو داشت و رسمآ فقط برای بالا بردن بار کمیک بازی اضافه شده بود ! :دی
راستی بابای آکیبا هم تو MGS3 بود
توی اون زندانه ؟! :دی

از سنایپر ولف بازی بسازن b-)
ولی کلا یه بازی در مورد باس باید بسازن.
باس کیه؟ بهترین شخصیت مونث تاریخ بازیهای ویدئویی :دی

ویرایش: راستی، فکر کنم اینقدر که اینجا به کوجیما میگن استاد، خودشم به خودش نمیگه:دی هرچند کارش درسته و کوجیما سان خودمونه:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or