صحبت های Jay Wilson درباره Diablo III

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ehsan

Loyal Member
کارگردان بازی Diablo III در نمایشگاه بازی GamesCom توضیحاتی را در رابطه با بازی داده که خلاصه انرا با هم میخوانیم:

بازیکنان میتوانند در 3 کلاس(سبک) مختلف بازی را شروع کنند که هر کدام شامل شخصی سازی ها و توانایی های متفاوت با یکدیگر هستند و با انجام معموریت های اصلی بازی و بدست اوردن طلا(واحد پول بازی) و ایتم های بازی بازی بتدریج با Level Up شدن توانایی های هر کلاس بیشتر میشود.

در بازی افرادی وجود دارند که به هر منطقه ای که سفر کنید انها هم در ان منطقه وجود دارند و نقش مغازه های بازی را برای خرید انهواع سلاح و ایتم های مختلف ایفا میکنند که شامل سه گروه زیر هستند:

blacksmith: فروش سلاح و بالا بردن قابلیت های سلاح های شما و تعمیر سلاح های خراب شده و فروش Armor ها و محافظ های مختلف بازی

jeweller:برای خریدن انواع جادو و انگشتر های قدرتی مختلف که هر کدام به شما قدرت خاصی میدهند و متناسب با قیمتشان Skill های شما را افزایش میدهند

Mystic:اساسا وجود Mystic ها در بازی برای خرید وسایل مربوط به جادو مانند عصا و دیگر وسایل است اما انها در بعضی مواقع بعضی Armor های سبک را هم برای فروش دارند

خیلی از بازیکنان از ما درباره بازی های گذشته شکایت کرده اند که بازشگت مکرر به یک شهر یا قلعه برای خالی کردن Inventory(جعبه وسایل همراه شما) بسیار خسته کننده و ملال اور است برای همین بلیزارد در این بازی این سیستم جدید را پایه گذاری کرده که در مراحل مختلف بازی یک جعبه بازی وجود دارد که شما میتوانید وسایل خود را در آن بگذارید و نیازی به بازگشت مکرر به خانه اصلی خود نداشته باشید.(دقیقا مانند Resident Evil های قدیمی که یک جعبه در بازی وجود داشت و میتوانیستیم ایتم های خود را در ان بگذاریم و همه مراحل بازی هم موجود بود)

وقتی در طی بازی LVL UP میشوید به تدریج توانایی های منحصر به فردی نیز بدست میاورید و قدر خواهید بود کار هایی که قبلا نمیتوانسیتد انجام بدهید را برای مکان های مخفی بازی و مراحل اصلی پی گیری کنید.

هر بازیکن علاوه بر این میتواند یکی از مغازه ها انتخاب کند و با خرید بیشتر از ان توانایی های مغازه را نیز بالاتنر ببرد مثلا اگر شما blacksmith را انتخاب کنید بعد از مدتی این مغازه قادر خواهد بود تا سلاح هایی با LVL بالاتر و قابلیت های بیشتری را برای فروش در اختیار شما بگذارد (البته با قیمت های بالاتر).

بازی شامل قابلیت hardCore Mode میباشد که در DiabloII وجود داشت که اگر کاراکتر شما در یک جنگ کشته شود قابلیت زنده شدن دوباره ای وجود نخواهد داشت و شما باید بازی را از اول شروع کنید.

بلیزارد امیدوار است بازیکنان مختلفی را برای بازی با یکدیگر در شبکه انلاین Battle.net ببیند تا بازیکنان از بازی آنلاین Diablo III هم لذت ببرند .

پورتال هر لحظه هم از قسمت سوم بازی حذف شده در حالی که این قابلیت بسیار کار امد بود اما ویلسون میگوید این قابلیت به یک ابزار نا کار امد تبدیل شده بود که وقتی یک بازیکن در شرایط خطرناکی قرار میگرفت مانند هنگام جنگ با Boss های بازی میتوانست راحت فرار کن(دقیقا کلمه abuse(بد استعمال کردن) در این رابطه به کار برده شده) اما اکنون در هر منطقه از بازی مکان هایی وجود دارد که اگر کشته شوید بازی از انجا شروع میشود که نزدیک محل مردن شما باشد.

همچنین درباره سوال در مورد ارائه بازی برای کنسول ها ویلسون جواب داد که Blizzard فعلا هیچ برنامه ای غیر از عرضه بازی برای PC و MAC ندارد.

مشاهده تریلر نمایشگاه و منبع خبر

آخرین ویرایش:
3 کلاس؟؟؟؟؟
3کلاس و چندین زیر کلاس:)

تقریبا هیچی نگفته به جز چیزهایی که از قبل میدونستیم

بازی شامل قابلیت hardCore Mode میباشد که در DiabloII وجود داشت که اگر کاراکتر شما در یک جنگ کشته شود قابلیت زنده شدن دوباره ای وجود نخواهد داشت و شما باید بازی را از اول شروع کنید.
نمیگم زیاد اینکاره ام ولی اینو بدجور پایه ام:d

کلا توی Diablo III همه چیز در بهترین حالت ممکن قرار داره! این نژاد Monk هم که دیوانه کننده هست! طراحی هنری و واقعا به معنی کلمه شاهکار!

خیلی از بازیکنان از ما درباره بازی های گذشته شکایت کرده اند که بازشگت مکرر به یک شهر یا قلعه برای خالی کردن Inventory(جعبه وسایل همراه شما) بسیار خسته کننده و ملال اور است برای همین بلیزارد در این بازی این سیستم جدید را پایه گذاری کرده که در مراحل مختلف بازی یک جعبه بازی وجود دارد که شما میتوانید وسایل خود را در آن بگذارید و نیازی به بازگشت مکرر به خانه اصلی خود نداشته باشید.(دقیقا مانند Resident Evil های قدیمی که یک جعبه در بازی وجود داشت و میتوانیستیم ایتم های خود را در ان بگذاریم و همه مراحل بازی هم موجود بود)

به نظر من دیگه تنها مشکل Diablo هم حل شده. این مشکل خصوصا توی شماره اول خیلی رو اعصاب بود. توی ان معبده که شون طبقه زیر زمین داشت واقعا مصیبت بود هی بری بالا و بیایی پایین!

بهتر نيست به جای حرف زدن و آب کردن دل ما بازيو بده بياد؟ :biggrin1:
زود اومدن بازی هیچ تاثیری در موفقیت اون نداره ، اگه واقعا میخواد یه شاهکار بسازه حداقل باید تا سال 2012 طولش بدن ، من به شخصه بازی هایی رو که خیلی بشون علاقه دارم ، دوست دارم زمان ساختشون شدید طولانی بشه مثل The Last Guardian ، Diablo III ، StarCraft II و GT5. در عوضش وقتی بیاد با یه شاهکار طرفیم که جای هیچ بحثی رو باقی نمیزاره و خاطره های خوبی که با نسخه های قبلیش داشتیم خراب نمیکنه!

:-s

من میترسم!

همچنین درباره سوال در مورد ارائه بازی برای کنسول ها ویلسون جواب داد که Blizzard فعلا هیچ برنامه ای غیر از عرضه بازی برای PC و MAC ندارد.

نه تو رو خدا تعارف نکنین !

DIABLO برا غنسول! WTF

DIABLO برا غنسول! WTF

ساخت یه Spin Off از سری Diablo در سبک HnS مثل خود بازی اصلی ایده خیلی خوبی هست! من مدت هاست دارم توی فروم های Blizzard خودم رو خفه میکنم که یه HnS اکشن تر برای کنسول ها بسازن!

خود Diablo یه HnS هست و المان های RPG ایش به اندازه بازی های مطرح این سبک نیست، برای همین خیلی راحت میتونه اکشن تر بشه و با یک Spin Off به کنسول ها بیاد!

شک نکن بعد يه مدت روی کنسول هام ميآد!

همون طور که ممکنه Star Craft II هم با پشتيبانی از Move عرضه بشه!
عرضه بازیهای RPG پی سی اون هم از نوع ایزومتریک واسه کنسول ها احتیاج به کار زیاد داره که به نظر من بلیزارد قدرت این کار رو داره.
هر چند که عرضه یه نسخه از Diablo تا قبل از انتشار Diablo 3 واسه خیلی خوش آیند نمیتونه باشه. در رابطه با StarCraft II فقط میتونم بگم بلیزارد با این کارش داره خودشو نابود میکنه (چون بازیهای استراتژی ذاتا به درد کنسول نمی خورن).

نقل قول:
DIABLO برا غنسول! WTF
ساخت یه Spin Off از سری Diablo در سبک HnS مثل خود بازی اصلی ایده خیلی خوبی هست! من مدت هاست دارم توی فروم های Blizzard خودم رو خفه میکنم که یه HnS اکشن تر برای کنسول ها بسازن!

خود Diablo یه HnS هست و المان های RPG ایش به اندازه بازی های مطرح این سبک نیست، برای همین خیلی راحت میتونه اکشن تر بشه و با یک Spin Off به کنسول ها بیاد!
دیابلو یه بار برای کنسول اومد و همون یه بار برای بلیزارد درسی شد که دیگه بازی های خوبشو با عرضه روی کنسول ها خراب نکنه نمونش نسخه یک Diablo برای PS1 و StarCraft 64 برای نینتندو 64 بود که هر دوشون بازی های متوسطی بودن و هرگز به پای نسخه PC نمیرسیدند!
شک نکن بعد يه مدت روی کنسول هام ميآد!

همون طور که ممکنه Star Craft II هم با پشتيبانی از Move عرضه بشه!
یادمه ناظم انجمن وقتی که تاپیک شایعه Gran Turismo 5 برای PC رو بست در پست آخرش نوشت:"آرزو بر جوانان عیب نیست" الان هم دقیقا همون جمله برای حرف شما صدق میکنه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or