صحبت هاي خالق ياكوزا در مورد PS5

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت

107972

توشیهیرو ناگوشی خالق مجموعه یاکوزا ‎در جریان برودکست Sega-Nama به کنسول نسل بعد سونی اشاره کرد و چنین گفت:
"بعد از عرضه پلی استیشن 5 تا مدتی تمرکز اصلی روی پلی استیشن 4خواهد بود...
قدرت پردازش پلی استیشن 5 بسيار بالاست و سخت می‌توان تصمیم گرفت که بهتر است چگونه از این قدرت استفاده کنیم. این قضیه در حدی است که به موضوعات كاملا جديدي فكر ميكنيم مثل ایجاد حالت‌های جدید گیم‌پلی يا بخش هاي ديگري كه تا كنون در بازيها نديده ايم

فکر می‌کنم زمان آن رسیده باشد تا بخش‌هایی مثل هوش مصنوعی مسیر تکامل خود را با سرعت بیشتری طی کنند. اگر تمام قدرت پلی استیشن 5 را صرف بالا بردن گرافیک بازی‌ها کنیم آنوقت بهترین تصاویری که تا امروز دیده شده‌اند را خواهيم داشت ولی نباید سایر بخش‌ها هم نادیده گرفته شود و به نظر من روی مواردی مثل هوش مصنوعی باید تمرکز زیادی شود."

آخرین ویرایش:
فک کنم ps5 اون انقلابی که تو ps2 دیدیم رو دوباره تکرار کنه.
چون دست بازیسازا تو تمام بخش ها خیلی بازه و هوش مصنوعی خیلی پیشرفت میکنه تو نسل بعد

اشتباه تایپیه یا توشی هیرو منظورش چی بوده از این؟؟!!
اشتباهه تایپی نیست و گفته فکر می‌کنم حتی بعد از عرضه پلی استیشن 5 هم همچنان تا مدتی تمرکز اصلی روی پلی استیشن 4 خواهد بود

Even after PlayStation 5 is released, I think PlayStation 4 is going to be the main focus for a while longer,

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ADU_Tank
اشتباه تایپیه یا توشی هیرو منظورش چی بوده از این؟؟!!
منظورش اینه مثل شروع همین نسل بازیها بین نسلی عرضه میشن.
البته طبیعی هست غیر از خود پلی استیشن/ایکس باکس کدوم سازنده ای بازار 100 میلیونی مشتری بیخیال میشه و فقط رو PS5/X2 بازی میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or