صاحب یک تکه از GT5 شوید ~ GT-R یامائوچی برای فروش گذاشته شد !!

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
درود ...

schulzemedium2.jpg

1. [*=center]شما هم مشتاق داشتن کالکتورهای سری GT هستین ؟
    [*=center]مایلین 155 هزار دلارتون رو یکجا خرج کنین ؟
    [*=center]البته بعلاوه مالیات که اونم باید در نظر بگیرین ، بازم نظرتون مثبته ؟
    [*=center]خیل ِ خب اگه همه چیز باب میل شماست پس تبریک میگم چون میتونین واقعاً یک تکه از GT5 رو بدست بیارین !!

خبر ها حاکی از آن است که ماشین اتوموبیل رانی Nissan GT-R N24 #71 که قبلاً توسط شخص کازونوری یامائوچی و تیمش در سال جاری میلادی و در پیست Nürburgring 24 hour رونده شده بود برای فروش در سایت آلمانی motorsportmarkte.de قرار گرفته !!

درسته اتوموبیلی که قبلاً تنها میشد در پیست های بازی از رانندگی باهاش لذت برد در واقعیت هم امکان بدست آوردنش میسّر شده و برای فروش گذاشته شده ...

لازم به ذکر ِ که این اتوموبیل در ماه اکتبر سال جاری توسط آپدیت Spec 2.0 به بازی اضافه شد . دقیقاً چند وقت بعد این که تیمی شامل ( Kazunori Yamauchi, Tobias Schulze, Michael Schulze and Yasuyoshi Yamamoto ) تونستن در ماه جون در پیست نوربرگرینگ 134 Lap رو در 24 ساعت رانندگی کنن !! ( اطلاعات بیشتر در اینجا )

آخرین ویرایش:
مگر فراری 430 هفشمغ ازم گرفتن که با این که تازه هیچیزی جز سرعت نداره بخرم
ها ها !
فراری 430 و 458 Italia و Scuderia و 599 gto حتی با فلان قدر تیونینگ در حد GTR های مسابقه ای نمیتونن باشن . (این مدلهای تینونیگ شده Nissan GTR ها فقط مخصوص مسابقه اند واسه جولون دادن تو خیابونا ساخته نشدن !:دی)
فراری انزو با این ماشین قابل مقایست فقط .

پس بگو چرا یه Seasonal Event هم توی Nürburgring و دقیقاً با این ماشین به قسمت آنلاین بازی اضافه شده ! عزیزان GT باز همین الان این ماشین داخل Dealership کارخونه نیسان موجوده برید بخریدش توی پیست Nurburgring رکورد بزنید ! :دی

آخرین ویرایش:
ها ها ! فراری 430 و 458 Italia و Scuderia و 599 gto حتی با فلان قدر تیونینگ در حد GTR های مسابقه ای نمیتونن باشن . (این مدلهای تینونیگ شده Nissan GTR ها فقط مخصوص مسابقه اند واسه جولون دادن تو خیابونا ساخته نشدن !:دی) فراری انزو با این ماشین قابل مقایست فقط . پس بگو چرا یه Seasonal Event هم توی Nürburgring و دقیقاً با این ماشین به قسمت آنلاین بازی اضافه شده ! عزیزان GT باز همین الان این ماشین داخل Dealership کارخونه نیسان موجوده برید بخریدش توی پیست Nurburgring رکورد بزنید ! :دی
من خودم عاشقgtrم حتی اگه میلیارد هم باشم باز میخرمش چون برخلاف بقیه ماشین ها این ارزش پولشو داره و برا من این از همه مهمتره..ولی دیگه زیاد گندش نکن این نمیتونه با انزو رقابت کنه انزو یهf1با لباس میش!!!!رکورد نوربورگرینگ هم دست فراری 599xxبود ولی امسال زونداrرکوردشو شیکست

نیسان GTR معمولی با موتور 3.8L شش سیلندر شتابش از خیلی از سوپر اسپورتای گرون قیمت 8-10-12 سیلندر با حجم موتورای خیلی بالاتر بهتره این ماشین تقریبا اوج مهندسی ژاپنی تو صنعت ماشین سازیه کیفیت و قدرت عالی ظاهر چشم نواز در کنار قیمت فوق العاده قیمت مدلای 2012 از 75 هزار دلار شروع میشه که واسه یه ماشین با این قابلیت مفته.
چند وقت پیش برنامه Top Gear یکیشونو با یه پورش 911 تقویت شده مقایسه کرد زد پورشه هرو بی سیرت کرد :d

نیسان GTR معمولی با موتور 3.8L شش سیلندر شتابش از خیلی از سوپر اسپورتای گرون قیمت 8-10-12 سیلندر با حجم موتورای خیلی بالاتر بهتره این ماشین تقریبا اوج مهندسی ژاپنی تو صنعت ماشین سازیه کیفیت و قدرت عالی ظاهر چشم نواز در کنار قیمت فوق العاده قیمت مدلای 2012 از 75 هزار دلار شروع میشه که واسه یه ماشین با این قابلیت مفته.چند وقت پیش برنامه Top Gear یکیشونو با یه پورش 911 تقویت شده مقایسه کرد زد پورشه هرو بی سیرت کرد :d
منم برا همین عاشقشم این ماشین برا کسایی که برا مردم و پز دادن ماشین چند هزار دلاری میخرن ساخته نشده این برا کسایی که عاشق رانندگی ساخته شده.لذت رانندگی پورش و بیشتر رو با قیمت خیلی کمتر میتونی تو این ماشین تجربه کنی براهمین خیلی محبوبه.تو فورتزا اکثر مسابقات رو با این میرم

من خودم عاشقgtrم حتی اگه میلیارد هم باشم باز میخرمش چون برخلاف بقیه ماشین ها این ارزش پولشو داره و برا من این از همه مهمتره..ولی دیگه زیاد گندش نکن این نمیتونه با انزو رقابت کنه انزو یهf1با لباس میش!!!!رکورد نوربورگرینگ هم دست فراری 599xxبود ولی امسال زونداrرکوردشو شیکست
برای ساخت فراری انزو از تکنولوژی و طراحی ماشینهای فرمول 1 الهام گرفته شده ولی پرفورمنس یه F1 رو به هیچ عنوان نداره و نمیتونه داشته باشه در حد همون Super GT هاست .

تا جایی که من خبر داشتم نیسان GT-R توی پیست نوربرگرینک رکود دار بود (اول) فک کنم با 7 دقیقه :دی البته خیلی وقته خبرش رو نگرفتم :دی
کی میگه با انزو نمی تونه رقابت کنه ؟! :دی برادر مدل 2012 GT-R الان شتابش 2.5 هست (اونم فقط با 6 سیلندر) که بعد از مک لارن F1 و بوگاتی سوپر اسپرت سومه :دی مگه بحث سرعت باشه که پیست نوربرگرینک پیست شتابی هست :دی
نیسان GTR معمولی با موتور 3.8L شش سیلندر شتابش از خیلی از سوپر اسپورتای گرون قیمت 8-10-12 سیلندر با حجم موتورای خیلی بالاتر بهتره این ماشین تقریبا اوج مهندسی ژاپنی تو صنعت ماشین سازیه کیفیت و قدرت عالی ظاهر چشم نواز در کنار قیمت فوق العاده قیمت مدلای 2012 از 75 هزار دلار شروع میشه که واسه یه ماشین با این قابلیت مفته.
چند وقت پیش برنامه Top Gear یکیشونو با یه پورش 911 تقویت شده مقایسه کرد زد پورشه هرو بی سیرت کرد
yahoo_4.gif

اینم اضافه کنم که یکی از خوفناکترین بدنه های آیرودینامیک رو داره به طوری که دستگیره ی در خودرو از کنار در حذف شده و شما اول باید یه دکمه رو بزنید تا بتونید به دستگیره دسترسی داشته باشید یا خط وسط روی آینه باد رو یه طرف در و از اونجا به باله هدایت میکنه ! یعنی به این چیزهای کوچیک هم رحم نکردن :دی در ضمن موتور هر نیسان GT-R داخل یه اتاق کاملاً محافظت شده و بسته ساخته میشه که کسی از بیرون تا حالا وارد اونجا نشده و هر موتور با دست ساخته میشه یعنی هر GT-R موتور منحصر به خودش رو داره :دی

آخرین ویرایش:
تا جایی که من خبر داشتم نیسان GT-R توی پیست نوربرگرینک رکود دار بود (اول) فک کنم با 7 دقیقه :دی البته خیلی وقته خبرش رو نگرفتم :دی
کی میگه با انزو نمی تونه رقابت کنه ؟! :دی برادر مدل 2012 GT-R الان شتابش 2.5 هست (اونم فقط با 6 سیلندر) که بعد از مک لارن F1 و بوگاتی سوپر اسپرت سومه :دی مگه بحث سرعت باشه که پیست نوربرگرینک پیست شتابی هست :دی

اینم اضافه کنم که یکی از خوفناکترین بدنه های آیرودینامیک رو داره به طوری که دستگیره ی در خودرو از کنار در حذف شده و شما اول باید یه دکمه رو بزنید تا بتونید به دستگیره دسترسی داشته باشید یا خط وسط روی آینه باد رو یه طرف در و از اونجا به باله هدایت میکنه ! یعنی به این چیزهای کوچیک هم رحم نکردن :دی در ضمن موتور هر نیسان GT-R داخل یه اتاق کاملاً محافظت شده و بسته ساخته میشه که کسی از بیرون تا حالا وارد اونجا نشده و هر موتور با دست ساخته میشه یعنی هر GT-R موتور منحصر به خودش رو داره :دی

میگم احسان جون یه نقد فارسی تپل ازین GTR سراغ داری؟ حیفه این ماشین هدر بره به خدا!

ترخدا ببین با 155 هزار دلار اون ور دنیا میتونی چه هیولایی بخری :دی.

اینجا بهت یه BMW هم نمیدن :(.

همم اصلا اینو بگیری، شب بزاری دم درب صبح میبینی کل اطرافش رو با کلید خط انداختن :(.

میگم احسان جون یه نقد فارسی تپل ازین GTR سراغ داری؟ حیفه این ماشین هدر بره به خدا!
خودم یه کلوب زدم که تمام زیر و بم ماشین های سوپر اسپرت رو با کلیپ و ... ساپورت کردم بویژه همین GT-R رو :دی برات دعوتنامه میفرستم :دی
یه نکته هم توی پستم اشاره کنم که GT-R ALPHA12 رکورد بوگاتی سوپر اسپورت رو توی 400 متر زد این اولین تست رسمیش بوده ایشالا توی نوربرگرینگ هم ببینیمش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or