شینجی میکامی:" من RE5 را بازی نخواهم کرد"

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
re5girlxj3.jpg

شینجی میکامی در صحبت با اخرین شماره از مجله پلی‌استیشن بی‌میلی خودش را از بازی کردن اخرین شماره از این سری، یعنی RE5 اعلام کرد.

او می‌گوید:" من احتمالا این بازی را انجام نخواهم داد. من این بازی را دوست نخواهم داشت زیرا این بازی چیزی نیست که من می‌ساختم".

" اگر من این بازی را انجام دهم فقط دچار استرس خواهم شد. البته من فکر می‌کنم که RE5 برای بازیباز‌ها مناسب باشد ولی نه برای کسی که خودش سازنده سری رزیدنت اویل است".

" اگر ببینم چیزی در بازی درست طراحی نشده، عصبانی می‌شوم".

Source

درود
زیرا این بازی چیزی نیست که من می‌ساختم".
همون یه باری که ساختی از سرتم زیاد بود!. RE رو از بین برد، دیگه میخواسته چه بلای جدیدی سرش بیاره خدا میدونه.

دوستانی که میگن شینجی میکامی RE رو از بین برد، دقیقا توضیح بدید میکامی چیکار کرده که RE از بین رفت ؟

میکامی بود که زامبی های موتور سیکلت سوار رو اورد تو بازی؟ یا بازی رو برد آفریقا با آفتاب سوزان در حد تیم ملی
RE 4 حداقل کمی ترس توش بود... در ضمن نباید انتظار داشته باشید که همون گیم پلی RE 2 با Auto aim مسخره رو حفظ میکرد

البته قبول دارم معماهای بازی به شدت کم شده بود ولی دیگه اکشن خالص مثل RE 5 نبود

فریدون از تو بعید بود!
تو اگر میخواستی این سری رو به نسل جدید بیاری بهتر از میکامی و RE4 این کار رو می‌کردی؟ شجاعت اینهمه تغییر رو داشتی؟ من که نداشتم... .
در کل همونطوری که Kenji‌ گفت اگرچه بعد اکشن قوی نسخه چهارم کاملا با نسخ قبلی که مبناشون گیم‌پلی معمایی بود در تناقض بود و از این نظر حق با فریدون هستش ولی در هر صورت زیباییش رو نمیشه زیر سوال برد.

سلام.
شرمنده. من هر چی سعی میکنم تو این جور بحث ها وارد نشم اما نمیزارن خوب! :biggrin1:

دوستانی که میگن شینجی میکامی RE رو از بین برد، دقیقا توضیح بدید میکامی چیکار کرده که RE از بین رفت ؟
از بین بردن فضای تاریک و بی نظیر شماره های قبلی. خز کردن گیم پلی در حد بوندسلیگا. از بین بردن همون سیستم آیتم و آیتم بازی و حل معما و جایگزین کردن با اکشن شیتیلی جهت جذب هر چه بیشتر قشرهای مختلف بازیکن ها مخصوصاً رده سنی الف. موسیقی بازی هم که ...

RE 4 حداقل کمی ترس توش بود
احتمالاً من دچار آلزایمر شدم! چیزی یادم نمیاد! :confused:

در ضمن نباید انتظار داشته باشید که همون گیم پلی RE 2 با Auto aim مسخره رو حفظ میکرد
شما ناراحت بودی میتونستی از Option غیر فعال کنی این سیستم رو. مسلماً به مسخرگی سیستم دکمه زنی شماره 4 نبوده !

البته قبول دارم معماهای بازی به شدت کم شده بود ولی دیگه اکشن خالص مثل RE 5 نبود
Wrong
خیلی بیشتر از اونی که فکر کنی از رزیدنت 4 ترسناک‌تره. حتی یک ذره ترس در Resi4 وجود نداشت، لیان رمبو بود که موهاش بلوند شده و گانادو هاروست می‌کرد. تاکئوچی تمام تلاشش رو کرده تا با حفظ گیم‌پلی قوی نسخه چهارم،‌ المان‌های کلاسیک رو به بازی اضافه کنه (شخصیت‌های قدیمی،‌ داستان قدیمی، هیولاهای قدیمی و ترس) و اون سختی باحال رزیدنت هم توش هست. حتی زاویه دوربین یه مقدار تنگ‌تر شده تا علاوه بر مشکل کلاسیک کمبود مهمات یه خورده دست و بال بازی‌باز رو ببنده. PLUS، شما هنوز بخش‌های تاریک بازی ندیدید.
این خشت کج رو میکامی گذاشته،‌ من امیدوار بودم خودشم درستش کنه که نشد، حالا یه آدم اصیل اومده درستش کنه گیر میدید بهش. انشالله همونطور که خود میکامی پیش‌بینی کرده، Resident Evil بعدی یه تغییر انقلابی دیگه میکنه و از این وضعیت نجات پیدا میکنه.

برا کسایی که میخوان بازی کلاسیک کنن سایلنت هیل مناسبه :)
من نمیدونم چه جوری بعضی ها از گیم پلی کند کلاسیک لذت میبرن و اکشن RE4 رو زیر سوال میبرن:evil:
همین RE4 میکامی بود که به این epic یاد داد gers of war درست کنه دیگه :)

برا کسایی که میخوان بازی کلاسیک کنن سایلنت هیل مناسبه :)
من نمیدونم چه جوری بعضی ها از گیم پلی کند کلاسیک لذت میبرن و اکشن RE4 رو زیر سوال میبرن:evil:
همین RE4 میکامی بود که به این epic یاد داد gers of war درست کنه دیگه :)
واقعاکه چه صحبتهایی
1-لطف کنید بازی رو اول بازی کنید تا یه ذره ازش بفهمین بعد پست بدین
2-گیم پلی سایلنت هیل فکر کنم یه مبلغ کمی با این بازی تفاوت داره :دی
این رو هم باید اضافه کنم که RE4 یک بازی TPS بود که با اون سیستم Overshoulder حال بیشتر طرفداران رو به هم زد
3-بعد اونوقت Gear2 خیلی ترسناکه :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or