شینجی میکامی علاقه مند به ساخت یک بازی ترسناک اول شخص میباشد

BEHZAD WESKER

کاربر سایت

c3me_evilwithin_expansionnummer_1432674_650x.png

درود

در مصاحبه اخیر با شینجی میکامی که در مورد راهکارهای بهینه سازی در خصوص ژانر Survival Horror که به عقیده او (خالق رزیدنت ایول ) سازندگان درگیر این موضوع بودند انجام شد . ضمن اشاره به بازی سایلنت هیل از ان سوال شد که آیا دوربین اول شخص برای این ژانر مناسب است و آیا او تمایلی به آن دارد؟

آقای میکامی بعد از تعریف و تمجید از بازی سایلنت هیل کوجیما گفت:

"من واقعا میخواهم که یک بازی Survival Horror اول شخص بسازم زیرا این واقعا روش خوبی برای غرق کردن شما در محیط بازیتان است و ترس و وحشت به شما نزدیکتر است بنابراین من فکر میکنم که بتوانم یک بازی اول شخص جالب و متفاوت بسازم."

ماه گذشته شرکت Tango Gameworks برای کار روی پروژه آینده اش (که به نظر میرسد برای PS4 /Xbox One خواهد بود) اقدام به جذب نیروهای متعددی نمود

• Like
Reactions: 19Rodar
ولی به نظر من ژانر survivle horror اگه سوم شخص ساخته بشه جذاب تره، با دوربین اول شخص یا میشه pure horror ، یه چیزی مثل amnesia یا outlast و... و یا میشه FPS Horror هایی مثل Quake و Doom و...
تمام جذابیت SH هایی مثل Resident evil و silent hill و dead space و The evil within و... به نمای سوم شخصشون هست و اینکه تمام کرکتر موقع درگیری و آسیب دیدن توسط دشمنا و خونریزی و مرگش قابل رویت باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or