شهر Paradise فراتر از تصور شما!

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از Kotaku:
نمايي از شهر Paradise:

اگر Playable Demo بازي Burount Paradise را دريافت كرده باشيد حتما متوجه اين موضوع شده ايد كه شهر Paradise بسيار فراتر از تصور شماست.
در نسخهPlayable اين بازي تنها بخش كوچكي از كنار ساحل در دسترس است.( قسمت شما شرق بخش راست تصوير)
به نقل از خودم:
Playable Demo Buront Paradise شامل سه نوع مسابقه Race ( مسابقه معمولي) ، Stunt Race( انجام جركات نمايشي) و Time Trial است.
همچنين در بازي مي توانيد ايستگاه هاي سوخت گيري( جهت پركردن مخزن Nitros) ، تعمير گاه(جهت تعمير ماشين) و ايستگاه هاي تعويض رنگ ماشين رو ببينيد.
تخريب پذيري ماشين ها نسبت به Revenge خيلي بهتر و بيشتر شده و صحنه ي تصادف ها خيلي خيلي خوب كار شده از نظر من ، در مورد تخريب پذيري هم قسمت هاي جداگانه ماشين خسارت هاي متفاوتي به شما مي زنند مثلا برخورد با سرعت از جلو با يك ماشين ديگه كاملا حكم Wrecked يا داغون شدن رو داره.
گرافيك بازي هم براي چنين بازي اي كاملا مناسب.
راهنماي شما در بازي هم DJ X(اسم DJ رو يادم نيست) از راديو Crash FM(فكر كنم اين بود اسمش) هست.
در طول مسابقات نيز مثل Time Trial شما بايد خودتون با كمك راهنماي بالاي صفحه مسير مناسب رو باز كنيد و گرنه در اين شهر پهناور گم ميشيد و مثل بازي هاي Underground2 , Most Wantedنيست كه مثلا در شهر بوديد ولي در طول مسابقه فقط ناحيه مشخصي قابل دسترس بود.
من Revenge رو هم Playable Demo بازي كردم اما احساس ميكنم كنترل بازي هم كمي بهتر شده.
پ.ن:توصيه ميكنم حتما نسخه قابل بازي ، Burount Paradise را در صورت امكان دريافت كنيد من كه واقعا از بازي لذت بردم. البته من خودم از XBL دانلود كردم بلكه يكي از دوستام از تورنت دانلود كرد و زد رو DVD داد منم بازي كردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or