شهره Seattle در Infamous Second Son چگونه و چقدر خوب به نظر میرسد ؟

Triangels

플레이 스테이션 팬
کاربر سایت
شهر Seattle در Infamous Second Son چگونه و چقدر خوب به نظر میرسد ؟

به نقل از Greg Miller

Horia Dociu کارگردانه هنری در بازی Infamous Second son میگوید :

ما یک سخت افزار جدید و فوق العاده رو در اختیار داریم که به ما اجازه میده همه کارهایی که قبلا قابل انجام نبود رو انجام بدیم و این واقعا حقیقت هست

ما سادگی وقتی میخواهیم در مورده مصاحبه ای که با Dociu داشتیم بنویسیم واقعا این رو میدونیم که وی شخصی هست که عاشقه بازی که میسازد هست اما به کنار از همه چیزهای که Dociu به ما گفت وقتی به Infamous Second Son در هنگامه بازی نگاه میکنیم باید گفت این بازی بدون شک واقعا زیبا هست . وقتی در E3 دیدم که چقدر زیبا روی جزییات بازی کار شده بود مثل کنار جین Delsin که با باد تکون میخورد .... اما وقتی بازی رو از نزدیک هنگامه بازدید از Sucker Punch دیدیم باید گفت که بخش نورپردازی و افکتهای ذرات و طراحی صدا واقعا ما رو به خودش جذب کرد. وقتی یک عکس از یک بخش از بازی رو با ایفن خودم روی instagram انداختم زمانه بازدید از این بازی کلی comment دیدم که همه از کیفیت بازی شگفت زده شده بودند:

ما میخواستم به کناره از خوده بازی هرچه بیشتر از دنیا و Seattle شهری که بازی در اون رخ میده بیشتر بدونیم و حتی با واقعیت مقایسه کنیم تا ببینیم سطحه کاره Sucker Punch در خلقه جزییات چگونه بوده است. این اولین بازی هست که Sucker Punch دنیای بازی Infamous رو در یک شهر واقعی نشون میده و تیم سازنده زمانه زیادی رو صرفه طراحی و الگو برداری از شهر Seattle کرده اند . Seattle در Bellevue واقع شده وجالب هست بدونید که استودیو Sucker Punch زیاد هم از Seattle دور نیست . برای همین هم زمانه کافی برای تیم سازنده بوده و همچنین اشنایی که خودشون داشته اند تا Seattle رو در بازی Infamous Second Son خلق کنن. این یکی از Concept Art های مربوط به بازی هست و Dociu در موردش میگه که ما خیلی سعی کرده ایم تا حس و اتمسفر Seattle رو توی بازی به نمایش بزاریم :

واقعا Seattle برای Sucker Punch از چه اهمیتی برخوردار هست ؟ ساختن که باشگاه برای شخصیت اصلی بازی Delsin که از در و دیوار Seattle بالا بره ! در زیر مقایسه رو انجام دادیم با اینکه چقدر جزییات و زیبایی در Seattle به کار رفته و چقدر مشابه واقعیت هست. عکسهای بالا واقعیت و پایینی بازی هست:

این عکس از Elephant Car Wash در Seattle هست . و جالب اینکه قرار هست این مغازه بازی رو هم در زمانه عرضه بفروشه !!!!!

مرکز تحقیقات و علوم در شهر Seattle .

ساختمان Crocodile که بدون شک خیلی بهتر و زیباتر توی Second Son به نظر میرسه !!!!!

"ما بهترین کارکنان رو توی استودیو داریم و همه سعی ما این هست که اون حس واقعی که مردم در Seattle رو دارن به بازی منتقل کنیم .... و به نظر من این اینده بازی ها هم هست " Docio گفت.

منبع:
Infamous: How Seattle is Second Son's Seattle? - IGN

آخرین ویرایش:
من متن کامل خبر رو نخونده بودم اومدم فقط عکسا رو دیدم بعد که کامنت بچه ها رو خوندم فهمیدم مقایسه ی بازی با واقعیته!!! :-o

و چه خواهد کرد نایتی داگ با این کنسول؟

اونوقت بعضیا هنوز گیر چندp بودن رزولوشنن:دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or