شمشيرهاي كريتوس در بازي Heavenly Sword !!

SepehrR

کاربر سایت
سريع بريم سر اصل مطلب...
عكس:
HPIM1789.jpg

ضمنآ همون طور كه ميبينيد زره كريتوس وقتي خداي جنگ هم بود اون بالا آويزون كرده به ديوار!
(
god-of-war2-kratos.jpg
)

اينو يكي از كاربران سايت Ps3forums نوشته كه آدرس پستش لينك زيره:
لينك

شايد آدرس تصوير برات ف*ي*ل*ت*ر هست.
آدرس مستقيم تصوير:
http://i41.photobucket.com/albums/e256/bigp5257/HPIM1789.jpg
به هر حال برات دوباره آپلود كردم. فكر كنم اين بار بتوني ببيني: (روش كليك كني عكس رو در سايز بزرگ ميبيني)

اگه بازم نتونسين ببينين بگين يه جاي ديگه براتون آپلود كنم...

خوب اينرو که ديديم! منظور بهروز اين بود که اين الان تاريخ روش زده 2005 و مال gow هست
اين ارتباطش چی هست با heavenly swoed ؟ اين فقط يک عکس از بازی ذکر شده هست! چيزی رو ميتونه ثابت کنه ؟

شايد آدرس تصوير برات ف*ي*ل*ت*ر هست.
آدرس مستقيم تصوير:
http://i41.photobucket.com/albums/e256/bigp5257/HPIM1789.jpg
به هر حال برات دوباره آپلود كردم. فكر كنم اين بار بتوني ببيني: (روش كليك كني عكس رو در سايز بزرگ ميبيني)

اگه بازم نتونسين ببينين بگين يه جاي ديگه براتون آپلود كنم...

سپهر جان دستت درد نکنه درست شد.

خوب اينرو که ديديم! منظور بهروز اين بود که اين الان تاريخ روش زده 2005 و مال gow هست
اين ارتباطش چی هست با heavenly swoed ؟ اين فقط يک عکس از بازی ذکر شده هست! چيزی رو ميتونه ثابت کنه ؟
بهروز = بهزاد !؟
رضا جان درست نفهمیدم منظورت رو!
فکر کنم منظورت این هست که این عکس مربوط به HS نیست و فقط یه عکس از GOW هست؟!
من هم شک دارم!

حالا بهزاد يا بهروز يا هرچی ، چه فرقی ميکنه ، همون بهی بهتره
اگه بگم بعضی وقت ها به عقل شما شک ميکنم ميشه توهين پس اينو نميگم
روی عکس تاريخ زده 1/1/2005 ، تو اون تاريخ Heavenly Sword کجا بود ؟!
شما اصلاً کيفيت عکس رو مشاهده کن ميتونی تشخيص بدی خيلی چيزارو!
حتماً من اشتباه ميکنم!!

بهروز = بهزاد !؟
رضا جان درست نفهمیدم منظورت رو!
فکر کنم منظورت این هست که این عکس مربوط به HS نیست و فقط یه عکس از GOW هست؟!
من هم شک دارم!

والا تا اینجا که بنده این بازی رو رد کردم، 80% از روی God of War کپی شده:sick:. احتیاجی هم به سند ومدرک نیست:biggrin1:. ولی ماجرای این عکسه ...... چی بگم :biggrin1:

انگار که
God of War style, maybe she is Kratos girlfriend... :biggrin1:

شما مشكلت تاريخ عكسه؟ البته HS از 2005 بوده. اما اصلآ اين موضوع به اين قضيه ربطي نداره.
طرف بازي رو خريده رفته بازيش كرده يهو چشمش در بازي به زره و شمشيرهاي كريتوس خرده. بعد اومده عكس گرفته قرار داده تو نت. حالا اين بنده ي خدا كار بدي كرده؟ :cheesygri اصلآ چي كار داره كه بازي تو 2005 معرفي شده بوده يا نه...تاريخ دوربين فيلم برداريش عقب هست....
عكس با دوربين گرفته شده خب...انتظار نداشته باشيد كه عكس كيفيت بالايي داشته باشه.

اين عكس هم از داخل بازي هيونلي اسورد گرفته شده.خود طرف ميگه:‌ " look in the armory during kais mission! "
شما به اين موضوع شك داري كاري نداره كه! يه PS3 با بازي Heavenly Sword جور ميكني به جايي كه ايشون گفته ميري يه نگاه ميندازي. شكت كاملآ برطرف ميشه ; متوجه ميشي طرف راست گفته يا دروغ... من خودم به شخصه فكر نكنم كسي بياد الكي خودش را سر چنين موضوعي بي اعتبار كنه و الكي بياد بگه فلان. به عكس هم نميخوره كه Fake باشه(شايد 15 درصد احتمالش باشه)
اگه اين عكس از داخل بازي HS نباشه يعني طرف خودش اومده اين تصوير را خلق گرده(من يادم نمياد توي GoW2 چنين صحنه اي وجود داشته بوده باشه) طراحي اين عكس هم به نظرساده نميرسه...

ضمنآ من نميفهمم كجاي اين موضوع عجيبه؟ نمونه هاي اين قضيه زياده...مثلآ پوستر بازيهاي قبلي كوجيما تو سري بازيهاي متالگير يا ماريو تو Zelda 64 يا دانته در اون بازي 2 بعدي شركت Clover كه اسمش يادم رفته(فكر كنم ويوتيفول جو بود. يا يه همچين چيزايي) يا خيلي بازيهاي ديگه كه بازيسازا تو اون بازي پوسترايي رو هم گاهآ از بازيهاي پيشين خودشون به در و ديوار بازي ميزنن يا به گونه هاي ديگر يه جورايي تو بازي جاشون ميدن.

اگه به موضوع هم كسي شك داره ميتونه ايكي ثانيه تو ps3forums عضو شه و بره تو تاپيك زير و پست بزنه و طرف رو به چالش! بكشونه اگه فكر ميكنه اين قضيه fake هست.
http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=98496

آخرین ویرایش:
والا تا اینجا که بنده این بازی رو رد کردم، 80% از روی God of War کپی شده:sick:. احتیاجی هم به سند ومدرک نیست:biggrin1:. ولی ماجرای این عکسه ...... چی بگم :biggrin1:

انگار که
God of War style, maybe she is Kratos girlfriend... :biggrin1:

کریتوس به زن و بچش رحم نکرد بیاد به girlfriendش رحم کنه!!!:biggrin1:

اگه بگم بعضی وقت ها به عقل شما شک ميکنم ميشه توهين پس اينو نميگم
دستت درد نکنه حالا که گفتی.از شما دیگه انتظار نداشتم

حتماً من اشتباه ميکنم!!
من fake بودن این خبرو نمی دونم
ولی محض اطلاع شما عرض کنم که اون زمانی که شما میگی بازی ای به عنوان HS وجود داشته.ولی به تولید انبوه نرسید یا بهتر بگم تولید نشد.
حالا نمی دونم این طرف چه جوری این عکس رو گرفته!
حالا نمی خوام موضوع را پیچیده کنم.یکی از بچه ها که این بازی رو داره تو مرحله kais یکم بیشتر بگرده شاید چیزی پیدا کرد.

ولی رضا از لحن صحبتت اصلا خوشم نیومد.امیدوارم بدون منظور حرفت رو زده باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or