natani کاربر سایت Jan 14, 2009 #1 سلام دوستان خوبم من تو سه راهي بالا گير كردم!!! كدومو انتخاب كنم!(درضمن من 250 تومن دارم) با تشكر آخرین ویرایش: Jan 14, 2009
S som-fisher کاربر سایت Jan 14, 2009 #2 اگه زیاد پشت کام میشینی مانیتورت رو عوض کن وگرنه از بین اون دو تا یکی رو انتخاب کن. اون موقع تازه اگه گوشی داری پی اس پی بگیر
اگه زیاد پشت کام میشینی مانیتورت رو عوض کن وگرنه از بین اون دو تا یکی رو انتخاب کن. اون موقع تازه اگه گوشی داری پی اس پی بگیر
Fu11 GAME کاربر سایت Jan 14, 2009 #4 نوشته شده توسط tonymontana: این یعنی چی چه تایپیک های باحالی بیشتر... موافقم رفیق حالا دیگه زدی تایپیکو ........... LCD گزینه ی خوبیه
نوشته شده توسط tonymontana: این یعنی چی چه تایپیک های باحالی بیشتر... موافقم رفیق حالا دیگه زدی تایپیکو ........... LCD گزینه ی خوبیه
natani کاربر سایت Jan 15, 2009 #5 نوشته شده توسط full game: موافقم رفیق حالا دیگه زدی تایپیکو ........... LCD گزینه ی خوبیه بیشتر... اصلا حال کردین چه تایپکی زدم؟؟؟؟ حال کنید بابا!!!:cursing: ولی خدایش لازم داشتم!گیر کردم تو انتخاب:dancing:
نوشته شده توسط full game: موافقم رفیق حالا دیگه زدی تایپیکو ........... LCD گزینه ی خوبیه بیشتر... اصلا حال کردین چه تایپکی زدم؟؟؟؟ حال کنید بابا!!!:cursing: ولی خدایش لازم داشتم!گیر کردم تو انتخاب:dancing:
Fu11 GAME کاربر سایت Jan 15, 2009 #6 نوشته شده توسط natani: اصلا حال کردین چه تایپکی زدم؟؟؟؟ حال کنید بابا!!!:cursing: ولی خدایش لازم داشتم!گیر کردم تو انتخاب:dancing: بیشتر... درسته رفیق گیر کرده بودی تو انتخاب ولی اگه قرار باشه هر کی بار انتخابشون یه تایپیک بزنن که نمیشه جونه من میشه؟؟؟؟:confused:
نوشته شده توسط natani: اصلا حال کردین چه تایپکی زدم؟؟؟؟ حال کنید بابا!!!:cursing: ولی خدایش لازم داشتم!گیر کردم تو انتخاب:dancing: بیشتر... درسته رفیق گیر کرده بودی تو انتخاب ولی اگه قرار باشه هر کی بار انتخابشون یه تایپیک بزنن که نمیشه جونه من میشه؟؟؟؟:confused:
natani کاربر سایت Jan 17, 2009 #7 نوشته شده توسط full game: درسته رفیق گیر کرده بودی تو انتخاب ولی اگه قرار باشه هر کی بار انتخابشون یه تایپیک بزنن که نمیشه جونه من میشه؟؟؟؟:confused: بیشتر... من از همه معذرت می خوام ولي خودتم نگاه كن، باز هيچ تصميمي نشد بگيرم PSP=5=lcd با تشکر آخرین ویرایش: Jan 17, 2009
نوشته شده توسط full game: درسته رفیق گیر کرده بودی تو انتخاب ولی اگه قرار باشه هر کی بار انتخابشون یه تایپیک بزنن که نمیشه جونه من میشه؟؟؟؟:confused: بیشتر... من از همه معذرت می خوام ولي خودتم نگاه كن، باز هيچ تصميمي نشد بگيرم PSP=5=lcd با تشکر
TyRaX موجودی خوشحال کاربر سایت Mar 25, 2010 #9 نوشته شده توسط sdr: مانبتور چون از همه گنده تره مخصوصا اگه 2261ش باشه..:laughing: بیشتر... دست شما درد نکنه با تاخیر یک ساله و دو ماهه. بنده پست شما را به نیروهای واکنش سریع برای استخدام فوروارد کردم. به تاریخ ها یک نگاهی بندازید بد نیست.
نوشته شده توسط sdr: مانبتور چون از همه گنده تره مخصوصا اگه 2261ش باشه..:laughing: بیشتر... دست شما درد نکنه با تاخیر یک ساله و دو ماهه. بنده پست شما را به نیروهای واکنش سریع برای استخدام فوروارد کردم. به تاریخ ها یک نگاهی بندازید بد نیست.