شماره ی چهارم مجله ی الکترونیکی بازینامه

RattleSnake

کاربر سایت

78014996903402393684.png

با شماره ی چهارم بازینامه همراه هستید ، امیدوارم از این شماره هم لذت ببرید با بخش های جدید و متفاوت و مطالب داغ و جدید ترین اخبار داغ دنیای بازی ، در کل مشکلات زیادی بود ولی با این همه سختی و مشکل برای شما بهترین هارا آوردیم ، فقط امیدوارم مارو ببخشید بابت تاخیر و بخش های که براتون داشتیم به خصوص مصاحبه که نشد تو این شماره قرار بگیره ولی نگران نباشید حتما در شماره های بعد منتظر این بخش ها باشید. ، در آخر میخوام تشکر کنم از تک تک اعضای بازینامه که واقعا زحمات زیادی کشیدند و تشکر از همه ی شما عزیزن.
58250850968503947358.jpg

سایز اصلی کاور
در این شماره میخوانید :

Preview :

Assassins Creed : 3

XCOM : ENEMY UNKNOWN

DISHONORED

Metro : Last Light ( آینده ی دور )

Gears Of War : Judgment ( آینده ی دور )

Dead Space 3 ( آینده ی دور )

Castievannia : Lord Of Shadow 2 ( آینده دور )

Medal Of honor WarFighter

Pro Evolution Soccer 2013

Residnet Evil 6

Assasssins Creed 3 : Liberaiton

Review :

Sleeping Dogs

Counter Strike : Global offenvise

Maincraft

Articles :

بررسی انیمیشن : The Prates Band Of Miftis

تزریق آدرنالین با چاشنی خشونت

بازی های نزدیک : قسمت دوم

Mini Game Review + Comic

لینک های دانلود :

دانلود با کیفیت بالا ( 61 مگابایت )

دانلود با کیفیت پایین ( 29 مگابایت )

مجله رو دانلود کردم ، مثل همیشه عالی بود و تنوع مطالب بسیار بالاست .
بخش بازی های نزدیک . بازی های آینده دور ایده جالبی هست که اجراش کردید ، ولی برای بخش سینما ای کاش فیلم بهتری را انتخاب میکردید اونم با این همه فیلم اکشنی که الان در دنیا اکران شدند .
ولی در کل شماره خیلی عالیی شده .

من هم در حال دانلود هستم بعد از این که دان شد نظرمو میگم تو همین پست

ویرایش:
خب من تا بحال که دشاتم مطالب رو میخوندم چند نکته به نظرم اومد.
اول این بود که کیفیت مجله بسیار خوب بوده و کارهای گرافیکی هم سطح بالایی داره ولی یک نکته هست که باید زوم کرد تا بشه مطالب رو خوند و هم این که حجم بالایی داره.این که هم کیفیت بالا باشه و هم حجم پایین باشه، تا بحال و تا اونجایی که من دیدم یکی هنر بازی و یکی Game Planet تونستن همچین کاری بکنن پس اصلا کار سختی نیست امیدوارم تو شماره آینده با حجم 23-30 مگ یه مجله با کیفیت بالا و البته بدون نیاز به زوم رو شاهد باشیم ممنون
و در ضمن در مورد SD این بازی دیگه دنباله ای از True Crime نیست چون اسمش به کلی عوض شده و یه IP جدیده بعد از اون اتفاقاتی که افتاد تو اون بازی.
باز هم اگر چیز دیگه ای دیدم دوباره تو همین پست ویرایش میکنم.راستی مطلب SD بسیار خوب و خواندنی بود ممنون از نویسنده اون مطلب.البته نمره ای که دادید کمی از نظر من غیر منطقی هست البته شما نقاد هستید و نظرتون هم مهمه.
ولی به نظرم اگر کمی به باگ های تو بازی توجه میکردید دیگه به بازی نمره عالی نمیدادید.
موفق باشید

آخرین ویرایش:
من امروز پیش نمایش گیرز آف وار جاجمنت رو داشتم میخوندم که آخر نقدتون با یه جمله عجیب مواجه شدم .
اینکه گفتید ممکنه استدیوی سازنده بازی ( people can fly ) بازی رو بر روی ps3 , pc هم ارائه کنه .
واقعا به نظرتون یه همچین چیزی ممکنه .؟ اونم در شرایطی که مالک بازی مایکروسافت هست .
فکر میکنم نویسنده این یادداشت خیلی توی این مقاله دقت نکرده وگرنه حتی فکر کردن به یه همچین موضوعی هم اشتباه هست که گییرز روی ps3 ارئه بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or