خبر رسمی شفاف‌سازی رمدی و مایکروسافت در خصوص خروج بازی Quantum Break از گیم پس

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به گفته مایکروسافت و استودیوی رمدی، علت خروج بازی Quantum Break از سرویس گیم پس به مشکلات لایسنس مرتبط می‌شود و این عنوان در آینده به سرویس باز می‌گردد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی quantum break

به‌تازگی مطلع شدیم که بازی کوانتوم بریک، ساخته استودیوی Remedy Entertainment از تاریخ 26 فروردین سرویس Xbox Game Pass را ترک خواهد کرد. این موضوع با تعجب طرفداران زیادی همراه بود، چرا که کوانتوم بریک یک عنوان فرست پارتی ایکس باکس به‌شمار می‌رود. با این‌حال، مایکروسافت و رمدی هر دو به طرفداران اطمینان داده‌اند که این بازی اکشن ادونچر مجددا بر روی گیم پس قرار می‌گیرد.

حساب رسمی استودیوی رمدی بر روی توئیتر گفته: «نگران نباشید، Quantum Break به Game Pass باز خواهد گشت! به علت چند مشکل مربوط به لایسنس که مهلت آن‌ها منقضی شده بود و در حال تمدید آن‌ها بودیم، بازی در حال حاضر از روی سرویس برداشته می‌شود. به محض قرار گرفتن مجدد بازی بر روی سرویس، شما را مطلع خواهیم کرد.»

البته رمدی و مایکروسافت جزئیات بیشتری را در خصوص اینکه این مشکلات مربوط به لایسنس دقیقا چه هستند، به اشتراک نگذاشتند. اما باید گفت این اولین باری نیست که یک بازی فرست پارتی ایکس باکس از گیم پس خارج می‌شود؛ چرا که پیش از این نیز شاهد برداشته شدن عناوین Forza از روی سرویس به دلیل مشابه، یعنی مشکلات مربوط به لایسنس، بودیم.

همین یکی دوماه پیش برای بار سوم تمومش کردم.
بهترین انحصاری ایکس باکس برای نسل 8 بود به نظرم .
ایده های جذابی پشت بازی هست و همه چی این بازی دست داشتنی هست. اون هیت ها حقش نبود.(مخصوصا از خود کامیونیتی XBOX)
حقیقتش هم بیشتر از Control ، از این بازی لذت بردم.
QB2 میخوایم:((

اگه باعث بشه نسخه ی دومی ازش ساخته بشه من واقعا استقبال میکنم.
اصلا کنترل دوست نداشتم 2 ساعت تونستم بازیش کنم ولی این بازی واقعا ایده پشتش عالی بود
برعکس بودیم
سه بار نصبش کردم تا بخشی که توی حیاط اون دشمن هایی که توقف زمان روشون اثر نمیزاره رفتم و پاکش کردم.

ولی کنترل عجب چیزی بود، مخصوصا ایده پروازش و کنترل کردن اشیا. مخصوصا که گرافیکش عالی بود.

• Like
Reactions: soltanmasoud
برعکس بودیم
سه بار نصبش کردم تا بخشی که توی حیاط اون دشمن هایی که توقف زمان روشون اثر نمیزاره رفتم و پاکش کردم.

ولی کنترل عجب چیزی بود، مخصوصا ایده پروازش و کنترل کردن اشیا. مخصوصا که گرافیکش عالی بود.
فضای QB خیلی قشنگ تر بود، باز تر بود محیط شاداب تر بود، توی کنترل همش من حس خفگی میکردم البته این بیشتر حس شخصیه وگرنه از نظر بلوغ گیم پلی کنترل به مراتب بهتر بود.
اولین عنوان از Remedy بود که من تموم نکردم ولی الان به نظرم با توجه به تجربه ای که کسب کردن یه QB2 خیلی میتونه قشنگ باشه.
ایراد بزرگی که توی Qb بود این بود که رمدی اینقدر درگیر حاشیه ها شده بود اصل بازی رو یادش رفته بود دقیقا مشکلی که توی AW هم بود، سریال بسازه، شخصیت ها فلان بازی داشته باشن و... شاید به اصلی ترین بخش گیم پلی خوب نپرداخت ولی بازم من واقعا ایده کنترل زمان و چیزایی که پشتش بود خیلی دوست داشتم

خب مثل اینکه مرخصی رفتن بازی تموم شد. :D اعلام کردن که از همین امروز برگشته روی استورها و گیم پس.
علاوه بر بازگشت به میادین، روی Game Pass پی‌سی هم اضافه شده. قبل از حذف، روی استور پشت مایکروسافت برای ویندوز وجود نداشت و الان اومده و قابل دانلوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or