شرکت THQ Nordic رویداد جدیدی را معرفی کرد، رونمایی از 6 بازی جدید

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت THQ Nordic قصد دارد تا دهمین سالگرد تأسیس کمپانی را با یک رویداد دیجیتالی و نمایش چندین بازی، جشن بگیرد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

دهمین سالگرد شرکت THQ Nordic

این رویداد در تاریخ 17 سپتامبر (26 شهریور)، ساعت 23:30 برگزار می‌شود و وظیفه اجرای آن را جف کیلی، تهیه‌کننده مراسم The Game Awards بر عهده دارد. اینطور که به‌نظر می‌رسد، THQ Nordic موارد قابل توجهی را برای این نمایش در نظر دارد.

این شرکت تأیید کرده که در طول نمایش، معرفی 6 بازی جدید را خواهیم دید. گفته شده که در این حین، «بازگشت فرنچایزهای افسانه‌ای و دنباله بازی‌های محبوب» را شاهد خواهیم بود. در حالی که هنوز مشخص نیست این بازی‌ها دقیقا چه عناوینی هستند، اعلام شده که استودیوی HandyGames در این رویداد حضور دارد و از بازی جدید خود رونمایی خواهد کرد.

همچنین بازی‌های از قبل معرفی شده نیز در طول این نمایش تریلرها و اطلاعات جدیدی را دریافت می‌کنند. بازی‌های Expeditions: Rome و Elex 2 از جمله این عناوین هستند و تاکنون حضور آن‌ها در رویداد پیش‌رو تأیید شده است.

شما از این رویداد چه انتظاراتی دارید؟ آیا منتظر بازگشت مجموعه خاصی هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.​

به به Elex 2 داره نزدیک میشه😍😍
امیدوارم دنباله Outward هم معرفی کنن، بودجه بیشتری هم بدن به استودیو، قشنگ بریم توش گم و گور بشیم \m/
outward فوق العادست...
اینقدر بازی کوچیک و بزرگ تموم نشده دارم که هنوز واقعا وقت نکردم برم سراغش... اما تو لیستمه.. حتما در اینده به طور جدی شروع میکنم و شخم میزنم...

به به Elex 2 داره نزدیک میشه😍😍
امیدوارم دنباله Outward هم معرفی کنن، بودجه بیشتری هم بدن به استودیو، قشنگ بریم توش گم و گور بشیم \m/

آخ آخ نگو :( Elex 2 میتونه یکی از بهترین یا حتی بهترین خبر امسال بشه باسه من :D چقدر خوب بود شماره یکش ، هر چند کلی ایراد و مشکل داشت مثل بقیه بازیای PB اما همون حسه Gothic های قدیمی رو میداد مخصوصا که خیلی سال از زمان آمدن آخریش میگذشت.پر از انتخاب و مدل های مختلف گیم پلی با کلی پایان باسه هرکدومشون :x

خلاصه که خیلی خبر خوبیه :D

آخ آخ نگو :( Elex 2 میتونه یکی از بهترین یا حتی بهترین خبر امسال بشه باسه من :D چقدر خوب بود شماره یکش ، هر چند کلی ایراد و مشکل داشت مثل بقیه بازیای PB اما همون حسه Gothic های قدیمی رو میداد مخصوصا که خیلی سال از زمان آمدن آخریش میگذشت.پر از انتخاب و مدل های مختلف گیم پلی با کلی پایان باسه هرکدومشون :x

خلاصه که خیلی خبر خوبیه :D
دقیقا بازیهای PB نمونش نداریم.
پشت این انیمیشن ها و مبارزات متوسط، یک دنیای عالی و المان های RPG فوق العاده خوابیده که خیلی ها اونقدری وقت نمیزارن که بهش برسن.
خلاصه دمشون گرم که سالهاست همون فرمول دارن ادامه میدن و بخاطر فروش بیشتر آب نمیبندن تو بازیها.
=============
الان یادم اومد، Gothic remake هم در دست توسعست، شاید نوبت اونهم برسه.
اون تیزر 2زاری بزاریم کنار، این بازی میتونه یکی از بهترین های سال باشه، حالا ببینیم اصلا معرفی میشه یا نه.

قبل تر گفته بودن gunfire games روی یک بازی AAA کار میکنه . خیلی منتظر کار جدید این استودیو هستم . darksiders 3 و remnant که عالی بودن
DS3 واقعا بازی خوبی نبود. خیلی تغییرات داده بودن و خرابش کرده بودن. البته خود 2 هم نسبت به 1 تغییرات زیادی داشت اما خوب بودن. 3 خیلی سعی کرده بود سولز باشه و هر کی توی لانچ تمومش کرد، واقعا زجر کشید. از سیستم چک پوینت افتضاحش تا سختی غیر منطقی بعضی قسمت ها و دوربین و نشونه گرها و ...

امیدوارم 4 رو با در نظر گرفتن این انتقادها بسازن. بتونی هر کدوم از 4 سوار رو که خواستی برداری و مثل 2 ساختار OW داشته باشه.

DS3 واقعا بازی خوبی نبود. خیلی تغییرات داده بودن و خرابش کرده بودن. البته خود 2 هم نسبت به 1 تغییرات زیادی داشت اما خوب بودن. 3 خیلی سعی کرده بود سولز باشه و هر کی توی لانچ تمومش کرد، واقعا زجر کشید. از سیستم چک پوینت افتضاحش تا سختی غیر منطقی بعضی قسمت ها و دوربین و نشونه گرها و ...

DS3 واقعن بازی خوبی بود :D . همین تغییرات خیلی عالیش کرده بود . ترکیبش با souls همان چیزی بود که میخواستم ،سخت و چالش برانگیز ، به نظرم سختیش غیر منطقی نبود به

خصوص برای کسانی که souls بازی میکنن . یکی از عالی ترین بخش های بازی طراحی نقشه و نحوه پیوند بخش های مختلف با هم به سبک اثار metroidvania به مراتب از طراحی نقشه

2 بهتر بود . من هم زمان launch تمامش کردم و هم بعد از انتشار آخرین اپدیت ، زجری هم نکشیدم ، نمیدانم مشکل برای بقیه دقیقن چی بوده ( در مورد دوربین و نشانگر حملات دشمن

ها متوجه میشم که عده ای باهاش مشکل داشته باشن) . در کل 3 پکیج خیلی خوبی بود حداقل برای من بین 4 نسخه ، بهترین بود .

Ds3 بنظرم در حد قبلیا نبود ولی یخورده زیادی کوبیده شد.در کل اون جاه طلبی نسخه های قبلی رو نداشت و اینو میشه به حساب کم فروختن نسخه دوم و نبود منابع مالی گذاشت.امیدوارم چهارمی معرفی شه و دوباره اون جاه طلبی و عظمت یک و دو رو داشته باشه.

توی لیستی که از Geforce NOW لیک شده، عنوان زیبای Titan Quest 2 به چشم میخوره و گفته شده توی مراسم معرفی میشه.

فکر کنم هزار سال پیش شماره اولش اومد و تبدیل به یکی از بهترین ایزومتریک آر پی جی های عمرم شد. تا الان 200 بار دوشیدنش با نسخه های مختلف ولی زمانی که THQ سابق خریداری شد، گفتن دوست دارن ادامه بازی رو بسازن. به نظر میرسه بالاخره انتظار ها به سر اومده8->

آخرین ویرایش:
DS3 واقعا بازی خوبی نبود.
به نظرم کلمه "واقعا" یه کم زیادیه. من معتقدم DS3 برای fanهای سری، بازی نسبتا خوبی بود ولی همچنان نسبت به دو نسخه قبلی پایین تر قرار داشت. من خودم از بازی کردنش لذت بردم اما برام شماره 1 و 2 تو اولویت قرار دادن. بحث Genesis هم که اصلا جداست.
بتونی هر کدوم از 4 سوار رو که خواستی برداری و مثل 2 ساختار OW داشته باشه.
این خیلی رویاییه که اگه بشه خیلی جذاب میشه ولی اونوقت دنیای بازی رو باید یه جوری بسازن که هر کدوم از Riderها با توانایی هایی که دارن بتونن به همه جای بازی دسترسی داشته باشن. این یه کم سخت نیست!؟

ولی جدای همه این صحبت ها، واقعا امیدوارم DarkSiders 4 معرفی بشه. اصلا وجود یه همیچین دنیاهای فانتزی و Epic توی دنیای GAME از واجباته :D

• Like
Reactions: Kaiki
Ds3 بنظرم در حد قبلیا نبود ولی یخورده زیادی کوبیده شد.در کل اون جاه طلبی نسخه های قبلی رو نداشت و اینو میشه به حساب کم فروختن نسخه دوم و نبود منابع مالی گذاشت.امیدوارم چهارمی معرفی شه و دوباره اون جاه طلبی و عظمت یک و دو رو داشته باشه.
نسخه سوم تنها بدیش پتانسیل استفاده نشده اش بود. بیس بازی خوب بود ولی استفاده ای که ازش شد حیفش کرد. یک هفته ای میشه که رو ps4 تمومش کردم و میتونم بگم که مشکل این سری کلا بار احساسی ضعیف هست.مثلا میخوان رابطه برادران و خواهر رو نشون بدن ولی بار احساسی ضعیف باعث شده مثل جک از آب دربیاد، بخش احساسی زندگی انسان ها نستبا خوب بود ولی باز هم میگم من از بازی واقعا لذت بردم و نزاشتم این موضوع منو اذیت کنه و باهاش کنار اومدم چون واقعا بخش بیس بازی برام قشنگ بود ولی صد حیف که این پتانسیل ها میتونست عالی استفاده بشه که در عمل تبدیل شد فقط به یه چیزی که استفاده شده و صرفا فقط وجود داره، نه اینکه فوقالعاده باشه.

DS3 واقعن بازی خوبی بود :D . همین تغییرات خیلی عالیش کرده بود . ترکیبش با souls همان چیزی بود که میخواستم ،سخت و چالش برانگیز ، به نظرم سختیش غیر منطقی نبود به

خصوص برای کسانی که souls بازی میکنن . یکی از عالی ترین بخش های بازی طراحی نقشه و نحوه پیوند بخش های مختلف با هم به سبک اثار metroidvania به مراتب از طراحی نقشه

2 بهتر بود . من هم زمان launch تمامش کردم و هم بعد از انتشار آخرین اپدیت ، زجری هم نکشیدم ، نمیدانم مشکل برای بقیه دقیقن چی بوده ( در مورد دوربین و نشانگر حملات دشمن

ها متوجه میشم که عده ای باهاش مشکل داشته باشن) . در کل 3 پکیج خیلی خوبی بود حداقل برای من بین 4 نسخه ، بهترین بود .
سایدر 3 با اختلاف زیاد بدترین قسمت سری بود - مبارازت غیر منطقی سخت -سیستم داج بسیار بد طراحی محیط های بسیار ضعیف- استفاده نکردن از پتانسیل خوب سری- گشت . گذار ضعیف و ... 1 و2 بسیار بالاتر قرار میگیرند . سولز اگر سخته منطق پیش کارشه - بالانس نکردن بازی و چک پوینت ها و مبارزات خسته کننده طرای بد دوربین موقع داج و غیر منطقی بودن دشمنان رو نمیشه گذاشت پای اینکه یک بازی سولز بورن کلون است .

• Like
Reactions: XsmokeX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or