شرکت THQ Nordic در Gamescom 2019 سه عنوان جدید معرفی می‌کند

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
به‌نظر می‌رسد شرکت اتریشی THQ Nordic که یکی از 15 ناشر حاضر در نمایشگاه Gamescom امسال است قصد دارد تا از سه عنوان جدید در این نمایشگاه رونمایی کند.
THQ-Nordic-300x169.jpg

رویداد سالانۀ گیمزکام (Gamescom)، بعنوان یکی از بزرگترین مراسم‌های دنیای بازی‌ها، هر ساله در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود و با حضور شرکت‌های مختلف در کنار طرفداران، کنفرانس‌ها و مجموعۀ زیادی از رونمایی‌های مختلف برگزار می‌شود. نمایشگاه گیمزکام 2019 از روز 29 مرداد به مدت چهار روز برگزار خواهد شد؛ اما نمایشگاه امسال قرار است به غیر از نمایش‌ها و کنفرانس‌های جداگانه، یک مراسم افتتاحیه (Opening Night Live) هم یک روز مانده به شروع نمایشگاه داشته باشد.
شرکت THQ Nordic یکی از 15 ناشر حاضر در نمایشگاه Gamescom امسال است که به‌احتمال زیاد در افتتاحیۀ نمایشگاه ، از آثار جدید خود رونمایی خواهد کرد. طبق آخرین اخبار منتشر شده این شرکت سه عنوان جدید در...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
Alone in the Dark نسخه 2008 با اینکه همه می کوبنش ولی بنظر شخص من یکی از بهترین تجربه های بازیم بود 8-> چقدر دوس دارم یه نسخه جدید با گرافیک و کیفیت بهتر ببینم
البته یه نسخه همین یکی دو سال پیش اومده بود ک من فقط نیم ساعت تونستم تحمل کنم :| امیدوارم مثل همون قبلی نشه :-"

• Like
Reactions: g4mer
خيلي برام جالبه والبته سوال برام ك THQ اون روزايي كه del tordo داشت سه گانه insane رو اينطور ك از طرح هاي اوليه ميگفتن خيلي خفن و با كيفيت AAA پيش ميرفت نميتونن تو بهترين روزاي همه ipها از جمله saintsrow red faction darksiders و...و... كه فروش خوبيم تجربه كردن اما يهو كمپاني كله كرد
اما چند سال بعد nordic مياد به اضافه كل ip هاي گذشته سري كلي ip از كمپاني هاي ديگه ميخره كلي استديو ميخره !!!! كه چندتاشون واقعا پر هزينه و قوي هستن
نميدونم بدون فروش بازي از كجا داره اين منابع مالي تزريق ميشه
اما اي كاش INSANE زنده بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or