شرکت کونامی به شایعات اخیر بازی Silent Hill واکنش نشان داد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
سری Silent Hill برای مدت طولانی است که نسخه جدیدی دریافت نکرده و این امر، باعث شده طرفداران این مجموعه بابت کوچکترین شایعه‌ای هیجان‌زده شوند.

مدتی پیش اطلاعاتی از وضعیت فعلی این IP و روند ساخت نسخه‌های جدیدش لو رفت؛ اما امروز نماینده ارتباط عمومی شعبه آمریکا شرکت Konami به این شایعات واکنش نشان داد و آن‌ها را اشتباه خواند. او توضیح داد: “ما از گزارش و شایعاتی که پخش می‌شوند اطلاع داریم و می‌توانیم تأیید کنیم که هیچکدام حقیقت ندارند. می‌دانم این جوابی نیست که طرفداران دوست دارند بشنوند.” همچنین، در ادامه به این نکته نیز اشاره شد که Konami هنوز تمام درها را رو به ادامه دادن نسخه جدید این عنوان نبسته و هنوز احتمال دارد که این بازی...

Continue reading...

Attachments

• 246036.jpg
    246036.jpg
    142.3 KB · مشاهده: 18
Last edited by a moderator:
من از اولشم امیدی به ادامه سری SH نداشتم؛ فقط امیدوارم که سونی یه ip ترسناک برای نسل بعد کنار گذاشته باشه، کارگردانیشم بده کوجیما که ایده‌های ترسناکش رو روش اجرا کنه. حقیقتش حتما نیازی نیس که ادامه SH باشه، میتونه یه بازی جدید باشه یا یجورایی ادامه معنوی سری=((
فکر کنم یه بازی ترسناک با این تکنولوژی صدای سونی یک چیز عجیب غریبی در میاد :D

یه اینسایدر verified دیگه ادعا می کنه که کونامی دروغ می گه و سایلنت هیل استودیو ژاپن سونی امسال معرفی می شه ولی silent hills کوجیما احتمالا توافق نکردن. :D
یاد DMC5 افتادم که 2016 کپکام دو سال از شروع ساخت پروژه گذرونده بود ولی توی همون سال اعلام کرده هیچ بازی از سری DMC در حال ساخت نیست:دی
بازی همون سایلنت هیل استدیو ژاپن هم کافیه! اتفاقا حتی من اینو از مال کوجیما رویایی تر میدونم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or