شرکت سازنده ی بازی Cod4 : تفاوتی بین نسخه Ps3 و 360 وجود ندارد !!!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
پس از بحث و جدال فراوان بین طرفداران دو کنسول و شایعه هایی مبنی بر تفاوت این بازی بین دو نسخه 360 و PS3 از لحاظ گرافیک . امروز Infinity Ward رسما اعلام کرد که هیچ تفاوتی بین نسخه 360 و PS3 این بازی مشاهده نمیشود . همچنین این شرکت گفت که بازی در هر دو نسخه PS3 و 360 در 60fps اجرا میشود و هر دو نسخه بازی از لحاظ AA کاملا یکسان میباشند !!!

59289_hs.jpg

موفق باشید .

اين خبر كمي براي من جالب هست .

اين خبر تو سايت n4g هست :http://www.n4g.com/News-59289.aspx
ولي سايت n4g هم اين سايت را لينك داده :http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=91981

مربوط به فروم ps3 فن ها هست :laughing:
بعد جالبه كه تو اين فروم ps3 خودش لينكي كه داده خبر نيست و فقط يه ويدئو از بازي نشون ميده كه مربوط به ps3 هست .
معلوم نيست ته اين خبر كجا ميرسه تو سايتهاي معتبر هم چيزي نديدم در اين مورد بگه .

حالا بكنار از اين بحثها حتي اگه خوده سازنده اين حرف را گفته باشه فقط براي بازار گرمي هست .
از اين اتفاقات زياد افتاده و نتيجه اش را هم همه ديدند .
اونجا اشاره ميكنه كه بازي در هر دو كنسول aa يكسان داره كه زياد چيزه مهم نيست مگه گرافيك فقط aa تو بازي هست . بحث فريم هم كه يه چيز ديگه .

تو نمايشگاه e3 هم كاملا مشخص بود كه نسخه برتر مربوط به كدوم كنسول هست . 90 درصد نمايش ها مربوط به كنسول xbox360 بود كه گرافيك بازي به رخ كشيده ميشد و يك تريلر هم كه از ps3 نشون داده شد كه به وضوح ديده ميشد از لحاظ گرافيكي كمبود داره .

بلاخره نميدونم با چه حساب كتاب و منبع اصلي اين خبر كه معتبر باشه كجاست .

تو نمايشگاه e3 هم كاملا مشخص بود كه نسخه برتر مربوط به كدوم كنسول هست . 90 درصد نمايش ها مربوط به كنسول xbox360 بود كه گرافيك بازي به رخ كشيده ميشد و يك تريلر هم كه از ps3 نشون داده شد كه به وضوح ديده ميشد از لحاظ گرافيكي كمبود داره .

بلاخره نميدونم با چه حساب كتاب و منبع اصلي اين خبر كه معتبر باشه كجاست .
شرکت سازنده بازي مي گه يکسانه بعد شما مي گي ييکسان نيست.نکنه شما در راس سازندگان بازي هستي ؟

حالا عجله اي نيست خوب معلومه هيچ وقت نمي ياد از بازيش بد بگه كه!!
ولي حالا بازي عرضه كه شد مي فهميم!كدوم از كدوم سر تره!!
يا با هم مساوين!
بحثي نداره كه!
الكي حرس بخوريم!

شرکت سازنده بازي مي گه يکسانه بعد شما مي گي ييکسان نيست.نکنه شما در راس سازندگان بازي هستي ؟

ميشه شما يه سايت معتبر براي من لينك كني كه شركت سازنده چنين حرفي گفته باشه ؟
اون پست بالاييم را بخون .

حتي اگه شركت سازنده هم اين حرف بگه كه فكر كنم نگفته :-" كاملا مشخصه نسخه برتر xbox360 هست از نمايشگاه e3 2007 گرفته تا حالا . تو e3 كه تمام سايتها بهترين گرافيك را xbox360 معرفي كردند و تا حالا هم هر تريلري از بازي نشون داده ميشه بيشترش مربوط به xbox360 هست اينها همشون جاي سوال داره .
ميتوني بگي چرا .

اين اتفاق در مورد cod 3 هم افتاده بود كه متاسفانه برعكس شد :laughing:

ميشه شما يه سايت معتبر براي من لينك كني كه شركت سازنده چنين حرفي گفته باشه ؟
اون پست بالاييم را بخون .

حتي اگه شركت سازنده هم اين حرف بگه كه فكر كنم نگفته :-" كاملا مشخصه نسخه برتر xbox360 هست از نمايشگاه e3 2007 گرفته تا حالا . تو e3 كه تمام سايتها بهترين گرافيك را xbox360 معرفي كردند و تا حالا هم هر تريلري از بازي نشون داده ميشه بيشترش مربوط به xbox360 هست اينها همشون جاي سوال داره .
ميتوني بگي چرا .

اين اتفاق در مورد cod 3 هم افتاده بود كه متاسفانه برعكس شد :laughing:
اخه تو e3 تويه يه وقت 80 دقيقه اي سوني بياد چي کار بکنه براي يه بازي cod4.
اون حتي از بازي هاي بزرگ مثل ac و ... فقط يه دموي 10 ثانيه نشون داد.
مثل مايکروسافت نبود که ندونه تو نمايشگاه چي کار کنه پيتر مور بياد 20 دقيقه درباره فروش بيشتر x360 حرف بزنه.

نميخوام وارد بحث نماشگاه بشم . ولي من از شما يه سايت معتبر خواستم .

من گفتم اين خبر مال يه سايت فنبوي هست .

درضمن يه نكته بگم اون نمايشهاي cod 4 همش مربوط به كنفرانس مايكرو نبوده و همش نمايش خود سازنده بوده .:laughing:

ببینید , Lead Platform این بازی 360 هست و مطمئناً شرکت سازنده که همون Infinity هست اونقدر کارمند نداره که بیاد هر نسخه رو جداگانه بسازه , در نتیجه میاد این بازی رو پورت میکنه و همونطور که عزیزان میدونن وقتی یه بازی پورت میشه به اندازه نسخه ی اصلی با کیفیت از آب در نمیاد .

ببینید , Lead Platform این بازی 360 هست و مطمئناً شرکت سازنده که همون Infinity هست اونقدر کارمند نداره که بیاد هر نسخه رو جداگانه بسازه , در نتیجه میاد این بازی رو پورت میکنه و همونطور که عزیزان میدونن وقتی یه بازی پورت میشه به اندازه نسخه ی اصلی با کیفیت از آب در نمیاد .
به نظر منم این طور میشه!
ولی فکر کنم بشه نسخه ی ps3 رو به 360 رسوند یا اگر نشه فکر کنم اختلاف باید خیلی کم باشه;)

دروغه مطمعن باشين اين حرفو فن بوياي سوني درست كردن
اين بازي هم مثل بقيه بازيهاي مشترك گرافيك بالاتري روي 360 داره
تازه cod3 هم همينطور بود و گرافيك بالاتري روي 360 داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or