شبی فراموش نشدنی برای طرفداران The Evil Within در نمایشگاه PAX

hmd2009

کاربر سایت
p7ozh18s0hzo1ufhyf6q.jpg

درود

حدود یک و ماه نیم تا عرضه ای یکی از مورد انتظارترین بازیها در ژانر Survival- Horror یعنی The Evil Within زمان باقیست و به همین مناسبت بتسدا مراسم ویژه ای را برای Pax Prime امسال تدارک دیده است. در اینم مراسم شرکت کنندگام میتوانند اینبار در یک مکان دلهره آور به انجام این بازی بپردازند.

بتسدا با همکاری iam8bit که یک شرکت تبلیغاتی برای برگذاری مراسم ها و فستیوال های تفریحاتی در زمینه های فیلم بازیهای ویدئویی و موزیک است قرار است با اجرای یک برنامه ی سرگرم کننده که اختصاص به The Evil Within دارد شما را بترساند.
مراسم در The White Room ( واقع در زیر زمین تاریخی سیاتل که کمتر از 20 دقیقه تا سالن نمایشگاه Pax فاصله دارد ) شنبه شب برگزار و از ساعت 8 شب آغاز و تا نیمه شب ادامه خواهد یافت . این مکان قرار است برای یک فضای دیوانه کننده و حولناک آماده شود و شما میتوانید علاوه بر بازی کردن The Evil Within از خوراکی ها آشامیدنی ها و به خصوص فضای خونین این محیط در این مراسم لذت ببرید.

به علاوه به 700 نفر اولی که در این مراسم شرکت میکنند یک تی شرت ویژه ی این نمایشگاه به عنوان یادبود داده خواهد شد. همینطور به 3 نفر از برندگان خوش شانس این مراسم یک دستگاه کنسول XBOX ONE ویژه با طرح The Evil Within اهدا خواهدشد.

زیرزمین سیاتل دارای یک سری راهرو ها و سرداب هایی است که در مرکز شهر سیاتل واقع در واشنگتن آمریکا قرار داره و گفته میشه که سالها قبل بیماروی طاعون ذات الریوی در بخشی از این زیرزمین شیوع پیدا کرده بعد ها این ناحیه به عنوان انبار مورد استفاده قرار گرفت و حتی بعضی از قسمت های این زیر زمین به محلی برای تجمع بی خانمان ها و افراد معتاد به مواد و قمارباز ها و مکانی مخوف تبدیل شده

تی شرت های ویژه ای که به تعداد محدود و برای شرکت کنندگان در این نمایشگاه در نظر گرفته شده!

کنسول های ویژه با طرح The Evil Within

آخرین ویرایش:
با اینکه بدجور منتظر این عنوان بودم، اما از وقتی Project P.T. رو دیدم این بازی برام مثل مهدکودک میاد و دیگه برام ترسنام جلوه نمیکنه :دی

با اینکه بدجور منتظر این عنوان بودم، اما از وقتی Project P.T. رو دیدم این بازی برام مثل مهدکودک میاد و دیگه برام ترسنام جلوه نمیکنه :دی

شاید سایلنت هیل P.T ترسناکتر از این باشه اما این بازی هم جذابیت های خاص خودشو داره و چون سازندش استاد میکامی هست قطعا بازی ناامید کننده ای نخواهد بود. سایلنت هیل P.T ترسش از نوع روح و اینجور چیزا باید باشه مشخصه که اینا بیشتر از زامبی و اینجور جک و جونور ها آدم رو میترسونه حتی فیلم هاشم همینطوره فردین جان :)

Bethesda خیلی‌ داره واسه TEW تبلیغ می‌کنه.برنامه‌ای اینچنینی اونم به صورت پابلیک چیز کوچکی نیست.
از همین الان از موفقیتش مطمئن هست :دی

این مکان قرار است برای یک فضای
دیوانه کننده و حولناک آماده شود
و شما میتوانید علاوه بر بازی کردن The Evil Within از خوراکی ها آشامیدنی ها و
به خصوص فضای خونین این محیط در این مراسم لذت ببرید.

واقعا که پذیرایی از این بهتر نمیشه :d

کلا من فکر کنم تنها کسی بودم که اعتقاد داشتم One کنسول خوشگلیه:d
اما از زشتی یا خوشگلیش که بگذریم این طرح و نقشش خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی خوشگله. دلم میخواد:d

به شخصه از بین بازی های سبک وحشت این بازی رو خیلی بیشتر می پسندم (با وجود مشکلات عجیبی که تو تریلر های اخیر داشته.) به نظرم کلا انترتیمنتی که صرف هدفش ترسوندن مخاطب باشه، به همین هدف محدود میشه و نمی تونه جذابیتی بیشتری داشته باشه! اما این بازی جدا از ترسوندن مخاطب، مشخصه که جنبه های دیگه ای رو در نظر گرفته تا صرفا افرادی که به سبک ترس علاقه دارند رو جذب خودش نکنه ! در کل به نظرم نباید ملاک فقط ترسوندن باشه، خیلی راه برای ترسیدن وجود داره و صرفا نمی تونه کافی باشه به نظرم!

کلا من فکر کنم تنها کسی بودم که اعتقاد داشتم One کنسول خوشگلیه:d
اما از زشتی یا خوشگلیش که بگذریم این طرح و نقشش خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی خوشگله. دلم میخواد:d

منم به خودت اضافه کن :))
تو Comic Con یه سری کنسول لیمیتد با طرحه های این بازی بود , Xone خوراک اینجور طرحاس بخاطر اینکه بزرگم هست خیلی جای کار زیاده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or