شبیه ساز Switch معرفی شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
69223095633950140651.jpg

درود
میدونستم اتفاق میوفته ولی نمیدونستن اینقدر زود ...
طبق اخرین خبرهای منتشر شده از دنیای امولاتور ها تیم سازنده Citra امولاتور مشهور کنسول 3DS امولاتور کنسول Nintendo Switch رو با نام Yuzu دقیقا بعد از گذشت 10 ماه از توزیع این کنسول هیبریدی به مغازه ها معرفی کرد !

cfos_1516012700078screencapture.png

بزرگترین انحصاری سویچ The Legend of Zelda: Breath of the Wild به لطف انتشارش بر روی کنسول WiiU قبلا توسط شبیه ساز دیگری قابل بازی کردن شده بود اما قطعا بازی های بزرگ دیگری نظیر Super Mario Odyssey وجود دارن که برای بازی کردنشون بر روی PC همچنان هیجان زده باشیم . چیزی زیادی فعلا مشخص نیست فقط همینقدر میدونیم که کار قبلی این تیم Citra اینقدر عالی عمل کرده بود که با خیال آسوده منتظر این یکی هم خواهیم موند !

پ.ن :
اگه سوالی در مورد شبیه ساز ها دارید اینکه اصلا قانونی هستن یا نه یک سری به مقاله PCGAMER در اینجا بزنید

Switch emulator announced, made by team behind Citra 3DS emulator | PC Gamer

من هر دقیقه وسوسه میشم سوییچ بخرم این زلدارو تجربه کنم ولی این شبیه سازا نمیزارن که:D:-"
اگه فقط برا زلدا میخوای نمیخواد خرج بزاری رو دستت اگه ی سیستم متوسط داری بگیر بازیش کن ولی اگه برا عناوین اینده میخوای حتما یـ سوئیچ تهیه کن دلت رو زیاد به این شبیه ساز خوش نکن . فعلا این فقط معرفی شده و اصلا معلوم نیست کی به قابل بازی کردن برسه کم کم دو سال دیگه رو زمان میبره ....

• Like
Reactions: HIGH DEVS
دقيقا همون موقعي كه نظر من نسبت به سوييچ برگشت و تصميم گرفتم بخرمش :D
البته سيستم درست و حسابي هم ندارم... براي زلدا و بايونيتا ميخواستم بخرمش

يه سوال براي امولاتور بايد بازي اورجينال باشه يا نه؟

دقيقا همون موقعي كه نظر من نسبت به سوييچ برگشت و تصميم گرفتم بخرمش :D
البته سيستم درست و حسابي هم ندارم... براي زلدا و بايوناتا ميخواستم بخرمش

يه سوال براي امولاتور بايد بازي اورجينال باشه يا نه؟
نه اصلا
تازه اگرم بخواد بازی سوئیچ رو کجای کامپیتور باید جا داد :D

• Like
Reactions: Ozzy the turtle
نه اصلا
تازه اگرم بخواد بازی سوئیچ رو کجای کامپیتور باید جا داد :D
گفتم شايد نياز به تهيه ديجيتالي باشه :D
اي كاش يه حداقل سيستمي بيرون ميدادن

حدودي نميشه گفت چه سيستمي نيازه ؟ من فردا ميخواستم برم براي خريد الان كاملا دوبه شك م

حدودي نميشه گفت چه سيستمي نيازه ؟ من فردا ميخواستم برم براي خريد الان كاملا دوبه شك م
این تازه معرفی شده اصلا معلوم نیست پروژشون رو شروع کردن یا نه شاید فقط تصمیم به ساختش گرفتن هنوز هیچ چیز معلوم نیست ...

• Like
Reactions: Kurt117 and Sarvior

روی شبیه سازها سیستم قوی زیاد دخیل نیست در ران کردن روون بازیها ، من با 1080TI و CI7 بعضا افت فریم داشتم توی CEMU ، شما با توجه به هزینه ای که قراره بکنی یه CPU قوی تهیه کن چون پردازنده دخیلتره توی امولاتور . ولی همونطور که گفتم شبیه سازها کلا اعصاب خورد کنن ، خوبیش فقط واسه اینه که بازیهای سوئیچ رو 4K هم میتونی بازی کنی که اون هم به مشکلاتش نمیچربه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior

حدقل چندسالی طول بکشه تا بتونه بازی ها رو درست اجرا کنه، اگه قصد خرید کنسول رو دارید به نظرم ارزشش رو داره.

• Like
Reactions: Sarvior
روی شبیه سازها سیستم قوی زیاد دخیل نیست در ران کردن روون بازیها ، من با 1080TI و CI7 بعضا افت فریم داشتم توی CEMU ، شما با توجه به هزینه ای که قراره بکنی یه CPU قوی تهیه کن چون پردازنده دخیلتره توی امولاتور . ولی همونطور که گفتم شبیه سازها کلا اعصاب خورد کنن ، خوبیش فقط واسه اینه که بازیهای سوئیچ رو 4K هم میتونی بازی کنی که اون هم به مشکلاتش نمیچربه .
ورژن جدید Cemu تا سه هسته قدرت سی پی یوی سیستم رو استفاده میکنه و عالی شده (قبلا فقط یه هسته رو استفاده میکرد)
یه قلم زلدا که راحت سی فریمو رد میکنه.

ولی در کل منم فکر گرفتن سوییچم چون براش بازی انحصاری زیاد میاد و این شبیه سازشم معلوم نیست کی به پای Cemu برسه.

• Like
Reactions: Ozzy the turtle
من با نسخه های قبلیش که هنوز شبیه سازی چند هسته ای هم نداشت، هیچ قسمتی از بازی زیر 40 فریم نداشتم.
به صورت کلی کار با شبیه ساز برای کسی که power user نیست، چندان توصیه نمیشه. هم اعصاب خودش رو خرد می کنه
و هم توسعه دهنده ها و جامعه کاربران شبیه سازها رو بدنام می کنه.

شبیه ساز هیچ وقت قرار نیست از حیث راحتی کاربرد با کنسول اصلی رقابت کنه. چون هدف از ساختش هم این نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or