Cont کاربر سایت Jan 5, 2010 #5 نوشته شده توسط Ayame: من می دونم بیشتر... بی زحمت اگه سختت نیس و مارو هم اگــــــــــــــــه قابل میدونی :cheesygri بنویس که ما بخونیم یه چی عایدمون بشه:laughing:
نوشته شده توسط Ayame: من می دونم بیشتر... بی زحمت اگه سختت نیس و مارو هم اگــــــــــــــــه قابل میدونی :cheesygri بنویس که ما بخونیم یه چی عایدمون بشه:laughing:
bacheh mosbat کاربر فعال Jan 5, 2010 #6 http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=888561&postcount=146
DarkVoice کاربر سایت Aug 25, 2010 #7 نوشته شده توسط ||SIAVASH||: کسی می دونه چه طوری میشه این بازی رو شبکه بازی کرد ؟ بیشتر... می خوای بهت سایت معتبر برای خرید بازی ارجینال معرفی کنم>>>>؟ > ؟ > ؟ b-) www.aligame.ir >:d<>:d<>:d<:d
نوشته شده توسط ||SIAVASH||: کسی می دونه چه طوری میشه این بازی رو شبکه بازی کرد ؟ بیشتر... می خوای بهت سایت معتبر برای خرید بازی ارجینال معرفی کنم>>>>؟ > ؟ > ؟ b-) www.aligame.ir >:d<>:d<>:d<:d
MORT3ZA کاربر سایت Aug 26, 2010 #8 داداش sniper شما هر تاپیک و هر انجمنی میری این سایت رو معرفی میکنی !!! این عزیزمون میخواد بازی رو شبکه بازی کنه نه آنلاین شما میگی بازی ارجینال رو از این سایت بخرید...؟ یا این سایته خودته...یا داری ازش حقوق میگیری...
داداش sniper شما هر تاپیک و هر انجمنی میری این سایت رو معرفی میکنی !!! این عزیزمون میخواد بازی رو شبکه بازی کنه نه آنلاین شما میگی بازی ارجینال رو از این سایت بخرید...؟ یا این سایته خودته...یا داری ازش حقوق میگیری...