خوب اگه می خواهی PS2 رو شبکه کنی اول نیاز به دو دستگاه نقره ای رنگ و دو Memory Card نیاز داری اول کابل شبکه را به دو دستگاه وصل می کنی و بعد دو بازی مثل هم را تهیه می کنیم برای مثال Call Of Duty 2 و حالا دو Memory Card را به دستگاه وصل می کنیم ، برای تنظیمات Local Area Conection باید یک بازی ای داشته باشیم که دارای تنظیمات Network باشد ، من خودم از بازی Battle Field 2 برای Save تنظیمات Network استفاده کردم شما هم می توانید از این بازی برای Save تنظیمات Network استفاده کنید ، خوب حالا بازی Battle Field 2 را بگذارید و به قسمت Play online بروید و بعد از شما درخواست تنظیمات Network میکند و بعد شما گزینه Create/Edit ر ا انتخاب نموده تا به بخش تنظیمات بروید و بعد گزینه AddSetting را بزنید تا تنظیمات جدید را ایجاد و در Memory Card ذخیره کنید و در صفحه بعد Slot Memory را انتخاب کنید و در صفعه بعد جهت جلو را فشار دهید و بعد Network Adapter خود را انتخاب نموده و جهت جلو را برای تایید می زنیم و در صفحه بعد اگر که میدانید نیاز به یک ID User نیاز دارید می توانید از گزینه Requied , Not Requied استفاده کنیم اگر که می خواهیم requid ,وگرنه Not Requied و جهت جلو را می زنیم و در صفحه بعد از ما یک آدزس دهی (IP Adress) برای دستگاه می خواهد، برای این کار گزینه Auto را می زنیم و جهت جلو را می زنیم و حالا در صفحه بعد برای آدرس دهی DNS گزینه Auto را می زنیم و جهت جلو برای تست Conection و ذخیره تنظیمات بزنید و اگر که ADLS 512k دارید گزینه Manual را بزنید و DNS Premiery Adress را بدهید که موارد اضافی آن را برای بعد به شما در آینده توضیح خواهم داد خوب حالا بازی Call of Duty 2 در دستگاه قرار دهید و به بخش Multiplayer بروید و تنظیمات Network مورد نظر برای هر دستگاه انتخاب کنید و بخش LAN را انتخاب کنید و یک نفرتان Server بسازید تا نفر دیگر با انجام همین کارها وارد سرور بشود . موق باشید .