شبکه های عظیم steam / X FIRE / XBL / PSN / PS HOME

HosseinBrusli

کاربر سایت
سلام به تمام دوستان .

خیلی وقت بود که چنین سوالی داشتم و نمیدونستم از کی بپرسم . این شد که اینجا این تاپیک رو زدم تا درباره اش بحث بشه و بتونی از اطلاعات شما دوستان استفاده کنیم .

سوال : به نظر شما ایا امکان ف--------------------ی-------------------------ل-----------------ت-------------------------ر شدن شبکه های عظیمی مثل steam / X FIRE / XBL / PSN / PS HOME و شبکه های مشابه این ها وجود داره ؟
[h=2]
[/h]اگر وجود داره لطفا در صورتی که اطلاعاتی در باره چگونگی انجام این کار رو دارین بیان کنید .
اگر هم چنین امکانی وجود نداره لطفا دلایلش رو به صورت منطقی ذکرکنید .
[h=2][/h]

سلام به تمام دوستان .

خیلی وقت بود که چنین سوالی داشتم و نمیدونستم از کی بپرسم . این شد که اینجا این تاپیک رو زدم تا درباره اش بحث بشه و بتونی از اطلاعات شما دوستان استفاده کنیم .

سوال : به نظر شما ایا امکان ف--------------------ی-------------------------ل-----------------ت-------------------------ر شدن شبکه های عظیمی مثل steam / X FIRE / XBL / PSN / PS HOME و شبکه های مشابه این ها وجود داره ؟

اگر وجود داره لطفا در صورتی که اطلاعاتی در باره چگونگی انجام این کار رو دارین بیان کنید .
اگر هم چنین امکانی وجود نداره لطفا دلایلش رو به صورت منطقی ذکرکنید .
اصن امکان دار سایتی فیــلتر نشه ؟! :)
همین الانش Steam و Xfire فیــلترن !

xf & steamکه چیلتر هستن، ولی‌ چون برنامه‌هاشون همهٔ سرور‌های مرتبط به سایت رو چک می‌کنه می‌شه با اونا لاگین کرد.
بطور مثل وقتی‌ Mediafireچیلتر بود دانلود رو شروع میکردی بعدا چیلتر شکن (استغفرلله:d:d) رو می‌بستی باز به دانلود ادامه میداد،فکر کنم چون آدرس سرور دانلود یا لاگین با آدرس خود سایت فرق داره واسه اون نمی‌شه جلشنو گرفت. (فقط حدس)

دوستان هیچ کس دیگه ای نیست که بیاد بگه بلاخره این شبکه های ایکس باکس و ps3 رو میتونن ***** کنن یا نمیتونن ؟؟؟

اگه ***** بشن که دهن ملت سرویس میشه . چون جدیدا هم youtube رو انداختن رو xbl برای همین گفتم چونکه یوتیوب پیلتره شاید xbl رو هم پیلتر کنن .

کسی هست که واقعا چیزی بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان هیچ کس دیگه ای نیست که بیاد بگه بلاخره این شبکه های ایکس باکس و ps3 رو میتونن ***** کنن یا نمیتونن ؟؟؟

اگه ***** بشن که دهن ملت سرویس میشه . چون جدیدا هم youtube رو انداختن رو xbl برای همین گفتم چونکه یوتیوب پیلتره شاید xbl رو هم پیلتر کنن .

کسی هست که واقعا چیزی بدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز در ایران هیچ چیزی قابل پیشبینی نیست . اگر بخوان ***** کنند ، میکنند با توجه به این که میتونند سرور های مربوطه رو پیدا کنند و ایپی هاشو کاملا block کنند

اگه بخوان میتونن . Xfire و Steam سایتشونو ***** کردن . IP Address رو که ***** نکردن . اگه IP رو ***** کنن میشه . مثل HTTPS چیزبوک . مدیافایرم سروراش رو ***** که نکرده بودن. سایتشو کرده بودن . ( ولی میتونن سروراشم بکنن )

اگه بخوان میتونن . Xfire و Steam سایتشونو ***** کردن . IP Address رو که ***** نکردن . اگه IP رو ***** کنن میشه . مثل HTTPS چیزبوک . مدیافایرم سروراش رو ***** که نکرده بودن. سایتشو کرده بودن . ( ولی میتونن سروراشم بکنن )

یعنی اینکه اگر بخوان شبکه های کنسولها رو پیلتر کنن فقط راهش اینکه ip سرور رو بلوک کنن ؟؟؟

در این صورت بازم میشه که از طریق و============ی=========پ==========ی=========ان وارد سایت شد یا نه ؟؟؟
اصلا جلوی و============ی=========پ==========ی=========ان رو میتونن بگیرن و اون رو هم بلوک کنن ؟؟

در صورت چنین اتفاقی ایا راه دیگه ای هم هست که وارد اون سایت شد ؟؟

یعنی اینکه اگر بخوان شبکه های کنسولها رو پیلتر کنن فقط راهش اینکه ip سرور رو بلوک کنن ؟؟؟

در این صورت بازم میشه که از طریق و============ی=========پ==========ی=========ان وارد سایت شد یا نه ؟؟؟
اصلا جلوی و============ی=========پ==========ی=========ان رو میتونن بگیرن و اون رو هم بلوک کنن ؟؟

در صورت چنین اتفاقی ایا راه دیگه ای هم هست که وارد اون سایت شد ؟؟
من فک نکنم بشه رو PS3 چیز پی ان گذاشت ! من که نتونستم !

زمانی که خود سایت xbox.com چیلتر بود باز هم مشکلی نبود ولی مثلا چیزی حدود 2 ماه پیش که خواستم از XBL به Face^book وصل شم نمیشد الان هم فکرنکنم بشه به you^tube از XBL وصل شد ولی در کل فکر نکنم بتونن XBL , PSN .... چیلتر کنند

عليرضا جان ميشه ..وي ...پي...ان...ست كرد من خودم كردم و تو فيسبوك با ps3 هم رفتم....
از نوع وي...پي...ات هايي ميشه ست كرد كه نياز به نصب كانكشن خاصي نداره...

سلام .

چه طوری ست کردی ؟؟ اموزشش رو اینجا هم بذار تا بقیه هم استفاده کنن . البته اگه دوست داشتی .

در ضمن یه سوال این و==پ==ی ان رو رو 360 هم میشه ست کرد ؟؟؟
مثلا من الان یه و==پ==ی ان دارم . میتونم رو 360 ست اش کنم ؟؟ چه طوری ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or