شبكه ي نينتندو

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

رئيس نينتندو آقاي Satoru Iwata از شبكه ي نينتندو سخن ميگويد . شبكه اي كه هردو كنسول 3DS و Wii U در آن حضور دارند و ميتوانند از اين شبكه استفاده كنند. بازي هاي قابل دانلود كامل نيز در اين شبكه استفاده خواهند شد. لازم به ذكر است كنسول هاي Wii U حساب هاي شخصي دارند كه مثال اين حساب ها PS3 و XBOX 360 هستند.
"براي Wii U سيستم حساب شخصي را در نظر گرفتيم كه اين سيستم براي آن دسته از كنسول هايي است كه در يك خانواده بين چند نفر تقسيم ميشود. البته اين يك چالشي است كه در حال جنگيدن با آن هستيم و همچنين اين شبكه داراي محتويات مختلف از جمله بازي هاي كامل براي دانلود ميباشد."

بايد منتظر بود و ديد اين شبكه ي آنلاين موفق خواهد بود يا خير.

منبع

يكم سليقه و خلاقيت نذاشتن برای انتخاب اسم و شده مثل PlayStation Network!
مخففش كه می شه NN خود اسم شبكه اش هم كاملا پيش افتاده ست.
از همين اسمش معلومه كه حرف چندانی برای گفتن نداره...بازی های لطيف و فوق العاده هاردكورِ sini controller required رو هم فكر نكنم بشه اصلا آنلاين بازی كرد.

فك نميكنم بتونه خيلي طرفدار پيدا كنه! چون تا وقتي كه شبكه هايي مثل لايو ُ PSN هستش، كسي سراغ Nintendo Network فكر نميكنم بره ! مگه اين گيمرهاي چيني ژاپني ُ اينايي كه كلآ علاقه ي وافري به نينتندو دارن! اسمش هم كه يه اسكي ــه به تمام معنا از روي PSN هستش.

فك نميكنم بتونه خيلي طرفدار پيدا كنه! چون تا وقتي كه شبكه هايي مثل لايو ُ PSN هستش، كسي سراغ Nintendo Network فكر نميكنم بره ! مگه اين گيمرهاي چيني ژاپني ُ اينايي كه كلآ علاقه ي وافري به نينتندو دارن! اسمش هم كه يه اسكي ــه به تمام معنا از روي PSN هستش.
الآن پر فروش ترین کنسول نسل WII ـه, اگر این کنسول شبکه داشت بنظرت موفق نمیشد ؟

يكم سليقه و خلاقيت نذاشتن برای انتخاب اسم و شده مثل PlayStation Network!
مخففش كه می شه NN خود اسم شبكه اش هم كاملا پيش افتاده ست.
از همين اسمش معلومه كه حرف چندانی برای گفتن نداره...بازی های لطيف و فوق العاده هاردكورِ sini controller required رو هم فكر نكنم بشه اصلا آنلاين بازی كرد.
Facepalm

تایتل بــِه از محتوآ.

آخرین ویرایش:
الآن پر فروش ترین کنسول نسل WII ـه, اگر این کنسول شبکه داشت بنظرت موفق نمیشد ؟

اگر از اون اول مثل مايكرو و سوني شبكه داشت، ميتونست موفق تر بشه. من نميگم نينتندو موفق نيست! موفقيتش فقط در زمينه ي فروش كنسول هست. مطمئنآ اگر شبكه راه بندازه؛ جلوي مايكرو و سوني حرفي براي گفتن نداره!

اگر از اون اول مثل مايكرو و سوني شبكه داشت، ميتونست موفق تر بشه. من نميگم نينتندو موفق نيست! موفقيتش فقط در زمينه ي فروش كنسول هست. مطمئنآ اگر شبكه راه بندازه؛ جلوي مايكرو و سوني حرفي براي گفتن نداره!
مهم نیست جلو این دو بتونه حرفی برای گفتن داشته باشه .... مهم اینه که بتونه طرفداراش رو راضی کنه که از این شبکه استفاده کنند که همین موضوع باعث موفقیتش میشه

الان این حرفت خیلی مسخرست :دی کسی که مثلا کنسول Wii U داره، دیگه نمیره که سراغ PSN و LIVE چون اصلا کنسول اونا رو نداره و بطبع میره سمت NN. کلا حرفت غیر منطقی بود :دی

نینتندو همیشه اسلوب و روش خودش رو تو بازار بازی داشته همیشه سیاستهاش با بقیه کلا فرق میکرده پس نمیشه بگیم این طرح شکست میخوره فقط زمان مشخص میکنه پشت این کار چه نوآوری جدید دیگه ای قرار گرفته که نینتندو می خواد اون رو بوجود بیاره البته ممکنه اصلا نو آوری نباشه و فقط یک تقلید باشه که البته از شرکتی مثل نینتندو که همیشه نوآوری داشته این موضوع بعیده.باید صبر کرد و دید تا ریلیس رسمی Wii U تا این پروژه هم بطور کامل و اصلی کار خودش رو شروع کنه اونوقت همه چیز معلوم میشه.

فقط امیدوارم مشکلات وحشتناک 3DS رو نداشته باشه
می خوای به شاپش وصل بشی باید جون بدی تا بعد از 40 بار تلاش یه بار وصل بشه
البته این موضوع واسه یه سری ها اتفاق افتاده و همه گیر نیست ولی بازم خودش یه نقص به حساب میاد

با اینکه اصلا تو نسل از نینتندو و محصولاتش خوشم نمیاد ولی مطمئنی فقط موفقیتش تو زمینه ی فروش کنسول هست ؟ امار فروش Wii Series ها بالای 110 میلیون نسخه هست که حتی از مجموع فروش GTA Series هم بیشتره ( بدون در نظر گرفتن فروش استثنایی Mario Series روی Wii ) . پس کاملا معلومه اگه یه نتورک داشته باشه قشر بسیار وسیع تری نسبت به 360 و PS3 خواهد داشت و موفقیتش کاملا تضمین شدست . تازه همون فروش کنسول هم مشخص میکنه طیف وسیعتری از مخاطب رو نسبت به 360 و PS3 داره .

الان این حرفت خیلی مسخرست :دی کسی که مثلا کنسول Wii U داره، دیگه نمیره که سراغ PSN و LIVE چون اصلا کنسول اونا رو نداره و بطبع میره سمت NN. کلا حرفت غیر منطقی بود :دی

اتفاقا حرفش درسته.

زندگی و حیات شبکه های مجازی این مدلی بسته به تغذیه خوب با بازی های آرکید خلاقانه هست. سیاستی که مایکرو از اول داشت و باعث شد عملا Live خودش تبدیل به یک پلتفرم بشه حمایت همه جانبه از همه بازی های ارکید بود. روندی که سونی هم دنبال مایکرو ان رو ادامه داد.

اما نینتندو بارها اعلام کرده که قصد حمایت از شرکت های کوچیک رو نداره. من نمیگم این شبکه مزخرف هست و یا موارد مشابه اما اساسا نمیتونه با Live و به دنبال ان نسل بعد PSN یعنی SEN رقابت کنه.

این رو هم باید در نظر گرفت که بیشتر مخاطبین PS3 و 360 هستن که دنبال این شبکه ها میرن چون بخشی از بازار نینتندو دست کسایی هست که عملا گیمر نیستن و به طبع این شبکه های جذابیت چندانی براشون نداره. البته نه الزاما.

اتفاقا حرفش درسته.

زندگی و حیات شبکه های مجازی این مدلی بسته به تغذیه خوب با بازی های آرکید خلاقانه هست. سیاستی که مایکرو از اول داشت و باعث شد عملا Live خودش تبدیل به یک پلتفرم بشه حمایت همه جانبه از همه بازی های ارکید بود. روندی که سونی هم دنبال مایکرو ان رو ادامه داد.

اما نینتندو بارها اعلام کرده که قصد حمایت از شرکت های کوچیک رو نداره. من نمیگم این شبکه مزخرف هست و یا موارد مشابه اما اساسا نمیتونه با Live و به دنبال ان نسل بعد PSN یعنی SEN رقابت کنه.

این رو هم باید در نظر گرفت که بیشتر مخاطبین PS3 و 360 هستن که دنبال این شبکه ها میرن چون بخشی از بازار نینتندو دست کسایی هست که عملا گیمر نیستن و به طبع این شبکه های جذابیت چندانی براشون نداره. البته نه الزاما.
ماکان یه چی میگی ها. دوستمون گفت تا وقتی اون شبکه ها هست کسی نمیره سراغ این. خوب این بی ربطه دیگه. مثلا منی که کنسول نینتدو دارم و اصلا هم قصد خرید 360 یا PS3 ندارم، چیکار باید بکنم؟ خوب طبیعتا از شبکه نینتندو استفاده میکنم دیگه. یا من نمیتونم توضیح بدم یا شماها دارید همش جمله رو میپیچونید :دی
اینجا بحث بازی های آرکید و ... نبود. بحث این بود که این سیستم میتونه موفق باشه یا نه. موفقیت این سیستم به ساپورت و امکاناتش بستگی داره. اما از این نظر که بگیم چون LIVE یا PSN هست پس این ناموفقه اشتباهه.

مثلا منی که کنسول نینتدو دارم و اصلا هم قصد خرید 360 یا PS3 ندارم، چیکار باید بکنم؟ خوب طبیعتا از شبکه نینتندو استفاده میکنم دیگه. یا من نمیتونم توضیح بدم یا شماها دارید همش جمله رو میپیچونید :biggrin1:

اقا شما اصلآ يه برداشته ديگه اي از حرف من كردي ! :d منظور من اين بود كه شبكه هاي لايو و PSN در حاي حاظر خيلي بين گيمرها جا افتاده و مطمئنآ اونايي كه اين كنسولها رو دارن، هيچوقت نميرن به خاطر شبكه ي نينتندو، Wii U بخرن! اگر ــم اينكارو بكنن بيشتر به خاطر بازيهاي Fun ــه Wii U اينكارو ميكنن. به طور مثال خود ـه شما مثلآ حاظري شبكه ي نينتندو رو به لايو ترجيح بدي ؟! عمرا ترجيح نميدي :d

منظور من اين بود كه شبكه هاي لايو و PSN در حاي حاظر خيلي بين گيمرها جا افتاده و مطمئنآ اونايي كه اين كنسولها رو دارن، هيچوقت نميرن به خاطر شبكه ي نينتندو، Wii U بخرن! اگر ــم اينكارو بكنن بيشتر به خاطر بازيهاي Fun ــه Wii U اينكارو ميكنن. به طور مثال خود ـه شما مثلآ حاظري شبكه ي نينتندو رو به لايو ترجيح بدي ؟! عمرا ترجيح نميدي :d
برادر من هیچ ادم عاقلی این کار رو نمیکنه :d مگه من که مثلا 360 داشتم به خاطر PSN رفتم PS3 خریدم ؟ خیلی چیزهای دیگه من رو ترغیب کرد که PS3 خریدم ، در کنار اینها PSN هم یکی از Feature های مهمی بود که PS3 داشت . الان هم Wii U رو مسلما کسی فقط به خاطر NN نمیخره ، این یکی از ویژگی هایی هست که در کنار کنسول قرار داره و بازم میگم به خاطر طیف وسیع دارندگان Wii و در اینده Wii U موفقیتش تضمین شدست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or