شایعه شایعه: Witcher 3 در PS4 با رزولوشن 900p و در XO با 720p اجرا میشود،اطلاعاتی از نسخهPC

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
The-Witcher-3-feature-3-672x372.jpg

به تازگی اطلاعات جالبی مربوط به رزولوشن و نرخ فریم عنوان مورد انتظار The Witcher 3 توسط وبسایت روسی Gametech منتشر شده که توجه شما را به آنها جلب می کنم. اما قبل از آن لازم است متذکر شویم هیچ کدام از اطلاعات منتشر شده از سوی سازندگان تایید نشدند.
بر طبق گزارش منتشر شده از سوی وبسایت Gametech، عنوان The Witcher 3: Wild Hunt در زمان اجرا یک کارت گرافیک قدرتمند GTX 780Ti را در بالاترین تنظیمات AA به چالش می کشد، طبق این گزارش نسخه PC این بازی زمانی که بر روی یک کارت گرافیک GTX 780Ti اجرا شود، در بالاترین تنظیمات گرافیکی همراه با 8xMSAA و در رزولوشن 1080p می تواند 35-45 فریم در اختیار بازیکن قرار دهد.
در حالت عادی کارت گرافیک 780Ti با کاهش MSAA می تواند با 60 فریم اجرا شود.

همچنین بر طبق اطلاعات منتشر شده از سوی این وبسایت نسخه PS4 این بازی در رزولوشن 900p و 30 فریم و نسخه XBOX ONE نیز با رزولوشن 720p و 30 فریم اجرا می شود. و جالب است بدانید نسخه کنسولی این بازی به نسبت نسخه PC از پایین ترین تنظیمات گرافیکی استفاده می کند. و طبق ادعای این وبسایت The Witcher 3 در کنسول ها مشابه The Witcher 2 خواهد بود.

همانطور که اعلام شد اطلاعات فوق از سوی سازندگان تایید نشده، CD Projekt RED ممکن است تمرکز بیشتری بر روی بهینه سازی داشته باشد و این بدین معناست که بازی ممکن است به شکل بهتری بر روی پلبتفرم های مقصد اجرا شود .

dsogaming

از الان تفاوتا شروع شد :| ؟ البته شایعه ـست و فرق 1080 . 900P اونقدری زیاد نیست که بتونید خیلی واضح تشخیص بدید ! ( البته نمیگم یکی هستند ) ولی 780TI ... :| خوب من چیکار کنم الان یعنی 760 یا 770 نمیتونن اینو رو 30 تا فول اچ دی با تنظیمات HIGH اجرا کنن :|

با اون عظمتی که این بازی داره باز خوبه 480p نیست

حالا شانس ما بازی متاش 90 به بالا میشه مجبور میشیم شرمنده ی پدر گرامی بشیم:d

نسخه کنسولی این بازی به نسبت نسخه PC از پایین ترین تنظیمات گرافیکی استفاده می کند. و طبق ادعای این وبسایت The Witcher 3 در کنسول ها مشابه The Witcher 2 خواهد بود.

dsogaming
:|

ینی اگر اینطور باشه این بازی برای کنسول بازها کوچکترین ارزشی نخواهد داشت .

البته از ظاهر خبر مشخصه به احتمال خیلی بالا شایعه باشه

چیزی که من یادمه سازنده بازی گفته شما با دیدن گرافیک بازی بر روی نسل بعد شوکه خواهید شد .

قطعا گیمر های کنسولی با دیدن witcher2 شوکه نخواهند شد بلکه بسیار نا امید خواهند شد .

پس یا کل خبر دروغه یا سازنده بازی دروغگو :d انشالله یک سال بعد مشخص میشه

د نسخه کنسولی این بازی به نسبت نسخه PC از پایین ترین تنظیمات گرافیکی استفاده می کند. و طبق ادعای این وبسایت The Witcher 3 در کنسول ها مشابه The Witcher 2 خواهد بود.

شعر ...

:|

ینی اگر اینطور باشه این بازی برای کنسول بازها کوچکترین ارزشی نخواهد داشت .

البته از ظاهر خبر مشخصه به احتمال خیلی بالا شایعه باشه

چیزی که من یادمه سازنده بازی گفته شما با دیدن گرافیک بازی بر روی نسل بعد شوکه خواهید شد .

قطعا گیمر های کنسولی با دیدن witcher2 شوکه نخواهند شد بلکه بسیار نا امید خواهند شد .

پس یا کل خبر دروغه یا سازنده بازی دروغگو :d انشالله یک سال بعد مشخص میشه

البته witcher2 با بالاترین تنظیمات شوکه کننده بود در قیاس با کنسولهای نسل قبل احتمالا منظور اینه شبیه witcher2 با بالاترین تنظیمات هستش شاید

بر طبق گزارش منتشر شده از سوی وبسایت Gametech، عنوان The Witcher 3: Wild Hunt در زمان اجرا یک کارت گرافیک قدرتمند GTX 780Ti را در بالاترین تنظیمات AA به چالش می کشد، طبق این گزارش نسخه PC این بازی زمانی که بر روی یک کارت گرافیک GTX 780Ti اجرا شود، در بالاترین تنظیمات گرافیکی همراه با 8xMSAA و در رزولوشن 1080p می تواند 35-45 فریم در اختیار بازیکن قرار دهد.
در حالت عادی کارت گرافیک 780Ti با کاهش MSAA می تواند با 60 فریم اجرا شود.

همچنین بر طبق اطلاعات منتشر شده از سوی این وبسایت نسخه PS4 این بازی در رزولوشن 900p و 30 فریم و نسخه XBOX ONE نیز با رزولوشن 720p و 30 فریم اجرا می شود. و جالب است بدانید نسخه کنسولی این بازی به نسبت نسخه PC از پایین ترین تنظیمات گرافیکی استفاده می کند. و طبق ادعای این وبسایت The Witcher 3 در کنسول ها مشابه The Witcher 2 خواهد بود.

امیدوارم فقط جوری نشه که بعدا بگن واسه اجرای این بازی روی پایین ترین تنظیمات باید حداقل GTX 580ti داشته باشی!!! :-o

البته witcher2 با بالاترین تنظیمات شوکه کننده بود در قیاس با کنسولهای نسل قبل احتمالا منظور اینه شبیه witcher2 با بالاترین تنظیمات هستش شاید

دقیقا . برای کنسول های قبل اونم نه در قیاس با هر بازی هایی بلکه در قیاس با بازیهای هم سبک گرافیک عالی بود .

اما برای گیمرهایی که کنسول های نسل جدید رو تجربه میکنند نمایش witcher2 با بالاترین تنظیمات گرافیکی بسیار نا امید کننده هستش .

همین الانشم دارن برای witcher 3 ایراد گرافیکی میگیرن بعضی دوستان :d

و طبق ادعای این وبسایت The Witcher 3 در کنسول ها مشابه The Witcher 2 خواهد بود.
اگه میخواست اینجوری باشه که چه نیازی به عرضه رو کنسولای فعلی بود؟ رو همون نسل قبل هم میتونستن اینکارو بکنن :d

از الان تفاوتا شروع شد :| ؟ البته شایعه ـست و فرق 1080 . 900P اونقدری زیاد نیست که بتونید خیلی واضح تشخیص بدید ! ( البته نمیگم یکی هستند ) ولی 780TI ... :| خوب من چیکار کنم الان یعنی 760 یا 770 نمیتونن اینو رو 30 تا فول اچ دی با تنظیمات HIGH اجرا کنن :|

شما نه با 760 و نه با 770 کوچکترین مشکلی در رابطه با اجرای این بازی با کیفیت و فریم خوب نخواهید داشت خیالت راحت.با کم کردن aa فریم تصاعدی بالا میره .تفاوت بین نسخه های مختلف هم فقط در حد اختلاف وضوح نیست. فناوریهایی مثل physx و Fur Tech هم هستند که بار سنگینی رو به gpu تحمیل میکنند که باعث تفاوت بین نسخه پی سی و نسخه های دیگه میشه.به علاوه افکتهای بیشتر گرافیکی .پس دلیل نیاز به 780ti برای اجرای بازی با بالاترین کیفیت و فریم خوب زیادم عجیب نیست.

--------------
فکر نکنم کیفیت نسخه کنسولی در حد پایین ترین تنظیمات نسخه پی سی باشه:-o.این یه کم عجیبه.;که اگه اینجوری باشه...:d

آخرین ویرایش:
این مدل اطلاعات در حد شایعه باقی بمونن بهتره..!! آخه یه شرکت کاربلد مثل CD Project میاد ازین کارا بکنه؟؟اصلا داریم؟؟:-/

780 TI اگه تا اون زمان واقعا بتونه این نرخ فریم بو بده که خیلی خوبه :)) چون تجربه ثابت کرده سیاست شرکتها و تنبلیشون دز اپتیمایز باعث میشه حتی قویترین کارت سال قبل نتونه بازی رو با مکس ستینگ اجرا کنه.
البته کل خبر به نظر من چرتی بیش نیست.کنسول های نسل 8 قدرتشون بیشتر از اینه که بتونن بازی رو در حد Witcher 2 pc به نمایش در بیارن و 100% بهتر از اون رو خواهیم دید.

تو خرید کارت گرافیک یکی از عوامل مهمی که باعث شد سمت انویدیا برم بخاطر همین ویچر3 بود :d
خدا رو شکر که می تونم تو ته تنظیمات بازی کنم و 50 فریمی بگیرم! خوشحالتر اینکه این بازی و انجینش جزو سنگینترین بازی هاست و همین خیالم رو بابت بازی های دیگه هم راحت می کنه!
نسخه های کنسولی هم مطمئنا گرافیکی ارائه می دن که وقتی رو یک تی وی بزرگ بازی می کنی فریاد WOoooOW سر بدی ولی خب رو پی سی متاسافانه نمیشه فریاد WOoooOW سر داد چون تا به اونجا ها وقت نمیرسه و تا اون موقع جان به جان آفرین تسلیم می کنیم :(:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or