شایعه: Microsoft و Sega معرفی‌های بزرگی در راه دارند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی شایعه جذابی از طرف حساب کاربری Sega Bits منتشر شده‌است: شرکت Sega و Microsoft درحال همکاری باهم هستند تا در تابستان امسال عنواین مختلفی را معرفی کنند.

Xbox-Game-Studios-and-Sega.jpg

شرکت مایکروسافت در چند سال اخیر برای گسترش استودیوهای داخلی خود تلاش فراوانی کرده‌است. خرید استودیوهای خوش‌نامی مثل Obsidian و Ninja Theory یکی از این تلاش‌ها به حساب می‌رود، اما بنظر می‌رسد مایکروسافت برنامه‌های بزرگ دیگری را نیز تدارک دیده‌است؛ چرا که شایعه‌ای جدید، به همکاری این شرکت با سگا اشاره دارد.

طبق تصویری که از طریق حساب کاربری Sega Bits لو رفت، در تاریخ 14 جون یک برنامه زنده با محوریت معرفی عناوین انحصاری Xbox Game Studios پخش می‌شود. نکته جالب توجه تصویر لو رفته، دیدن نشان سگا در کنار اکس باکس است که از همکاری این شرکت با مایکروسافت خبر می‌دهد. همچنین، قرار است این برنامه از پلتفرم Mixer به‌طور زنده پخش شود.

تصویری که این اطلاعات را لو می‌داد درحال حاضر حذف شده، اما اگر درست بودن آن را در نظر بگیریم می‌توان احتمال داد اعلام این همکاری، قرار بوده که یکی از معرفی‌های بزرگ کنفرانس مایکروسافت برای E3 2020 باشد؛ اما با کنسل شدن E3 این تصمیم گرفته شده که معرفی و نمایش‌های بزرگ در برنامه‌ای زنده و بدون تماشاگر نشان داده‌شود.

رئیس برند Xbox یعنی آقای فیل اسپنسر پیش‌تر برای بررسی همکاری با استعدادهای ژاپنی و بحث و گفتگو درباره آینده صنعت بازی‌های ویدئویی، به این کشور سفر کرده بود. باید دید در کنار عرضه سرویس گیم‌پس در ژاپن، همکاری‌های دیگری نیز مانند شایعه اخیر صورت می‌گیرد یا خیر. به هرحال، اگر این شایعه درست باشد باید به‌زودی منتظر واکنش مایکروسافت باشیم.

Continue reading...

حالا اگه مایکروسافت هم بیاد با سگا یه همکاری انحصاری داشته باشه باز این دوستان همیشه در صحنه میان بگن وا مصیبتا، وا حسرتا! چک ها مایکروسافت فولان کرد و بهمان و ...؟ یا اینجا اوکی هست و نشون دهنده درک صحیح اسپنسر و تیمشه؟:دی

حالا اگه مایکروسافت هم بیاد با سگا یه همکاری انحصاری داشته باشه باز این دوستان همیشه در صحنه میان بگن وا مصیبتا، وا حسرتا! چک ها مایکروسافت فولان کرد و بهمان و ...؟ یا اینجا اوکی هست و نشون دهنده درک صحیح اسپنسر و تیمشه؟:D

بستگی داره مایکروسافت کدوم یکی از فرنچایزهای مرده سگا رو عین فرشته نجات زنده کنه :دی :-"

حالا اگه مایکروسافت هم بیاد با سگا یه همکاری انحصاری داشته باشه باز این دوستان همیشه در صحنه میان بگن وا مصیبتا، وا حسرتا! چک ها مایکروسافت فولان کرد و بهمان و ...؟ یا اینجا اوکی هست و نشون دهنده درک صحیح اسپنسر و تیمشه؟:D

مایکروسافت همین الان با سگا در ساخت یک بازی انحصاری بزرگ همکاری داره

age of empires 4 با همکاری بین مایکروسافت و استدیو Recil سگا در حال ساخته

همکاری مایکروسافت و سگا چند وقت هست خیلی بیشتر شده و شاید این شایعه درست باشه. از ساخت Halo Wars 2 و Age of Empires IV بگیر تا انحصاری زمانی Phantasy Stars Online 2 (بازارهای غربی) و عرضه سری Yakuza روی ایکس باکس بعد از سال‌ها، اونم مستقیم روی گیم پس. اخیرا هم یه شایعه در مورد یه new IP از یه سازنده بزرگ ژاپنی منتشر شده که ممکنه با این یکی شایعه در ارتباط باشه :D در کل خرید سگا که یه چیز تخیلی هست ولی ساخت انحصاری توسط سگا یا حتی همکاری‌های بیشتر، خیلی دور از ذهن نیست.

مگه نوکیا رو نخریدن؟! به چه دردشون خورد؟! :D
اگه کل سگا رو یهو میخرید کار رُقبا تموم بود! و بار خودشو تا چندین نسل میبست با همین یه حرکت... :D

مگه نوکیا رو نخریدن؟! به چه دردشون خورد؟! :D
اگه کل سگا رو یهو میخرید کار رُقبا تموم بود! و بار خودشو تا چندین نسل میبست با همین یه حرکت... :D
نوکیا رو نخریدن ۲ سال قرارداد تولید انحصاری بستن آخرشم ویندوز موبایلو بیخیال شدن

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

نوکیا رو نخریدن ۲ سال قرارداد تولید انحصاری بستن آخرشم ویندوز موبایلو بیخیال شدن

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
مایکروسافت قسمت موبایل نوکیا رو خرید
اخرش اسم نوکیا رو کنار گذاشت و با اسم خودش زد و بعدش که دیدن نمیتونن با اندروید و ios رقابت کنن کلا بیخیال شدن

• Like
Reactions: Gamer XYZ
بستگی داره مایکروسافت کدوم یکی از فرنچایزهای مرده سگا رو عین فرشته نجات زنده کنه :D :-"

فرنچایز زنده رو هم انحصاری کنه من مشکلی ندارم. کلا نباید عین بچه ها که توپشون رو میگیرن با هر حرکتی نشست زمین گریه کرد.

البته من طبق نظریه خودم دوست دارم یا یه IP ـی که سازنده ریسک ساختش رو نمیکنه به این روش برگرده یا یه IP جدید ساخته بشه، همیشه مخالف انحصاری شدن بازی هستم که به خودی خود منتشر میشه، چون آورده ای برای من گیمر نداره. عین انحصاری شدن TR یا FFVIIR. ولی اگه یه ناشر، حالا سونی باشه یا مایکرو فرقی نداره کمک کنه یه IP قدیمی که مدت ها ازش خبری نیست مثل SH یا موارد مشابه برگرده باید جلوش تعظیم کرد.

• Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or