شایعه شایعه: Mass Effect بعدی Mass Effect 4 نیست

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Mass Effect احتمالا در E3 امسال یک نمایش خواهد داشت. امروز یک Insider به نام Ahsan Rasheed اطلاعاتی درباره نام عنوان بعدی ME داد. طبق گفته های اون عنوان بعدی از این فرانچایز Mass Effect 4 نخواهد بود. نام آن “Mass Effect: _ _nt_ _t” خواهد بود! او جاهای خالی را او به عمد پر نکرده است.
بعد از گفت و گویی در DualShockers، آنها به این نتیجه رسیدند که تنها نامی که هم جاهای خالی را پر می کند هم به ME مربوط می شد “Mass Effect: Contact” هست.
گرچه این شخص سوابق خوبی دارد و Contact با پازل جور در می آيد، اما باید تا تایید رسمی صبر کرد. شما هم می توانید نام احتمالی این عنوان را با پر کردن جاهای خالی حدس بزنید.

منبع

آخرین ویرایش:
اطلاعاتی که لو می ده ( درست یا غلط) جرم نیست؟!

درست یا غلط ـش رو نمیدونم، ولی دیگه داره خیلی خیلی زیاد فکّ میزنه ! تا بحال انقدر اطلاعات درز داده بیرون خیر سرش، آدم نمیدونه کدوم یک از حرف هاش رو باور کنه..
پ.ن: فکر کنم پیش بینی هاش (!) رو به عنوان اطلاعات محرمانه به بیرون (اون هم فقط Gaf و توئیتر خودش ! :d) منتشر میکنه و میگه من Insider ـم ! :) به احتمال زیاد همینکارو میکنه ! جالب تر اینکه سایت هایی مثل Dual Shockers و GamingBolt از اینها ابله تر و نادون تر که اطلاعات این آقا رو به بیرون منعکس میکنند ! شخصا دیگه فکر نمی کردم اینقدر چرب زبونی در بیاره و در مورد هر چیز یه نظری بده ولی انگار ...
دیگه رسما حالم ازش بهم میخوره ! من اگر به جای مُدیر گَف بودم، تا حالا Ban دائم کرده بودمش ! آخه مگر یک نفر چقدر میتونه نفوذ داشته باشه که بخواد این همه اطلاعات به بیرون درز بده ! لاین آپ سونی برای E3 ، حضور The Last Guardian ، رزولیشن اجرایی بازی ها و و و و ..... آدم دیگه نمیدونه کدوم یک از حرف هاش رو باور کنه.. !
این آقای Ahsan Rasheed باید بعد از E3 به شدت مراقب عمه اش باشه:d
صددرصد ! Confirmed ! :d

این تاپیک رو بوکمارک کنید :دی اگه اسم بازی همین باشه که خب مشخصه این بابا واقعا به یه سری اطلاعات دسترسی داره و بعدا میشه رو حرفهاش حساب باز کرد. اگر هم چرت گفته باشه که خب تکلیف مشخصه :دی

این insider ها هم شدن مثل فالگیرا :)) یه چند تا چیز می پرونن خوب معلومه یه چند تاییش درست در میاد ملت هم کف و خون قاطی می کنن و شروع می کنن به پرستششون :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or