شایعه شایعه God of War 3 و Gears of War 2 کریسمس 2008 منتشر میشوند!

rezaigi2004

کاربر سایت
1UP در پست خبری خود اعلام کرد عنوان GOW3 توسط استدیو زیر مجموعه سونی یعنی Santa Monica Studio در دست ساخت میباشد و همچنین عنوان Gears of War 2 توسط Epice برای X360 ـایید شده بود و سازندگان دو طرف در اعلام Report به 1up اعلامکردند بازی در روز عظیم و رویایی و جشن بزرگ که همان کریسمس است سال آینده منتشر میشوند!

godgears.jpg

آخرین ویرایش:
رضا جون ماهم از خدا مونه كه شايعه نباشه
يعني ميشه gears of warرو در اول سال2009 بازي كنيم

-----------------------------------------
اقا به جان مادرم ميدونم يعني كي
به اشتباه به جاي 9
دكمه 8 رو زدم
الان ديدم
بازم شرمنده (تا فردا ميان مارو ميزنن كه تو گفتي 2008)

آخرین ویرایش:
درود
Gears of War 2 که خیلی وقته تائید شده :biggrin1:.

خوب اگه epic هم تائيد نكرده بود ما خودمون تائيد كرده بوديم .

ولي بيشتر اينجاش حال ميده كه يكي دو تا تصوير و تريلر خدا از اين بازي نمايش بدن كه همه ميخكوب بشه .
اخه خيلي دلم ميخواد ببينم واقعا كليفي بي راست گفته كه gears of war فقط چشمه اي از قدرت xbox360 هست يا نه .
بالاخره با gears of war 2 درستي يا نادرستي حرفش معلوم ميشه :laughing:

يه بازی مثل god of war ساختنش به همين راحتيها نيست، حده اقل 2 سال طول میکشه
که سری جديدش بياد بيرون . بعد مگه میشه هنوز هيچی در رابطه با سری 3 اين بازی گفته نشده
يهو بگن سال 2008 مياد بيرون
خبر 100% fake هست. آدم بعضی اوقات يه مقدار فکر بکنه میتونه خبر واقعی رو از دروغين تشخيص بده
تازه کار کردن روی ps3 مسلماً خيلی کار میخواد . god of war 2 روی ps2 چند سال طول کشيد ساختنش بعد چطور آخه ممکنه اين بازی يک ساله بياد بيرون اونم بازی به اين بزرگی
اگر سری جديد اين بازی در دسته ساخت باشه شک نکنيد که اين بازی از 2009 زودتر بيرون نمیاد

و سازندگان دو طرف در اعلام Report به 1up اعلامکردند بازی در روز عظیم و رویایی و جشن بزرگ که همان کریسمس است سال آینده منتشر میشوند!
اينارو 1Up نگفته اينا شايعات اين ماه مجله EGM هستند.

يه بازی مثل god of war ساختنش به همين راحتيها نيست، حده اقل 2 سال طول میکشه
که سری جديدش بياد بيرون . بعد مگه میشه هنوز هيچی در رابطه با سری 3 اين بازی گفته نشده
يهو بگن سال 2008 مياد بيرون
خبر 100% fake هست. آدم بعضی اوقات يه مقدار فکر بکنه میتونه خبر واقعی رو از دروغين تشخيص بده
تازه کار کردن روی ps3 مسلماً خيلی کار میخواد . god of war 2 روی ps2 چند سال طول کشيد ساختنش بعد چطور آخه ممکنه اين بازی يک ساله بياد بيرون اونم بازی به اين بزرگی
اگر سری جديد اين بازی در دسته ساخت باشه شک نکنيد که اين بازی از 2009 زودتر بيرون نمیاد
god of war III ساختش از خیلی وقت پیش شروع شده بود اینطور که من شنیده بودم بعد از ساخت gow1 دیوید جفی رفت تو کار gow3 برای ps3 و کری بارلوگ رفت تو کار gow2 روی ps2 و بعد از gow2 یکی دیگه از استودیو ready at down (اسمشو نمیدونم!) رفت تو کار gow:chains of olympus برای psp و روی هردوی این پروژه ها دیوید جفی نظارت داره
به نظر من gow3 مارس 2009 یا 2010 میاد

من کجا گفتم 1UP گفته گفتم در پست خبر حتما لینک زیر رو EGM پست کرده یا 1UP با گیر دادن الکی چی عاید شما میشه!؟

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3163790
+من الكي به كسي گير ندادم ، اگر هم يه موقع گير ميدم به يه موضوع قصد توهين به طرف مقابل يا ناراحت كردنشو ندارم فقط ميخوام اشكال موضوع اصلاح بشه
شما خودت يه بار خبري رو كه نوشتي بخون:
و سازندگان دو طرف در اعلام Report به 1up اعلامکردند
اين يعني اينكه Epic و Santa Monica Studio به 1UP اعلام كردند.
حتما لینک زیر رو EGM پست کرده یا 1UP
1Up به نقل از EGM نوشته!
Another month, another batch of rumors from EGM's Quatermann
ماه ديگر و يك مشت شايعات ديگر از سوي EGM

آخرین ویرایش:
من الكي به كسي گير ندادم.
شما خودت يه بار خبري رو كه نوشتي بخون:

اين يعني اينكه Epic و Santa Monica Studio به 1UP اعلام كردند.

1Up به نقل از EGM نوشته!
Another month, another batch of rumors from EGM's Quatermann
ماه ديگر و يك مشت شايعات ديگر از سوي EGM

در هر صورت فرقی نداره!

البته EGM هم مال 1up هست به هر حال...(يا 1up ما egm هست... يا صاحبشون يكيه...)

درود
god of war III ساختش از خیلی وقت پیش شروع شده بود اینطور که من شنیده بودم بعد از ساخت gow1 دیوید جفی رفت تو کار gow3 برای ps3 و کری بارلوگ رفت تو کار gow2 روی ps2 و بعد از gow2 یکی دیگه از استودیو ready at down (اسمشو نمیدونم!) رفت تو کار gow:chains of olympus برای psp و روی هردوی این پروژه ها دیوید جفی نظارت داره
به نظر من gow3 مارس 2009 یا 2010 میاد
تا جائی که خبرها رو دنبال میکنم دیوید جفی داری روی ایندیانا جونز 2007 کار میکنه :cheesygri.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or