شایعه شایعه:CRYSIS بر روی کنسول ها می آید.

• Thread starter Thread starter kane
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

kane

کاربر سایت
سلام!
بر طبق منبع PSU ,
Crytek برنامه ای داره مبنی بر انتشار CRYSIS WARHEAD بر روی XBOX 360 در Q4 2008 - Q1 2009 و در ادامه در محدوده ی تاریخیه Q1-Q2 2009 برای PS3 خواهد آمد.

منبع ما شرح داد که تیم CRYTEK در حال تمرکز و و گذاشتن وقت برای فراگیری و استفاده از پردازشگر های PS3 هست تا بتونه TEXTURE ها و AI و ... رو در این نسخه بهبود بده.

crysis_image.jpg

اینها شایعات طولانی ای هست که CRYSIS بر روی کنسول ها منتشر بشه و با شایعات گذشته میشه 50 به 50 هست که Warhead expansion بر روی کنسول ها بیاید.
پس باید صبر کنیم و منتظر آپدیت های جدید باشیم تا همه چیز مشخص شود.
ببخشید اگر کمی و کاسته ای در متن خبر یا این شایعه بود

احتمالش خیلی کمه.
ولی لعنت بهشون اگه بیاد!!!
این همه آدم رفتن میلیونی خرج سیستمشون کردن فقط بره این بازی. حالا یادشون افتاده رو کنسول بیارن؟:mad:
البته اگه بیاد صد در صد رو Very high نمیتونن بیارنش. خیلی باشه نزدیک به High.

ممنون.
توضیحات مختصر و مفید بود.
البته این شایعه تا حدود زیادی از مشکلات مالی بوجود امده برای CRYTEK سرچشمه میگیره که دلیلش هزینه های بالای تولید CRYSIS و CRYSIS WARHEAD و تک پلتفرمی بودن اونها بوده و هست.
البته CRYTEK فکر میکنم در اوکراین هم یک استدیو تاسیس کرده و در اونجا روی یک عنوان سوم شخص تحت CRY ENGINE 2.0 کار میکنه که قطعا تک پلتفرمی نخواهد بود پس میتونه این موضوع و شایعات مربوط به یک IP جدید باشه نه CRYSIS.
البته میشه گرافیک بازی رو با کمی دخل و تصرف برای کنسولها OPTIMIZE کرد ولی رسیدن به گرافیک اصلی نسخه PC در اخرین تنظیمات بعید بنظر میرسه خصوصا از نظر میزان رمی که بازی نیاز داره.
در کل عرضه یه عنوان جدید از ابتدا به صورت مالتی پلتفرم و با نسخه بهبود یافته CE2.0 در سال 2009 خیلی معقولانه تر از عرضه CRYSISی هستش که بزرگترین نقطه قوتش گرافیکش بود و نمیشه اون گرافیک رو کاملا در pC پیاده کرد.(در مورد WARHEAD هم که با بهبودهای گرافیکیی که داشته همین که سخت افزار قویتری نمیخاد خودش خیلیه چه برسه به اینکه بخاد برای کنسولها بیاد که واقعا تهه شایعست حتی با مشکلات مالی CRYTEK)

شاید واسه کنسول بیاد ولی با گرافیک خیلی پایینتر و محیط کوچیکتر از PC

اگه هم بیاد شاه رگ یرلی سوات تو حالت Maximume Armor میزنم :mad:

درود
کل خبر یه طرف، این یه تیکه م یه طرف LOL
منبع ما شرح داد که تیم CRYTEK در حال تمرکز و و گذاشتن وقت برای فراگیری و استفاده از پردازشگر های PS3 هست تا بتونه TEXTURE ها و AI و ... رو در این نسخه بهبود بده.
به جای اینه بازی به این توپی رو با یک پرت داغون به *** بکشن، بهتره یه بازی جدید مخصوص کنسولها درست کنن.

مطمئن باشید شایعه است به هیج وجه سازندگان Crysis حاضر نمی شن اعتباری که نسخه PC براشون کسب کرده رو از بین ببرن کنسولها نمی تونن قدرت بازی رو نشون بدن خودشون رو خراب نمی کنن

100 درصد براي كنسول ها مياد شك نكنيد چون اونا اول جنبه مالي رو ملاك قرار ميدن

شايد با گرافيك ضعيف تر:blushing:

به نظر من اگه بیاد مثل بازی Half-life 2 روی Xbox 1 به شکست میخوره
به احتمال قوی دوباره مثل Half-life 2 با تمامexpansion که تا کنسول های بعدی برای بازی منتشر بشن برای اون کنسول ها میاد

من سعی کردم با استدلال منطقی حرف بزنم حتی حرف فریدون هم منطق خودشو داشت!:
به جای اینه بازی به این توپی رو با یک پرت داغون به *** بکشن، بهتره یه بازی جدید مخصوص کنسولها درست کنن.
ای تو اون ذاتت فریدون!
ببین میتونی یه پای فن بویارو اینجا هم باز کنی!!!:laughing:

یعنی نوشته من ارزش خوندن نداشت که همون حرفارو تکرار میکند؟
تا این رویه هست چه توقعی برای پیشرفت فروم دارید.
امیدوارم کسی ناراحت نشه من فقط قصدم راهنمایی بوده و هست.اصلا سعی میکنم کمتر پست توضیحی بدم.
اگر هم برای کنسولها بیاید گرافیک پایینی دارد
چون اصلا کنسولها از DirectX 10 پشتیبانی نمی کنند
دوست عزیز این از اون حرفا بودا !؟!
محدودیت کنسولها در استفاده از DirectX نیست چون اصولا API مورد استفاده در کنسولها به غیر از XBOX که مال خود مایکروسافته DirectX نیست!(البته از همون ساختار تغریبی استفاده میکنن) بلکه مشکل در محدودیت حافظه و قدرت سخت افزاری معمولی اونهاست.
البته از اون طرف ثابت بودن سخت افزار کنسولها باعث میشه هماهنگ و OPTIMIZE کردن بازی با سخت افزارشون راحت تر از PC باشه.

آخرین ویرایش:

باز بحث اين كه كنسول ها توان كشش و... ندارند رو كشيديد وسط بابا بيخيال بشيد ديگه همه جا ثابت شده كه Crysis در VH بر روي كنسول ها ممكن نيست حالا باز هم مياد ميگيد اره اگرم بياد روي VH نمياد و...!؟

البته بجز چندتا ***** كه از DX10 استفاده شده بقيه اش هم مربوط به DX9 هستند حتي توي همين Crysis كه فايل بود كه اگر دانلود ميكردي تو پوشه بازي ميريختي حالت VH كه مثلا مربوط به DX10 بود وا مي شود و بچه ها هم توي تاپيكش عكس هايي بين مقايسه نسخه 9 و 10 گذاشتند و ديدن كه تقريبا شباهت ها بسيار پايين درضمن چه ربطي به DX داره مسئله اصلي اينجا رم هست ...

يعني شماها واقعا فكرميكنيد كه قدرت Xbox360 و PS3 در همين حدي هست كه الان داريم ميبينيم؟؟؟؟؟؟
شما مطمئن باشيد كه اگر Crysis براي كنسول بياد كه اميدوارم بياد 100% ميتونين رو Very High بازي كنين.
اين گرافيكي كه الان داريم رو كنسول ميبينيم هنوز 60% قدرتش هست.لطفا قضاوت غيره منطقي نكنيد.
بازي Far Cry 2 كه گرافيكش از Crysis بالاتره قراره براي كنسول ها هم عرضه بشه كه گرافيكش در كنسول مطمئنا در كنسول بالاتره

میاد.خوبم میاد.تا مشتی بر دهن پی سی باز ها باشه:laughing:.

میاد.خوبم میاد.تا مشتی بر دهن پی سی باز ها باشه:laughing:.
سلام
نمیاد. اصلا هم نمیاد تا شما کنسولیا همچنان تو کف بمونید.;)
یا علی مدد

يعني شماها واقعا فكرميكنيد كه قدرت Xbox360 و PS3 در همين حدي هست كه الان داريم ميبينيم؟؟؟؟؟؟
شما مطمئن باشيد كه اگر Crysis براي كنسول بياد كه اميدوارم بياد 100% ميتونين رو Very High بازي كنين.
اين گرافيكي كه الان داريم رو كنسول ميبينيم هنوز 60% قدرتش هست.لطفا قضاوت غيره منطقي نكنيد.
بازي Far Cry 2 كه گرافيكش از Crysis بالاتره قراره براي كنسول ها هم عرضه بشه كه گرافيكش در كنسول مطمئنا در كنسول بالاتره
الان داشتم COD4 ميزدم ييهو ياد اين مسئله افتادم :biggrin1:
البته اين كه هيچ وقت ممكن نيست يك بازي مثل Crysis روي VH براي كنسول ها بياد شكي نيست اصلا غير ممكنه البته هر غير ممكني هم ممكنه !!!
بگذريم :
ببينيد چندتا مسئله است كه باعث ميشه من يكي اميدوار باشم اگر بازي روزي روزگاري نسخه كنسولي هم داشت كه شك دارم نسخه كنسولي در كار باشه ، يك كم بهتر از high در كامپيوتر باشه چرا!؟
همه ميدونيم سخت افزار كنسول ها چيه و ديگه همه با هاش آشنايي دارند پس اينجا ميشه از تمامي قدرت هاي يك كنسول استفاده كرد چرا!؟ چون كنسول ها تفاوت ندارند همه X360 ها X360 هستند رم مشخص دارند و گرافيك و سي پي يو مشخصي هم دارند اين بزرگترين حسن يك كنسول نسبت به كامپيوتر ، مثلا وقتي يك بازي گفته ميشه روي 8800 بر روي PC بهترين كيفيت رو ميده صرفا دليل نميشه بگيم كه پس نسخه كنسولي پايين تر خواهد شد چون سازندگان نمي تونند كل بازيشون رو با مثلا 8800 سازگار كنند چرا كه همه PC باز ها 8800 ندارند ولي در مقابل اون ها مي تونند كاملا خودشون رو با سخت افزار يك كنسول هماهنگ كنند اين يكي از دلايل به نظرم.

دليل دوم وجود سيستم عامل متاسفانه الان خيلي چيز هاش يادم رفته ولي چند وقت پيش يك مقاله ميخوندم درباره بازي هايي نظر G.O.W و COD4 كه چرا همون كيفيت كنسول رو وقتي ميخوان در PC بگيرند نيازمند سخت افزاري بالا تر از يك كنسول هستند.
سيستم عامل بخش مهمي از سي پي يو ، رم و... شما رو استفاده مي كنه و در كنار اون بازي هايي كه قرار در PC اجرا بشند يك راست به سراغ سي پي يو نميرند بلكه از طريق سيستم عامل هست كه توسط CPU پردازش مي شند اما در كنسول ها اينجوري نيست سيستم عاملي وجود نداره پس يك بازي به طور مستقيم به سراغ CPU ميره و پردازش صورت ميگيره اين وسط واسطه اي نيست همين طور كه ميدونيد واسطه ها اصولا مقداري رو براي خودشون بر ميدارند حالا چه توي دنياي واقعي و چه مجازي سيستم عامل هم همين ماجرا رو داره اگر يك بازي صرفا رم 1 گيگ نيازه داره دليل نميشه كه واقعا نيازمند رم 1 گيگ باشه شايد براش 512 مگ هم كافي باشه نمونه بارز اين مسئله رو هم مي تونيد در انتخاب سيستم عامل خودتون ببينيد در بيشتر بازي هاي امروزي دو مورد وجود داره مثلا :
Windows XP:

· RAM: 1.0 GB

Windows Vista:

· RAM: 1.5 GB
همين طور كه ميبينيد يك بازي Crysis در XP نيازمد 1 گيگ رم در حالي كه در Vista نيازمند 1.5 گيگابايت رم هست.
و حتي در CPU :
Windows XP:

· CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2.0 GHz
or higher

Windows Vista:

· CPU: Intel P4 3.2 GHz / AMD Athlon 3200+ / Intel Core 2.2 GHz
or higher
اين هم همين طور كه ميبينيد بين CPU در دو ويندوز XP و Vista تفاوت وجود داره.

خلاصه مطلب اين كه سيستم عامل ها نقش مهمي رو در مقدار رم و CPU يك بازي ايفا مي كنند و نبود سيستم عامل بر روي كنسول ها و پردازش كامل بازي بدو واسطه توسط CPU باعث ميشه مقدار سيستم مورد نياز يك بازي در كامپيوتر و يك كنسول تفاوت چشمگيري داشته باشه التبه اين دليل نميشه كه حتما Crysis بر روي Very High مياد اين رو من فقط گفتم بدونيد كه صرفا چون بازي روي كامپيوتر 1 گيگ رم ميخواد و كنسول ها 512 مگ بيشتر ندارند دليل بر اين نيست كه ممكن نيست روي يك كنسول بياد.

پ.ن : من اين ها رو نگفتم كه الان بعد از من يكي بياد پستم رو نقل قول كنه بگه ممكن نيست Crysis بتونه روي كنسول ها بياد! حتي در حالت متوسط ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or