يعني شماها واقعا فكرميكنيد كه قدرت Xbox360 و PS3 در همين حدي هست كه الان داريم ميبينيم؟؟؟؟؟؟
شما مطمئن باشيد كه اگر Crysis براي كنسول بياد كه اميدوارم بياد 100% ميتونين رو Very High بازي كنين.
اين گرافيكي كه الان داريم رو كنسول ميبينيم هنوز 60% قدرتش هست.لطفا قضاوت غيره منطقي نكنيد.
بازي Far Cry 2 كه گرافيكش از Crysis بالاتره قراره براي كنسول ها هم عرضه بشه كه گرافيكش در كنسول مطمئنا در كنسول بالاتره
الان داشتم COD4 ميزدم ييهو ياد اين مسئله افتادم :biggrin1:
البته اين كه هيچ وقت ممكن نيست يك بازي مثل Crysis روي VH براي كنسول ها بياد شكي نيست اصلا غير ممكنه البته هر غير ممكني هم ممكنه !!!
بگذريم :
ببينيد چندتا مسئله است كه باعث ميشه من يكي اميدوار باشم اگر بازي روزي روزگاري نسخه كنسولي هم داشت كه شك دارم نسخه كنسولي در كار باشه ، يك كم بهتر از high در كامپيوتر باشه چرا!؟
همه ميدونيم سخت افزار كنسول ها چيه و ديگه همه با هاش آشنايي دارند پس اينجا ميشه از تمامي قدرت هاي يك كنسول استفاده كرد چرا!؟ چون كنسول ها تفاوت ندارند همه X360 ها X360 هستند رم مشخص دارند و گرافيك و سي پي يو مشخصي هم دارند اين بزرگترين حسن يك كنسول نسبت به كامپيوتر ، مثلا وقتي يك بازي گفته ميشه روي 8800 بر روي PC بهترين كيفيت رو ميده صرفا دليل نميشه بگيم كه پس نسخه كنسولي پايين تر خواهد شد چون سازندگان نمي تونند كل بازيشون رو با مثلا 8800 سازگار كنند چرا كه همه PC باز ها 8800 ندارند ولي در مقابل اون ها مي تونند كاملا خودشون رو با سخت افزار يك كنسول هماهنگ كنند اين يكي از دلايل به نظرم.
دليل دوم وجود سيستم عامل متاسفانه الان خيلي چيز هاش يادم رفته ولي چند وقت پيش يك مقاله ميخوندم درباره بازي هايي نظر G.O.W و COD4 كه چرا همون كيفيت كنسول رو وقتي ميخوان در PC بگيرند نيازمند سخت افزاري بالا تر از يك كنسول هستند.
سيستم عامل بخش مهمي از سي پي يو ، رم و... شما رو استفاده مي كنه و در كنار اون بازي هايي كه قرار در PC اجرا بشند يك راست به سراغ سي پي يو نميرند بلكه از طريق سيستم عامل هست كه توسط CPU پردازش مي شند اما در كنسول ها اينجوري نيست سيستم عاملي وجود نداره پس يك بازي به طور مستقيم به سراغ CPU ميره و پردازش صورت ميگيره اين وسط واسطه اي نيست همين طور كه ميدونيد واسطه ها اصولا مقداري رو براي خودشون بر ميدارند حالا چه توي دنياي واقعي و چه مجازي سيستم عامل هم همين ماجرا رو داره اگر يك بازي صرفا رم 1 گيگ نيازه داره دليل نميشه كه واقعا نيازمند رم 1 گيگ باشه شايد براش 512 مگ هم كافي باشه نمونه بارز اين مسئله رو هم مي تونيد در انتخاب سيستم عامل خودتون ببينيد در بيشتر بازي هاي امروزي دو مورد وجود داره مثلا :
Windows XP:
· RAM: 1.0 GB
Windows Vista:
· RAM: 1.5 GB
همين طور كه ميبينيد يك بازي Crysis در XP نيازمد 1 گيگ رم در حالي كه در Vista نيازمند 1.5 گيگابايت رم هست.
و حتي در CPU :
Windows XP:
· CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2.0 GHz
or higher
Windows Vista:
· CPU: Intel P4 3.2 GHz / AMD Athlon 3200+ / Intel Core 2.2 GHz
or higher
اين هم همين طور كه ميبينيد بين CPU در دو ويندوز XP و Vista تفاوت وجود داره.
خلاصه مطلب اين كه سيستم عامل ها نقش مهمي رو در مقدار رم و CPU يك بازي ايفا مي كنند و نبود سيستم عامل بر روي كنسول ها و پردازش كامل بازي بدو واسطه توسط CPU باعث ميشه مقدار سيستم مورد نياز يك بازي در كامپيوتر و يك كنسول تفاوت چشمگيري داشته باشه التبه اين دليل نميشه كه حتما Crysis بر روي Very High مياد اين رو من فقط گفتم بدونيد كه صرفا چون بازي روي كامپيوتر 1 گيگ رم ميخواد و كنسول ها 512 مگ بيشتر ندارند دليل بر اين نيست كه ممكن نيست روي يك كنسول بياد.
پ.ن : من اين ها رو نگفتم كه الان بعد از من يكي بياد پستم رو نقل قول كنه بگه ممكن نيست Crysis بتونه روي كنسول ها بياد! حتي در حالت متوسط ...