شایعه>2K Boston: در حال ساخت BioShock برای PS3 هستیم!

rezaigi2004

کاربر سایت
در اعلام پست کاری 2K Boston اعلام شده این استدیو در حال کار و پایه ریزی ساخت عنوان BioShock برای کنسول PS3 میباشد منتظر واکنش ها میمانیم!

2kbostonlogo.JPG

آخرین ویرایش:
:eek: چه اتفاقهایی که نمی افته . تا الان میگفتن این بازی تو خواب برای ps3 میاد اما الان اعلام شد . الان 360 ها میان میگن شایعه است یا حالا یه bioshock چیزی نیست .

:eek: چه اتفاقهایی که نمی افته . تا الان میگفتن این بازی تو خواب برای ps3 میاد اما الان اعلام شد . الان 360 ها میان میگن شایعه است یا حالا یه bioshock چیزی نیست .

من فن نیستم ها با توجه به پستت اما متاسفانه فعلا باید به صورت شایعه به این قضیه نگاه کرد و هست چون ناشر باید بیاد حرف بزنه!

این Bioshock که از همون اول هم تابلو بود برای PS3 میاد. اگه مایکروسافت اقدام خاصی نکنه احتمال اومدنش خیلی خیلی بالاس.

این حرف آریا جان هم درسته و باید منتظر واکنش های ماکرو موند.

این Bioshock که از همون اول هم تابلو بود برای PS3 میاد. اگه مایکروسافت اقدام خاصی نکنه احتمال اومدنش خیلی خیلی بالاس.چون مثل خیلی بازیهای دیگه بازی ای نیست که مثلآ توی نسل قبل برای فلان کنسول اومده باشه. یه IP کاملآ جدیده و هیچ چیزی ازش بعید نیست.

ببخشید نه رضا جان شما شناخته شده ای و هر کی و قبول نداشته باشم شمارو قبول دارم فن نیستی . منم کلمه شایعه رو ندیدم اما در هر صورت اگه در خود سایت شرکت زده باشه نمیشه گفت شایعه باید صبر کرد دید چه میشود .

مايكروسافت مطمئنا واي نميسه كه يكي از بهترين بازي هاي 360 از انحصارش خارج بشه ! اين همه پول ميده اينم روش ! :cheesygri

اگه نده و عرضه بشه فکر نکنم استاندارد نسخه PS3 در حد PC-XBOX360 باشه :cheesygri:cheesygri;);)گرچه اول شخص هیچ کنسولس به پای Pc نمیرسه بلا استثنا Halo3 یا :love:Kill Zone 2

به نظر منم ارزش میاد پایین حالا هر چی باشه اگه mgs 4 هم برای 360 بیاد بد میشه هر بازی باید در انحصار کنسول خودش باشه . شاید به فروش کنسولها کمک کنه اما موجب خز شدن بازی میشود .

فکر کنم این Bioshock و دیگه همه بازی کرده باشن.حتی اونایی هم که PS3 دارنو بحساب سونی فن بویی هستن هم بازی کردن!
بهر حال فکر کنم دیگه کسی نمونده بره این بازیو بخره (یعنی بازم بخره بازی کنه!)

پ.ن: من همیشه گفتم، اگه ته دیگ میخواین برین پیش مایکروسافت اگه چیزی مونده باشه کوتاهی نمیکنه! :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or