شایعه: خرید نوکیا توسط مایکروسافت

Timeless One

Gemina Martia Victrix
Loyal Member
به نقل از guardian :

شایعاتی شنیده میشه که مایکروسافت برای خرید نوکیا در حال مذاکره با این شرکت است. این شایعه ابتدا توسط Eldar Mutazin منتشر شده. ایشون سال قبل اعلام کرده بودند که نوکیا و MS در حال مذاکره برای استفاده از WP هستند. درست زمانی که همه فکر میکردند که نوکیا بدون هیچ تردیدی فقط سیمبین را دنبال خواهد کرد. همچنین ایشون در جولای 2010 هم به خاطر لو دادن اطلاعات نوکیا مورد شکایت این شرکت قرار گرفت. در آخرین پیش بینی هم ایشون گفته بودند که نوکیا ، Ovi را تعطیل میکند. امری که چند روز قبل به وقوع پیوست. و حالا هم که خرید نوکیا توسط مایکروسافت به صورت شایعه اعلام شد.
آقای Mark Squires مدیر قسمت انگلیس نوکیا در تویتر گفت: "خود به طور حتم ما در مورد این شایعات هیچ نظری نداریم (رد نکردن شایعه) اما باید اعلام کنیم که شایعات Eldar Mutazin ظاهرا کمتر به درستی نزدیک میشه"

خلاصه تحلیل guardian در مورد این موضوع:

ارزش نوکیا در حال حاضر 32 میلیارد دلار است. ارزشی که چند روز قبل از اعلام همکاری نوکیا و MS در حدود 44 میلیارد دلار بود.

سهام امسال نوکیا
nokia_since_2011.png

از 2009
nokia_since_2009.png

از 2006
nokiasince_2006.png

بعد از WP و خرید Skype به نظر میرسد که مایکروسافت برنامه بزرگی را برای قسمت موبایل آغاز کرده. که همه به دنبال کسب سود بیشتر بود. درست برعکس نوکیا که تمام برنامه های اخیرش تا قبل WP کوجب ضرر برای این شرکت شده بود. اگر مایکروسافت بزرگترین شرکت موبایل دنیا را بخرد ، دو تا از کمپانی هایی که ضرر هستن را هم خریده یعنی Navteq که زیر سایه گوگل ناپدید شده و NSN که از سونی اریکسون عقب افتاده. اما در کل این حرکت و خرید نوکیا باعث درآمد و سود بیشتر برای MS خواهد شد. هرچند که MS امکان دارد این دو کمپانی پر ضرر را به طور جداگانه بفروشد.
این حرکات تاثیرات زیادی بر روی سهام دو شرکت دارد که مطمئنن باید قبل از خرید بررسی شوند.
اما خب این استراتژی میتواند موفق باشد. بعد از خرید Skype که از تمام برنامه های این سبک بر روی تلفن های هوشمند استفاده میشود ، این حرکت نیز میتواند جهشی برای مایکروسافت در مقابل اپل و گوگل باشد و حتی با توجه به بزرگی این حرکت، احتمال اینکه مایکروسات بتواند دو شرکت رقیب را شکست هم بدهد، در دراز مدت دور از ذهن نیست. و این ادغام یک حرکت قدرتمندانه میتواند باشد.
یادآوری میشود که اپل با تولید سخت افزار از انزوا در آمد و حالا مایکروسافت با توسعه قسمت سخت افزار خود میتوان به بزرگترین کمپانیه نرم افزار-سخت افزار کامپیوتری و موبایلی تبدیل شود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
هر کاری کنه به نظر من بازار موبایل رو نمی تونه مثه قبل قبضه کنه . زیاد هم تقلا کنه همینو از دست میده . با خاص کردن خودش میتونه یه فن بیس خوب برا محصولاتش مثه اپل درست کنه اما کلا بخاطر سیاست گوگل در مورد آندروید نمی تونه جلوشو بگیره :دی
البته تمام این ها تحلیل منه و ممکنه من قسمتی از قضیه رو نبینم .

هر کاری کنه به نظر من بازار موبایل رو نمی تونه مثه قبل قبضه کنه . زیاد هم تقلا کنه همینو از دست میده . با خاص کردن خودش میتونه یه فن بیس خوب برا محصولاتش مثه اپل درست کنه اما کلا بخاطر سیاست گوگل در مورد آندروید نمی تونه جلوشو بگیره :biggrin1:
البته تمام این ها تحلیل منه و ممکنه من قسمتی از قضیه رو نبینم .
به نظر من که اگه با هم دست به یکی کنن خیلی کارا میتونن بکنن ! :دی نوکیا که تجربه فوق العاده ای در زمینه موبایل داره , توی بازی های موبایلی هم با دو نسخه N-Gage چیزای خوبی یاد گرفته. اون طرف هم مایکروسافت توی کار سیستم عامل و نرم افزار هست و مجموع این دو تا خوب چیزی از آب درمیاد ! :دی

چند روز پیش نوکیا اعلام کرده بود که پشتیبانی از سیمبین رو متوقف میکنه و میره برای ویندوز موبایل. حالا باید منتظر موند و دید.

به نظر من که اگه با هم دست به یکی کنن خیلی کارا میتونن بکنن ! :دی نوکیا که تجربه فوق العاده ای در زمینه موبایل داره , توی بازی های موبایلی هم با دو نسخه N-Gage چیزای خوبی یاد گرفته. اون طرف هم مایکروسافت توی کار سیستم عامل و نرم افزار هست و مجموع این دو تا خوب چیزی از آب درمیاد ! :دی
نوکیا داره همینجور فروش محصولاتش افت می کنه . درصد زیادی از بازار رو تو این 2 3 ساله وا داده .
به نظر من ماکرو میخواد بزنه تو خط یه چیز جدید نه موبایل . تو موبایل باید همینو که داره یه جورایی حفظ کنه چون شدید آندروید داره پیشرفت می کنه . ویندوز موبایل رو هر کاریش کنه پولیه :d مگر این که open Source ـش کنه . میدونی اکثرا گوشیاشونو دستکاری می کنن . ویندوز انعطاف پذیر نیست زیاد در قبال اینجور مسائل :دی رابط کاربریشم خیلی خداوکیل برای یه موبایل ناراحت ِ :d

نوکیا تو رقابت با گوشی های لمسی واقعا گندشو در آورده اون از n900 که آبروی نوکیا رو برد نوکیا فقط چوب اسمش رو داره میخوره به نظر من تو این چند ساله من چیزی ازش ندیدم واقعا مسخره ترین گوشی هارو داره تولید میکنه n97 که نوبرشو آورده.:d همون بهتر که بفروشن برن پی کارشون لااقل ماکرو میتونه از اسمش دفاع کنه

من n8 دارم و عاشقشم! چون نیازم رو به عنوان یه گوشی برطرف میکنه. بگذریم! منتها این خبر خیلی وقت پیش تو GSM به یه شکل دیگه نوشته شده بودکه نوکیا با ماکروسافت قرارداد بسته بود.....!!!

نوکیا انصافا دیگه اون نوکیای قبل نیست.زمان N70 تا N95 نوکیا بهترین سیستم عامل و قویترین سخت افزار ها را داشت.اما حالا با گوشی هایی مثل N97 می خواست با iPhome 3GS یا گوشی های آندروید رقابت کنه و حالا هم با N8 یا E7 می خواد با Galaxy s -iPhone 4G - Desire HD -.....رقابت کنه.برنده این رقابت دیگه نوکیا نیست!:d
این را از تجربه شخصی میگم.من ترتیب گوشی هایی که داشتم این طوری بود:
N95 8GB-5800-N97-N8-Galaxy S
مثلا Galaxy S خیلی بهتر از N8 است.سیستم عامل کند و خسته کننده سیمبین 3 کجا و آندروید کجا!سخت افزار هم به غیر دوربین 12 هیچ برتری خاصی در N8 نمی شه پیدا کرد.در حالی که Galaxy S خیلی وقت قبل از N8 وارد بازار شده بود و الان Galaxy S II که تازه وارد بازار شده کولاک کرده.
شاید ماکروسافت با خریدن نوکیا بتونه این کمپانی را به دوران طلایی خودش نزدیک کنه.

آخرین ویرایش:
مایکروسافت امسال ترکونده اون از قضیه ی skype و bing این هم از خرید nokia .
اگه این کار رو بکنه معنیش اینه که میخواد تو بازار پرفروش موبایل امریکا با Apple رقابت کنه که کاملا منطقیه.
مطمئنم اگه nokia رو بخره بازار موبایل دنیا رو بدست میگیره.
خودتون فکرش رو بکنید از یه طرف شرکتی هست که گوشی هایی که تولید می کنه تو بازار دنیا بسیار پرفروش و محبوبه از اون طرف یه شرکتی دیگه هست که توی مسائل بازاریابی و تکنولوژی حرف اول رو تو دنیا میزنه...
به نظر من که کاملا محتمل هست کارشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or