شایعه:امتیاز 10 برای Heavenly Sword

Sasy360

کاربر سایت
شایعات زیادی امروز در مورد بازی ها در فروم های مختلف در جریان بود که یکی از مهمترین اون ها دادن امتیاز 10از 10 مجله ی Paly به بازی Heavenly Sword است [درسته این مجله مطرح ترین مجله ی در زمینه گیم نیست ولی از بازینما معتبر تره!!]
ولی باید توجه داشت که این شایعه در یکی از فروم های PS3 Fanها در جریان بوده به احتمال زیاد شایعه ای بیش نیست

heavenly-3-m.jpg

به نظر من این بازیه خوبیه ولی نمره 10 رو نمیگیره. اینو مطمئن هستم. این خبر هم فقط یه شایعه ای هست که PS3 فن ها درست کردن. به قول رهام 10 واسه Bioshok هست;):love:

من كه دموي عرضه شده تو Store شو بازي كردم. بيطرفانه بايد عنوان كنم زير 9.5 حقش نيست. البته اين بازي معايبي داره ولي خب فكر كنم در مقابل نكات مثبتش ناچيز باشه. در مورد bioshok هم هر كس نظر و سليقه اي داره و نميشه اين دو رو با هم مقايسه كرد. من خودم از اين بازي خيلي خوشم مياد ولي بايد عنوان كنم Heavenly Sword براي من يه چيز ديگه هستش چون من عاشق اين سبكها هستم.
موفق باشيد

من دو اتیشه طرفدار ps3 هستم اما 9 بگیره جای شکرش باقیه . الان 360 ها جمع میشن اینجا .
افت بعضی جاها داره شاید مشکلاتش حل بشه اما تا اینجا که دیدم 9 بگیره خوبه .

من خودم دموی قابل بازی Heavenly sword رو بازی کردم . نظر من اینه :
بازی جدا فوق العاده هست . گرافیکی عالی و نورپردازی فوق العاده , داستانی بسیار بسیار جذاب همه دست به دست هم دادند تا این بازی یک بازی بسیار خوبی از اب در بیاد . البته خب مشکلاتی هم داشت که بیشتر دوستان هم اشاره کردن یعنی افت فریم . پیش بینی میشه تا زمان عرضه این بازی این مشکل هم به طور کامل رفع بشه . البته بعضی از دوستان بیش از حد اغراق میکنند و میگن که افت فریم در این بازی خیلی فجیح است . اما منی که خودم Heavenly sword رو بازی کردم با یقین میگم که اصلا همچین چیزی وجود نداره . من این رو به شما قول میدم که این بازی به هیچ وجه زیر 9 نمیگیره . ( این رو مطمئن باشید ;) )
با تشکر ... مهدی .

من تا حالا بیش از 10 trailer از این بازی رو دانلود کردم و در اونها افته فریم چندانی ندیدم و مطمئنم که تا موقع عرضه بازی این مشکل حل میشه . به نظر من این بازی بالای 9 میگیره. :cheesygri

من خودم دموی قابل بازی Heavenly sword رو بازی کردم . نظر من اینه :
بازی جدا فوق العاده هست . گرافیکی عالی و نورپردازی فوق العاده , داستانی بسیار بسیار جذاب همه دست به دست هم دادند تا این بازی یک بازی بسیار خوبی از اب در بیاد . البته خب مشکلاتی هم داشت که بیشتر دوستان هم اشاره کردن یعنی افت فریم . پیش بینی میشه تا زمان عرضه این بازی این مشکل هم به طور کامل رفع بشه . البته بعضی از دوستان بیش از حد اغراق میکنند و میگن که افت فریم در این بازی خیلی فجیح است . اما منی که خودم Heavenly sword رو بازی کردم با یقین میگم که اصلا همچین چیزی وجود نداره . من این رو به شما قول میدم که این بازی به هیچ وجه زیر 9 نمیگیره . ( این رو مطمئن باشید ;) )
با تشکر ... مهدی .
جالب اینجاست که منم اون دمو رو بازی کردم همین طوری رو هوا که یه چیزی نمیگم.
درضمن من اغراق نکردم منظورم هم این نبود که افت فریم وحشتناک داره..منظورم اینه که برای بازی که این همه انتظار ازش داشتیم یه خورده افت فریم تو ذوق میزنه ...حالا تو اون صحنه محیط زیاد شلوغ نبود جاهای شلوغ تری که تو تریلر ها دیدیم اونجا ها چطوری می خواد افت کنه....؟
در مورد امتیاز هم نظرم رو گفتم.
من تا حالا بیش از 10 trailer از این بازی رو دانلود کردم و در اونها افته فریم چندانی ندیدم و مطمئنم که تا موقع عرضه بازی این مشکل حل میشه . به نظر من این بازی بالای 9 میگیره. :cheesygri
عزیز به تریلر ها چیکارداری!؟..ما میگیم Playable Demo رو بازی کردیم یه ذره افت فریم داشت... رجوع شود به سرگذشت Mobile Suit Gundam
:Crossfire
اما منم امید وارم مشکلاتش حل بشه.

جالب اینجاست که منم اون دمو رو بازی کردم همین طوری رو هوا که یه چیزی نمیگم.
درضمن من اغراق نکردم منظورم هم این نبود که افت فریم وحشتناک داره..منظورم اینه که برای بازی که این همه انتظار ازش داشتیم یه خورده افت فریم تو ذوق میزنه ...حالا تو اون صحنه محیط زیاد شلوغ نبود جاهای شلوغ تری که تو تریلر ها دیدیم اونجا ها چطوری می خواد افت کنه....؟

من نگفتم که شما داری رو هوا یه چیزی میگی . من میگم این افت فریم اون طور که شما میگی نیست . درسته من هم حرف شما رو تایید میکنم اما نمیتونم به خودم به قبولونم که تمام بازیش رو افت فریم فرا گرفته . شما این رو مطمئن باش که سازندگان بازی یک فکری به حال این مشکل میکنند و نمیگذارند که بازی با افت فریم و باگ عرضه بشه .
موفق باشید .

واقعا بازیش فوق العادست .

به نظر من این بازی از بازی های هم سبک خودش مثل : GOW 3 امتیاز بالاتری میگیره .

من بهش 9.6 میدم .

ولی GS بهش 9.5 میده .

اگه نده نامرد .

ترایلر و عکس های جدید بازی رو میتونید اینجا ببینید . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or