شایعه: اطلاعات کاملی از ویژگی‌های Nintendo NX منتشر شد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

یک اینسایدر شناخته شده، به تازگی اطلاعاتی را در مورد کنسول NX منتشر کرده است. طی صحبتی که او قبلا با Dual Pixels کرده بود، اطلاعاتی را راجع به بازی‌های Pokemon و مشخصات PS4 و هولولنز مایکروسافت را داد که بعدا همگی درست از آب درآمدند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه شوید.

dp2h_nintendo_mario-600x337.jpg

اما با این وجود نیز نمی‌توان کاملا به اطلاعاتی که منتشر کرده استناد کرد. اطلاعاتی که او داده به این شرح است:

. کنسول NX، ویژگی دانگل HDMI را خواهد داشت که می‌توان به هر پورت HDMI متصل کرد. NX ورژن پیشرفته‌تری از فناوری استریم کردن را نسبت به Wii U خواهد داشت.
. آنالوگ دسته NX، بازخورد کامل لمسی را خواهد داشت. این حالت طوری است که مثلا وقتی در بازی به دیوار برخورد کنید، ممکن است مقاومت آنالوگ را در درجهت دیگر آن احساس کنید.
. ممکن است که کنسول NX قابلیت اتصال به هر دستگاهی را از طریق بلوتوث داشته باشد. این قابلیت به شما این امکان را می‌دهد که مثلا از طریق کنسول، زنگ خوردن موبایل و یا پیغام‌هایی که برای شما ارسال می‌شوند را جواب دهید.
. قدرت سخت‌ افزاری کنسول NX با قدرت کنسول Xbox One قابل قیاس خواهد بود (یا شاید قدرت یکسانی دارند). معماری کنسول به گونه‌ای خواهد بود که برای برنامه نویسی و توسعه بازی آسان است.
. این کنسول ویژگی‌هایی فرا تر از ویژگی‌های اجتماعیی از جمله چندنفره آنلاین و برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های کاربردی را خواهد داشت. بازی Pokémon GO مثال بسیار خوبی است که به شما این ویژگی‌ها را نشان خواهد داد.
. کنسول NX به گونه‌ای طراحی شده که استفاده از آن بسیار آسان و ساده است. به نظر می‌رسد که با NX می‌توان با یکی از دستگاهای سامسونگ ارتباط برقرار کرد.

منبع

آنالوگ دسته NX، بازخورد کامل لمسی را خواهد داشت. این حالت طوری است که مثلا وقتی در بازی به دیوار برخورد کنید، ممکن است مقاومت آنالوگ را در درجهت دیگر آن احساس کنید.

:-o

راست باشه واقعا جالبه. خواهم خرید:دی

این نینتندو انقدر سر WII سود کرد که ۱۰ تا کنسول نسل بعدشم شکست بخورن عین خیالش نیست :دی

WII که چیزی نیست DS بگو , سخت افزار گوشی ها ساده جاوا از DS قویتر بود :d مثلا گوشی جاوا LG T375 سی پیوش 412 مگاهرتزه اما DS سی پیوش 67 مگاهرتز بود در حد ماشین حساب :d
جالب اینجاست DS تو نسل هفت لقب پرفروشترین کنسول تاریخ تو یه نسل به دست آورد با فروش 154 میلیون کنسول
حالا همین DS مثلا 150 دلار بود
نینتندو سر همین DS تیلیاردر شد

WII که چیزی نیست DS بگو , سخت افزار گوشی ها ساده جاوا از DS قویتر بود :d مثلا گوشی جاوا LG T375 سی پیوش 412 مگاهرتزه اما DS سی پیوش 67 مگاهرتز بود در حد ماشین حساب :d
جالب اینجاست DS تو نسل هفت لقب پرفروشترین کنسول تاریخ تو یه نسل به دست آورد با فروش 154 میلیون کنسول
حالا همین DS مثلا 150 دلار بود
نینتندو سر همین DS تیلیاردر شد

فرکانس کاری هیچ ربطی به قایسه قدرت پردازنده نداره سالهاست ما از این مرحله عبور کردیم

یعنی بخوریم تو دیوار دسته کمی پرت میشه به اطراف ! ، پس دسته رو موقع درازیدن نباید زیاد نزدیک صورت گرفت :d اگه به قسمت مستهجنی از بازی برسیم :d دسته عکس العملش چیه ؟ :-?:d

فرکانس کاری هیچ ربطی به قایسه قدرت پردازنده نداره سالهاست ما از این مرحله عبور کردیم

مثل این میمونه بگی موتور پیکان با موتور لکسوس یکیه :d آره هر دو راه میرن اما یکی در حد قاطر یکی در حد یوزپلنگ و چیتا
سی پیو 67 مگاهرتزی کجا دلم بزارم :d یا 4 مگابایت حافظه مشترک گرافیکی و رام دیگه به کنار

من که مثل بعضی ها نظر بی پایه و اساس نمیپرونم خودم DS داشتم و دارم تو امضامم واسه فروش گذاشتم , پس بهتر از خیلی ها میدونم DS چیه :d

مثل این میمونه بگی موتور پیکان با موتور لکسوس یکیه :d آره هر دو راه میرن اما یکی در حد قاطر یکی در حد یوزپلنگ و چیتا
سی پیو 67 مگاهرتزی کجا دلم بزارم :d یا 4 مگابایت حافظه مشترک گرافیکی و رام دیگه به کنار

من که مثل بعضی ها نظر بی پایه و اساس نمیپرونم خودم DS داشتم و دارم تو امضامم واسه فروش گذاشتم , پس بهتر از خیلی ها میدونم DS چیه :d

مثال خیلی بی ربطی بود

اگر فرکانس کاری مهمترین عامل باشه پس یه پنتیوم 4 با فرکانس 3 گیگا هرتز باید از 90 درصد core i5 های تو بازار قوی تر باشه. کلا بهتره اگر از مسایل فنی سر در نمیاریم در موردشون سکوت کنیم

مثال خیلی بی ربطی بود
اگر فرکانس کاری مهمترین عامل باشه پس یه پنتیوم 4 با فرکانس 3 گیگا هرتز باید از 90 درصد core i5 های تو بازار قوی تر باشه. کلا بهتره اگر از مسایل فنی سر در نمیاریم در موردشون سکوت کنیم

اتفاقا مثال دقیقا درستی بود
هیچوقت نمیشه یه کامپیوتر 386 ( قبل از پنتیوم 1 ) که مجمع مدار بود CPU هم حتی نداشت با یه حتی پنتیوم 2000 سلرون مقایسه کرد حالا PC ها جدیدتر مثلا core i5 پیشکش

هر وقت مثل من , پول مبارک ( حدود 360 هزار ) از جیبت در آوردی یه DSI اورجینال آکبند خریدی براش فلش کارت هک ( 50 هزار فلش کارت + 25 هزار مموری کارت ) و .... هم خریدی بعد شروع کردی به بازی کردن و دیدی بازی هاش در سطح سگا جنسیس یکمی پیشرفته تر هست , اون موقع شرطه بیایی نظر بدی , آدم که چیزی رو که نداشته نمیتونه از روی باد گلو یا باد شکم نظر بده

اگر این شایعات به واقعیت تبدیل بشه عملا نینتندو دیگه ریسک نکرده و یه کنسول منطقی تولید کرده که همون ویژگیهای کنسولهای قبلی خودش و بقیه کنسول ها رو داره و یه مقدار اونا رو بهینه کرده و عملا از نوآوری خاصی استفاده نکرده مگر اینکه در آینده خبرهای جدید و دیگری بشنویم.

به نظرم این بار نینتندو سعی کرده یه کنسول با عملکردی مانند xbox بسازه و توسعه دهنده ها رو به سمت خودش جذب کنه با این تفاوت که این کنسول از ویژگیهای کنسولهای قبلی هم بهره مند میشه و البته عناوین انحصاری قوی و پرطرفدار.

به هر حال باید منتظر باشیم ببینیم امسال در E3 مراسم خواهند داشت و این کنسول رو اونجا معرفی خواهند کرد یا نه. شاید نینتندو بتونه دوباره موفقیتی مثل Wii رو بدست بیاره شاید هم مثل Wii U موفق نشه

اگر این شایعات به واقعیت تبدیل بشه عملا نینتندو دیگه ریسک نکرده و یه کنسول منطقی تولید کرده که همون ویژگیهای کنسولهای قبلی خودش و بقیه کنسول ها رو داره و یه مقدار اونا رو بهینه کرده و عملا از نوآوری خاصی استفاده نکرده مگر اینکه در آینده خبرهای جدید و دیگری بشنویم.

به نظرم این بار نینتندو سعی کرده یه کنسول با عملکردی مانند xbox بسازه و توسعه دهنده ها رو به سمت خودش جذب کنه با این تفاوت که این کنسول از ویژگیهای کنسولهای قبلی هم بهره مند میشه و البته عناوین انحصاری قوی و پرطرفدار.

به هر حال باید منتظر باشیم ببینیم امسال در E3 مراسم خواهند داشت و این کنسول رو اونجا معرفی خواهند کرد یا نه. شاید نینتندو بتونه دوباره موفقیتی مثل Wii رو بدست بیاره شاید هم مثل Wii U موفق نشه

موافقم عزیز

اتفاقا مثال دقیقا درستی بود
هیچوقت نمیشه یه کامپیوتر 386 ( قبل از پنتیوم 1 ) که مجمع مدار بود CPU هم حتی نداشت با یه حتی پنتیوم 2000 سلرون مقایسه کرد حالا PC ها جدیدتر مثلا core i5 پیشکش

هر وقت مثل من , پول مبارک ( حدود 360 هزار ) از جیبت در آوردی یه DSI اورجینال آکبند خریدی براش فلش کارت هک ( 50 هزار فلش کارت + 25 هزار مموری کارت ) و .... هم خریدی بعد شروع کردی به بازی کردن و دیدی بازی هاش در سطح سگا جنسیس یکمی پیشرفته تر هست , اون موقع شرطه بیایی نظر بدی , آدم که چیزی رو که نداشته نمیتونه از روی باد گلو یا باد شکم نظر بده

یعنی مثالات از 45 درجه تو حلق من 386 سی پی یو نداشت؟ یعنی اگه CPU روی مادربرد سولدر شده باشه CPU نیست؟ یعنی کنسولا هم CPU ندارن؟ با باد هوا پردازش میکنن؟ لول و دی

ممنون از بحث لذت بردیم=))

------------------------------------------------------

در مورد خود تاپیک:

خدا رو شکر..

خوشحالم که گویا قراره کنسول باشه و قرار نیست صرفا یه هندهلد باشه. قدرتشم اوکیه مشکلی نیست همینکه بازیهای مولتی رو بتونه اجرا کنه عالیه. بعلاوه سبک بازیهای نینتندو و استایلشون رو کنار استعداد فوق العاده سازنده بزاریم گرافیک های فوق العاده ای میشه ازش گرفت

بعد از میکرو یا همون nes خودمون اولین کنسول نینتندوییه که می خرم:d
میکرو اولین کنسولم بود و شدیدا خاطره ساز. یه حسی بهم میگه nx اون تجربه را تکرار میکنه:d

یه 10 تا انحصاری jrpg معرفی کنه و تو بازی های مولتی هم کم نیاره(به نسبت one البته ) 100 درصد ارزش خرید رو داره.

چون احتمال اینکه انحصاری هاش رو بشه جایی دیگه بازی کرد محاله :d

قیمتم بزنن 300 دلار ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or